Логично е да се изкарат пари от Wirecard, който е взел под 20. Единственото което ни куца (поне на мен) е че не познаваме добре бизнес модела (от какво прави пари тази фирма, core business), сърцевината. Ако там нещата са добре, другото ще се оправи - разсрочвания, отлагания, нови инвеститори ... ще се намерят решения.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Вирекартата има няколко шанса....Банките и продължаване на кредитна линия и японската Софбанк...
Иначе анализаторите плюят акцията и ни убеждават как ще остане горещия картоф у нас и това качване днес е случайно заради закриване на позиции на късите...и т.н.
Гледам Браун е продал над 5 милиона акции за да върне репото и има още 3,2 милиона а което се вижда на премаркета продават се малки бройки от по 20 акции който бяха много пари преди месеци....Продаващите и там ще намалеят като при нас през март и ще има скок ,въпроса е да се убедят инвеститорите във бъдещето ...Едно е да купуваш при 140 евра ,друго е при 15 евра....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеВирекартата, кога ще навири нос ?
Иначе анализаторите плюят акцията и ни убеждават как ще остане горещия картоф у нас и това качване днес е случайно заради закриване на позиции на късите...и т.н.
Гледам Браун е продал над 5 милиона акции за да върне репото и има още 3,2 милиона а което се вижда на премаркета продават се малки бройки от по 20 акции който бяха много пари преди месеци....Продаващите и там ще намалеят като при нас през март и ще има скок ,въпроса е да се убедят инвеститорите във бъдещето ...Едно е да купуваш при 140 евра ,друго е при 15 евра....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеВирекартата, кога ще навири нос ?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
тези дето са ги арестували сигурно не са направили измама, иначе щяха да се опитат да избягат, а не са. Просто не мога да си представя какво може да е, че да няма смислено изявление още.
Коментар
-
Ами отговорника за Азия го уволниха..някакъв Мазичек сигурно и той ще е арестуван...Обикновенно сега всички са се скрили да не станат жертвено агънце Да ще изкарат нещо но първо банките и Алди ,тогава ще отвеят късите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
просто се чудя как така няма кой в компанията да каже 2 смислени изречения обясняващи какво е станало. Това не са 5 лева дето съм забравил в кой джоб съм сложил ..
Коментар
-
СЕО е на работа във Вилекард от четвъртък сигурно е ударен от мокър парцал, днес е арестуван старото СЕО Браун....швабите са побеснели от излагацията ...вината на БАФИН не е малка , изтеглиха отчета от 2019 и стана мазало ,банките могат да спрат кредитните линии ,една от 15 иска да прежали 90 милиона долара китайска ..Мудис им взе реитинга...пресата ги линчува. И иска фалит ,късите царуват.....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеза 2 млрд. кеш ли става въпрос? Нали не са някакви други активи? Не знам как повече от 5 дена да няма ясно изявление какво е дереджето дали ги я нямало никога или някой ги е гепил или просто са се изпарили? Не мисля, че за такава сума може толкова време да има чудене ...?!? Би трябвало да се знае поименно кой е виновен
Коментар
-
за 2 млрд. кеш ли става въпрос? Нали не са някакви други активи? Не знам как повече от 5 дена да няма ясно изявление какво е дереджето дали ги я нямало никога или някой ги е гепил или просто са се изпарили? Не мисля, че за такава сума може толкова време да има чудене ...?!? Би трябвало да се знае поименно кой е виновен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЗа който е имал шел - плащаха ли нещо по дивидентите ?
Коментар
Коментар