Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Ами те искаха да си изкупят целият дълг предсрочно и да го ликвидират, но не всички се приеха офертата http://www.europapress.es/economia/n...514183952.html
Юни месец на 25 имат среща и тук е цялата игра дали ще има дивидент или не все още анализирали имат над 700 мил кеш и това е ако платят всичкия дълг а те са платили 25% ,отделно се говори за продажби за около 250 мил .
Кеш имат но нямат доверие Villar Mir държи мисля .че 53% от капитала на OHL ,въпроса е те дали имат нужда от кеш мисля .че наскоро прибра около 250 мил от Абертис , иначе тук е много манипулирана акцията .
Тук като нищо могат е закарат на 4 или дори 6 евро само за няколко дена както и на 2 евро но мисля че под 3 евро Villar Mir може да си пълне индиректно и на 25 да си гласуват дивидент от 1.8 евро и това е
Мда, мажо да не е с БГ родословие ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеLobos, обясни каква е драмата при OHL , освен корупция и скандали... Беше писал, че имат доста кеш , но как са с дълга ?
Яко ги натискат и може да оформят добри нива за вход...
п.с. Надявам се да се окажат корави - въпреки, че графиката им не изглежда кой знае колко по-добре в сравнениен с Abengoa ,
Юни месец на 25 имат среща и тук е цялата игра дали ще има дивидент или не все още анализирали имат над 700 мил кеш и това е ако платят всичкия дълг а те са платили 25% ,отделно се говори за продажби за около 250 мил .
Кеш имат но нямат доверие Villar Mir държи мисля .че 53% от капитала на OHL ,въпроса е те дали имат нужда от кеш мисля .че наскоро прибра около 250 мил от Абертис , иначе тук е много манипулирана акцията .
Тук като нищо могат е закарат на 4 или дори 6 евро само за няколко дена както и на 2 евро но мисля че под 3 евро Villar Mir може да си пълне индиректно и на 25 да си гласуват дивидент от 1.8 евро и това е
Коментар
-
Lobos, обясни каква е драмата при OHL , освен корупция и скандали... Беше писал, че имат доста кеш , но как са с дълга ?
Яко ги натискат и може да оформят добри нива за вход...
п.с. Надявам се да се окажат корави - въпреки, че графиката им не изглежда кой знае колко по-добре в сравнениен с Abengoa ,
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Не е съвсем по темата ,но не можах да отворя нова.
ПОКУПКА НА КОЛА НОВ ВНОС ОТ АВТОКЪЩА И НОВИТЕ ПРЕГЛЕДИ ЗА ЕМИСИИ В КАТ
Какво става ако "новия внос " не мине теста.
при така зададения въпрос от продавачите получих бодри отговори от рода ,
-супер е колата ще мине
-ако не мине ще ти върнем парите,да но вече са ти я продали с фактура
и наи бодрия--Няма да се плашиш.
Та въпроса ми е как може да се предпазим при покупка на новия 10 годишен дизел.
Ако някои може да отвори нова тема моля да го премести там коментара ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Was meinst du mit mc
https://markteinblicke.de/115777/201...p-wirecard-co/
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКакво става с оптимизма сабаляннка красавицеееее.късият ооооол ин от сутринта от бомбата излиза и още поне година две не може да ме събориш .хъхъхъхъ това беше ол ина на ол иновете.хъхъхъхъхъхъъххъъхъх
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, какво става ако имаш портфейл с чужди акции, и посредника ти фалира? Акциите на твое име ли се водят когато търгуваш от платформа, или на името на посредника?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, какво става ако имаш портфейл с чужди акции, и посредника ти фалира? Акциите на твое име ли се водят когато търгуваш от платформа, или на името на посредника?
Коментар
Коментар