If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само 8% - нЕма драма.
Ще допълня, бал съм го.
Сега ще падне едно въртене и сучене и или няма да има Екзит или ще има, но на пактика всичко ще остане по старому.
Гледайте какво става с норвегия и Швейцария,ще запазят основните договори ....Но това е края на ЕС в този му вид...
аре па вие ве стига сте ревали нема падне света на седмична графика на фашагата нищо му нема я ква дупка е сътворил а дупките се запълват тва съм го казвал не веднъж Сега е момента да купувате ей
Само 8% - нЕма драма.
Ще допълня, бал съм го.
Сега ще падне едно въртене и сучене и или няма да има Екзит или ще има, но на пактика всичко ще остане по старому.
аре па вие ве стига сте ревали нема падне света на седмична графика на фашагата нищо му нема я ква дупка е сътворил а дупките се запълват тва съм го казвал не веднъж Сега е момента да купувате ей
Може да си прав ,но мисля че самото отваряне ще е на толкова...
Иначе ще спрат търговията,.при над 10% волантилност на главния индекс , имаше ли такова нещо...
Ами не знам но Дакса ми го даваха на -11% за деня като затворих.
По принцип - може да си прав. Въпросът е, че ако не стане така - прътът е голям, мен поне много би ме било яд.. Една стратегия за "плахи" дълги с добавяне през да речем 150-200 пипа (това ако излезеш прав) ми изглежда доста разумна, за период от няколко седмици до месец.
А тъкмо гледам "плахото ми късо" е 1% нагоре за 10тина минути вече
Аз не бих чакал за 12%. На 10 махнах всичко и почвам да "билдвам" дълга вече.
Може да си прав ,но мисля че самото отваряне ще е на толкова...
Иначе ще спрат търговията,.при над 10% волантилност на главния индекс , имаше ли такова нещо...
Според мен сега ,ще почнат едни пазарлъци едно чудо и никой няма да иде никаде
Сега ще има разбори. Събота и неделя слухове. След това без да се бърза, ще започне пазарлъка. Англичаните ще изтъргуват резултата от референдума в своя полза. По-малко вероятния сценарий, е да напуснат. Ще има лигавене, което на наш език е волатилност, но посоката е преобладаващо надолу.
Ако нямаш къси в момента не пускай нови...
Мисля че в края на деня няма да затворим над 5 %....минус..
ЕЦБ ще нанесе удар след като се ударят всички дълги....
Лошото е че в момента съм 40/60 къси ,дълги ,хубавото е че дългите са на реални акции и мога да ги чакам с години....Взех че ги оставих дългите заради големите загуби на късите вчера да ги покривам с дълги а то какво стана...
ДАХ ще го затворя веднага като мине 12%...
Сега стратегията е: изчаквам да върне и отварям нова къса за началото на следващия ден. Догонващи дълги са някакъв абсурд. При нормален пазар - да, но сега - твърдо не.
Лошото е че в момента съм 40/60 къси ,дълги ,хубавото е че дългите са на реални акции и мога да ги чакам с години....Взех че ги оставих дългите заради големите загуби на късите вчера да ги покривам с дълги а то какво стана...
Аз не бих чакал за 12%. На 10 махнах всичко и почвам да "билдвам" дълга вече.
Коментар