Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПреди време някой беше казал, че слезе ли DB под 10 всичко е в канала ...
Може би вероятен тест на дъното около 10.5 е перфектния вход ...може би ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
bought 11.15
Може би вероятен тест на дъното около 10.5 е перфектния вход ...може би ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеSHL100
A1W883
A2JSFW
Коментар
-
Аз имам катанга и кобалт 27. Това са наѝ директните но първата ми напомня НС биткоин с движенията си
чист хазартно като обърне, ше излезнат пари и от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
на кобалта с литий също им станах фен, но в момента е пообърнал тренда и няма развитие и новини, а компаниите с тази дейност са много. набих се хазартно в едни канадски, едната гравитираща около гленкор, но от седмици е сериозна тишина по кобалто-литиевия фронт
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеИмаше тук някои дето пускаше wereldhave подмамен от дивиденди. На 30.50 и аз влезнах ама преди тва си плачеше за корекция. Европа не е изолирана от проблемите на моловете в Америка. Това са глобални трендове. Или кобалта в друга тема. За мен това е изкуствотоLast edited by Ferry; 18.03.2018, 22:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеИмаше тук някои дето пускаше wereldhave подмамен от дивиденди. На 30.50 и аз влезнах ама преди тва си плачеше за корекция. Европа не е изолирана от проблемите на моловете в Америка. Това са глобални трендове. Или кобалта в друга тема. За мен това е изкуствотоиначе за wereldhave намерих и един холандски форум дето всеки ден изписват по 1-2 странички за тях някой ако му е интересно с гугъл транслейт става
https://www.iex.nl/Forum-Aandeel/12218/Wereldhave.aspx
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
Реших да опипам нагласата на експертитр тук, че са от корифей нагоре в залаганията. аз нищо не разбирам от инвестиции и съм любопитен по природа.
вътре съм в сименс и мисля да прехвърля още 2-3 месеца към хелфенийрс
Коментар
-
Е ти намери къде да питаш. Аз съм тук още 2 седмици и бегам от форума да не получа burn out от hohe Anforderungen
вътре съм в сименс и мисля да прехвърля още 2-3 месеца към хелфенийрс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСледя какво пускаш и общо взето разбирам логиката, че пазарът overreact-ва на лоши новини и бързо след това връща нагоре. Но това не означава, че и аз бих могъл да го правя. Бих го правил само ако предварително добре познавах въпросните компании. Има голяма разлика в това да гледаш отстрани и (горе-долу) да разбираш и това ти самият да го правиш.
Давай и дългосрочни идеи.
- 1 like
Коментар
Коментар