DLG някой оглежда ли я?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Short Faktor Zertificat x10 Перфектен инструмент за скрап акций. Препоръчвам го.
Коментар
-
Бих избягвал и двете. Голям риск и много малка възможност за евентуална процентна печалба. По добре кеш в момента. Така мисля аз. Някой технологични запаси все още имат голям потенциал да направят 300-500% процента печалба, стига пазара да не колабира преждевременно и да повлече всичко със себе си. Европейски банкови акций да направят подобен ръст е почти невъзможно. По-скоро Short Faktor Zertificat x10
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕ аз го чакам да потвърди 120 , но щом казваш 80 ... ще потрая още малко
Успех
Коментар
-
Всичко е риск. Дори кеш евро крие голяма доза опасност. Така е като централните банки провеждат безумни политики. Щом SNB започна да спекулира с американски акций, а не инвестира в злато и облигаций нещо немислимо преди години, човек може да предположи до каква степен хазарта е завладял централните банкери. Сякаш пазара играе последно зигзакообразно танго преди колапса, но може централните банкери да извадят някое ново модерно хапче и да го закрепеят отново временно. Аз не бих правил големи инвестиций точно сега. VW например бих пазарувал едва в диапазон 70-80 евро.
Успех
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАма разбира се...те и някои койни правят такива движения - и в двете посоки
Нищо лично, но за мен е прекалено рисково дори и с минимален залог .
Коментар
-
Бих избягвал и двете. Голям риск и много малка възможност за евентуална процентна печалба. По добре кеш в момента. Така мисля аз. Някой технологични запаси все още имат голям потенциал да направят 300-500% процента печалба, стига пазара да не колабира преждевременно и да повлече всичко със себе си. Европейски банкови акций да направят подобен ръст е почти невъзможно. По-скоро Short Faktor Zertificat x10
Нищо лично, но за мен е прекалено рисково дори и с минимален залог .
п.с. къде виждаш цената на костенурките ако продължи Тръмп с неговия инатLast edited by Protokol; 31.05.2018, 15:02.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
според мен последните събития около дб и отчасти коба затвърждават сценарият със сливането на двете да се случи. и 2те банки са в голяма трансформация. аз се придържам към този сценарий.
- 1 like
Коментар
-
Няма кой да погълне точно тази банка. Структурата на акционерите и е покъртителна. И на видимо и на невидимо ниво ситуацията там е доста сложна. Но не само при тях. Просто те са системно важни за разлика от другите мишки. Но в крайна сметка ЕС са си виновни. Те не разрешиха нито един проблем от 2008 ма насам. Само с печатане и изкупуване на облигации и подобни хватки средносрочно могат да задържат положението, дългосрочно е невъзможно и това го знаят всички. ЕС се преформатира, а аз не съм сигурен, че това би им помогнало просто защото формата им е изчерпан. Това ще се усети много силно в Източните провинций като България, Румъния, Полша и тн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГолемите банки отвъд океана също не са им приятели...но какво ще стане с цената ако някой иска да ги погълне вместо да се бори с другите за парче от глобалния бизнес с който DB се разделя...
Коментар
-
OHL
Съветът на директорите на Дружеството е приел следното споразумение:
• Разпределя на акционерите на OHL първи дивидент за сметка на резултатите
от фискалната 2018 г. от 0,348981 бруто евро на акция.
Плащането на този дивидент ще бъде извършено на 6 юни 2018 г. и ще бъде извършено
Banco Santander S.A., в съответствие с действащите разпоредби за субектите
Участници в Управляващото дружество на регистрационните системи, компенсациите и
Ликвидация на ценни книжа, S.A. (Iberclear).
Следователно, считано от 4 юни 2018 г., акциите ще котират ex-dividend.
https://www.cnmv.es/Portal/HR/verDoc.axd?t={1ff41c0f-d53f-429f-969b-4e3d1da34d9e}
Малко мислех за повече но все пак бива
Коментар
-
От януари им точа ножа. Манна небесна са бог да ги благослови.
Ако устискат тази година добре. Но догодина АМИН.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Ха-ха, ДБ не бих пипал и аз...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНадявам се да не си скочил с късите ...При предишната криза Сорос ги шортеше ама не стана ясно дали излезе на +
Ако устискат тази година добре. Но догодина АМИН.
Коментар
Коментар