Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
всичко немско излашках преди 10 дни, но не знам дали на 15 хиляди ще отиде дакса, още е далеч
A от Кристин и Дорстен - намерих само Kristin Brinker - A member of the Alternative for Germany (AFD) party, обаче признавам нищо не знам за тия политици, а може би трябва нещо да попрочетем, ако ще определят политиката (и икономическата политика) след МеркелLast edited by ПИЧ; 26.11.2021, 12:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЩе шортим ли Вермахтът юнаци.
Урсула ще Ви оправи и Кристин и Дорстен.
Така ще оправят Дакса, че................. , че ще излети на луната.
А Кристин 2009 та какви ги приказваше след ипотечния балон, а сега какви ги върши.
Много къса памет имат инвеститорите-.
Счупи ли 15,000 не го търсете.Last edited by Muller; 26.11.2021, 10:44.
- 1 like
Коментар
-
В последно време книгата не реагира нагоре при покачване на пазара, затова пък си спада при падане на пазара (за TUI), така че аз не гледам положително. От друга страна, човек може да си каже - ето пандемията ще свърши лятото на 2022 г (Бил Гейтс го казва), туризма ще се разрази с пълна сила, хората ще запътуват. От друга страна Европейската комисия готви балтии за пътуващите (в средносрочен план) - например иска да въведе по-висок акциз върху горивата, ще ни кара да плащаме разни еко-такси, задето излъчваме вредни емисии, колите, камионите и самолетите (има доста статии че летенето ще остане само за богатите, както е било в началото), това може да ограничи хората да кръстосват Европа и света. Тези балтии са повече за европейците. Другите народи ще си пътуват, там не ги грозят такива неща.
Просто си разсъждавам, без да имам такива книжа и да съм анализирал фирмата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеНов спад в продажбите на коли в ЕС - не е хубава тази работа ...
https://www.24chasa.bg/avto/article/10410747
- 1 like
Коментар
-
Нов спад в продажбите на коли в ЕС - не е хубава тази работа ...
https://www.24chasa.bg/avto/article/10410747
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеDax-овци, една от най-яките европейски фирми е Infineon technology, правят чипове за коли, сега са в златно време с този недостиг на чипове.
Коментар
-
Честно казано ме изкушавате да вляза в тази идиотия. Компанията според мен не е читава, но на тази цена (~12 еврака) е интересна спекулация и спокойно може да удвои. Поне имат нетна печалба.
===
Баси, опциите нямат по-нисък страйк от 12.
===
добавка: два ноемврийски пута за 12 по 0,39. къси.Last edited by terziеv; 19.10.2021, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеПребиха ме в TMV. Спирам да гледам какво се случва с тази акция поне за месец...
Коментар
Коментар