IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Само 8% - нЕма драма.
    Ще допълня, бал съм го.
    Сега ще падне едно въртене и сучене и или няма да има Екзит или ще има, но на пактика всичко ще остане по старому.
    Гледайте какво става с норвегия и Швейцария,ще запазят основните договори ....Но това е края на ЕС в този му вид...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      аре па вие ве стига сте ревали нема падне света на седмична графика на фашагата нищо му нема я ква дупка е сътворил а дупките се запълват тва съм го казвал не веднъж Сега е момента да купувате ей
      Само 8% - нЕма драма.
      Ще допълня, бал съм го.
      Сега ще падне едно въртене и сучене и или няма да има Екзит или ще има, но на пактика всичко ще остане по старому.

Коментар

• аре па вие ве стига сте ревали нема падне света на седмична графика на фашагата нищо му нема я ква дупка е сътворил а дупките се запълват тва съм го казвал не веднъж Сега е момента да купувате ей

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Ibex -16.50
          В DAX-а ще има много сексссс

Коментар

• Ibex -16.50

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Може да си прав ,но мисля че самото отваряне ще е на толкова...
              Иначе ще спрат търговията,.при над 10% волантилност на главния индекс , имаше ли такова нещо...
              Ами не знам но Дакса ми го даваха на -11% за деня като затворих.

По принцип - може да си прав. Въпросът е, че ако не стане така - прътът е голям, мен поне много би ме било яд.. Една стратегия за "плахи" дълги с добавяне през да речем 150-200 пипа (това ако излезеш прав) ми изглежда доста разумна, за период от няколко седмици до месец.
              А тъкмо гледам "плахото ми късо" е 1% нагоре за 10тина минути вече

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                Daimler Long, Bayer Long. Deutsche Post Long, Henkel Long
                от всеки по 1.5% и пак оут хахха

Коментар

• Daimler Long, Bayer Long. Deutsche Post Long, Henkel Long

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                    Аз не бих чакал за 12%. На 10 махнах всичко и почвам да "билдвам" дълга вече.
                    Може да си прав ,но мисля че самото отваряне ще е на толкова...
                    Иначе ще спрат търговията,.при над 10% волантилност на главния индекс , имаше ли такова нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Според мен сега ,ще почнат едни пазарлъци едно чудо и никой няма да иде никаде

Сега ще има разбори. Събота и неделя слухове. След това без да се бърза, ще започне пазарлъка. Англичаните ще изтъргуват резултата от референдума в своя полза. По-малко вероятния сценарий, е да напуснат. Ще има лигавене, което на наш език е волатилност, но посоката е преобладаващо надолу.

Ако нямаш къси в момента не пускай нови...
                      Мисля че в края на деня няма да затворим над 5 %....минус..
                      ЕЦБ ще нанесе удар след като се ударят всички дълги....
                      Лошото е че в момента съм 40/60 къси ,дълги ,хубавото е че дългите са на реални акции и мога да ги чакам с години....Взех че ги оставих дългите заради големите загуби на късите вчера да ги покривам с дълги а то какво стана...
                      ДАХ ще го затворя веднага като мине 12%...
                      Сега стратегията е: изчаквам да върне и отварям нова къса за началото на следващия ден. Догонващи дълги са някакъв абсурд. При нормален пазар - да, но сега - твърдо не.
                      The strongest stand last.

Коментар

• Лонг JPY/ USD vs. EUR

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Лошото е че в момента съм 40/60 къси ,дълги ,хубавото е че дългите са на реални акции и мога да ги чакам с години....Взех че ги оставих дългите заради големите загуби на късите вчера да ги покривам с дълги а то какво стана...
                          Аз не бих чакал за 12%. На 10 махнах всичко и почвам да "билдвам" дълга вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            CAC 40 Jul 16 3,951.8 4,499.8 4,054.8 3,946.8 -548.0 -12.18%

ох, пилеееее...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                              Дни като този не носят 7 процента, а нещо като 60. Дните тепърва предстоят.
                              Според мен сега ,ще почнат едни пазарлъци едно чудо и никой няма да иде никаде

Коментар

• Дни като този не носят 7 процента, а нещо като 60. Дните тепърва предстоят.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X