Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - отрицателни лихви - не ного хубаво.
Но Германия нека не я отписваме бръзо - рано или късно ще прогонят "тарамбуки" - меркелова не е вечна - а дотогава ще трябва здраво да работят, за да ги хранят. И аз се притеснявам за тия неща де, но - дългосрочно.
ако махнеш раждаемостта на турци,роми, сърби и българи ....германците умират като нация със страшна силаLast edited by aleks262; 04.05.2016, 13:22.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеИмпе няма основание за ръстове... даже отрицателните лихви на Драги съвсем скоро ще започнат да нанасят огромни щети на финансовия сектор... защото бизнес без лихви е социализъм от развития (терминален) тип.
В Европа освен Германия друг мотор няма, а самата Германия е с най-лошата демография в света + направиха огромна грешка да си я поправят с тарамбуки и скоро ще берат огромни ядове.
Но Германия нека не я отписваме бръзо - рано или късно ще прогонят "тарамбуки" - меркелова не е вечна - а дотогава ще трябва здраво да работят, за да ги хранят. И аз се притеснявам за тия неща де, но - дългосрочно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКажи къде ти е предела, за да зная кога, да те питам как си със спокойствието?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И аз мисля, че няма да ни бият ного. Нямам намерение да ставам спекулантин засега - ще се старая да ловя само големите колебания. Засега пазарите оказват жестока съпротива на наново озверилите се мишкуняци, които успяват само да ни хапят по петите - а не както преди - да ни изядат меките места на метър по-горе от.
Има възможност да започне по-сериозен срив, към който сегашните пропаданици да са само прелюдия, но според мен рискът е ного малък - просто не виждам какво ще послужи като спусък. Единственото опасно събитие е евентуален Brexit - но до референдумът има още немалко време.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе се оплаквам, ама не е честно.
Обясняваха ми - срив. Засега не виждам такова. Около 5.5% спад за две седмици трудно може да се каже: срив. Засега пазарът се движи горе-долу според очакванията ми, просто не обичам да ни бият.
Ако бях разпродал - разходите за такси и комисиони на посредникът+загубените дивиденти щяха да ми донесат по-големи загуби от тоя спад.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе е честно пак да ни бият.
В Европа освен Германия друг мотор няма, а самата Германия е с най-лошата демография в света + направиха огромна грешка да си я поправят с тарамбуки и скоро ще берат огромни ядове.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе е честно пак да ни бият.
Но следващият път няма да се разминете толкова леко, за тва хеджирай или разпродавай докато е време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе се оплаквай, беше ти обяснено какво ще се случи и не взе мерки.
Обясняваха ми - срив. Засега не виждам такова. Около 5.5% спад за две седмици трудно може да се каже: срив. Засега пазарът се движи горе-долу според очакванията ми, просто не обичам да ни бият.
Ако бях разпродал - разходите за такси и комисиони на посредникът+загубените дивиденти щяха да ми донесат по-големи загуби от тоя спад.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеLong Dialog Semiconductor
Shares @ 25.86 + knock outs (knock out level @ 24) @ 0.21 (stop 0.1)
https://de.citifirst.com/DE/Produkte...ductor/CW86RN/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе е честно пак да ни бият.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи вече "лошите" новини си ги подкарал на бройка.... гледай и качеството на "лошото".
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеWhen Apple got hit few days ago, told you to go short Dialog Semiconductor. Balls...
Shares @ 25.86 + knock outs (knock out level @ 24) @ 0.21 (stop 0.1)
https://de.citifirst.com/DE/Produkte...ductor/CW86RN/
Коментар
Коментар