IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    дългосрочно е залез заради демографията

ако махнеш раждаемостта на турци,роми, сърби и българи ....германците умират като нация със страшна сила
    Вероятността България да е изчезнала като държава е по голяма отколкото да гледате какво сте стане с Германия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Да - отрицателни лихви - не ного хубаво.

Но Германия нека не я отписваме бръзо - рано или късно ще прогонят "тарамбуки" - меркелова не е вечна - а дотогава ще трябва здраво да работят, за да ги хранят. И аз се притеснявам за тия неща де, но - дългосрочно.
      дългосрочно е залез заради демографията

ако махнеш раждаемостта на турци,роми, сърби и българи ....германците умират като нация със страшна сила
      Last edited by aleks262; 04.05.2016, 13:22.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Импе няма основание за ръстове... даже отрицателните лихви на Драги съвсем скоро ще започнат да нанасят огромни щети на финансовия сектор... защото бизнес без лихви е социализъм от развития (терминален) тип.

В Европа освен Германия друг мотор няма, а самата Германия е с най-лошата демография в света + направиха огромна грешка да си я поправят с тарамбуки и скоро ще берат огромни ядове.
        Да - отрицателни лихви - не ного хубаво.

Но Германия нека не я отписваме бръзо - рано или късно ще прогонят "тарамбуки" - меркелова не е вечна - а дотогава ще трябва здраво да работят, за да ги хранят. И аз се притеснявам за тия неща де, но - дългосрочно.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Кажи къде ти е предела, за да зная кога, да те питам как си със спокойствието?
          Не знам де ми е пределът - щом не самоубил Осма година - значи аз: корав.

Коментар

• И аз мисля, че няма да ни бият ного. Нямам намерение да ставам спекулантин засега - ще се старая да ловя само големите колебания. Засега пазарите оказват жестока съпротива на наново озверилите се мишкуняци, които успяват само да ни хапят по петите - а не както преди - да ни изядат меките места на метър по-горе от.

Има възможност да започне по-сериозен срив, към който сегашните пропаданици да са само прелюдия, но според мен рискът е ного малък - просто не виждам какво ще послужи като спусък. Единственото опасно събитие е евентуален Brexit - но до референдумът има още немалко време.

Коментар

Не се оплаквам, ама не е честно.

Обясняваха ми - срив. Засега не виждам такова. Около 5.5% спад за две седмици трудно може да се каже: срив. Засега пазарът се движи горе-долу според очакванията ми, просто не обичам да ни бият.
              Ако бях разпродал - разходите за такси и комисиони на посредникът+загубените дивиденти щяха да ми донесат по-големи загуби от тоя спад.
              Кажи къде ти е предела, за да зная кога, да те питам как си със спокойствието?
              The strongest stand last.

Коментар

Не е честно пак да ни бият.
                Импе няма основание за ръстове... даже отрицателните лихви на Драги съвсем скоро ще започнат да нанасят огромни щети на финансовия сектор... защото бизнес без лихви е социализъм от развития (терминален) тип.

В Европа освен Германия друг мотор няма, а самата Германия е с най-лошата демография в света + направиха огромна грешка да си я поправят с тарамбуки и скоро ще берат огромни ядове.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Споко до 9800-9750 най-много да ви бият и после най-вероятно ще ви оставят (за сега).
                  Но следващият път няма да се разминете толкова леко, за тва хеджирай или разпродавай докато е време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Не се оплаквай, беше ти обяснено какво ще се случи и не взе мерки.
                    Не се оплаквам, ама не е честно.

Обясняваха ми - срив. Засега не виждам такова. Около 5.5% спад за две седмици трудно може да се каже: срив. Засега пазарът се движи горе-долу според очакванията ми, просто не обичам да ни бият.
                    Ако бях разпродал - разходите за такси и комисиони на посредникът+загубените дивиденти щяха да ми донесат по-големи загуби от тоя спад.

Коментар

• Мерси. аз този месец единственото, което ще купувам май е TLT.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                        Long Dialog Semiconductor

Shares @ 25.86 + knock outs (knock out level @ 24) @ 0.21 (stop 0.1)

https://de.citifirst.com/DE/Produkte...ductor/CW86RN/
                        Лонг търм или от твоите? Защото хем ми харесва дългосрочно заради стабилният баланс, хем тъкмо съм се изчистил от почти всичко дълго и ми е рано...

Коментар

Не се оплаквай, беше ти обяснено какво ще се случи и не взе мерки.
                          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Ти вече "лошите" новини си ги подкарал на бройка.... гледай и качеството на "лошото".
                            "the night is dark and full of lo6o"

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                              When Apple got hit few days ago, told you to go short Dialog Semiconductor. Balls...
                              Long Dialog Semiconductor

Shares @ 25.86 + knock outs (knock out level @ 24) @ 0.21 (stop 0.1)

https://de.citifirst.com/DE/Produkte...ductor/CW86RN/

Коментар

• Не е честно пак да ни бият.

Коментар

Working...
                                X