If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравеите! Profesore, благодаря за информацията. От 2 седмици сьм кьс на Dt.Telekom а фондаменталната информация може да ми изиграе лоша шега. В момента Dt.Telekom са в 4-тата вьлна от низходящия тренд очаквам всеки момент да започне 5-тата. От 3-тата вьлна спечелих 1.15 евра на акция.
При Commerzbank има ниво на сьпротива на 18евро и пробие ли го ще вляза на кьсо.
За твьрденията си ползвам разработки на технически анализ предоставени ми от Бьлгарски И.П.+ собствени знания по Т.А.
НЕ сьветвам никой да използва твьрденията ми за сключване на сделки и стратегии с ценни книжа.
JOKER, вижте рубриката НОВИНИ на 18.02. т.г. "Goldman Sachs очаква по-добри резултати за Deutsche Telekom". Вашият коментар за DAX e полезен, чакам и други, аз самият държа позиция в Dt. Telekom.
Здравеите момчета! www.xetra.dewww.dm-online.de - на пьрвия саит могат да се наблюдават графиките на акциите а на вторият котировките в реално време. 4I4O , сгрешил сьм! Тепьрва ще започне 5-тата вьлна от низходящия тренд , все още сме в 4-тета.
Преди 1.5-2месеца Dt.Telekom струваше 20евра, а сега е 15евра смятаите вие колко % е загубила компанията. След като котировките слязат на 13 евра(могат да слязат и по надолу) ще последва вьзходящ тренд , така че още е рано за повишение, а дали то ще е 20% времето ще покаже.
Имате ли някакъв коментар за вчерашното събщение от ИНВЕСТОРА, че според прогнозаta на ...... се очаква до 20 % повишение на котировките на DEUTSCHE TELEKOM ? Кога се очаква да бъде Общото събрание на Dt Telekom share holders за тази година?
Коментар
4I40
DAX
zdrasti joker neshto se biax zagubil tezi dni.Mersi za swveta oba4e dokato dwrji nad 14.88swm swm long.а така е по лесно.Нямам много време ,че се занимавам с едни глупости обаче за Ман ако държи над 25 е добре и ще можеш да се разтовариш на 26,50 а ако е надолу ти си знаеш най-добре.
Успех
4I4O,затвори дьлгата позиция, защото ще си строшиш главата(ако си отворил такава). Какво ще кажеш за COMMERZBANK и за MAN AG ? При COMMERZBANK виждам пропадане на 5-тата вьлна , а при MAN AG удьлжаване на 5-тата вьлна от вьзходящия тренд.
4И4О,какво пока4ване на 19евро бе? Има ниво на сьпротива на 17евро,след това на 18.50. Аз не броя мечия пазар с вьлни x-y-z а по 5-вьлновия модел на Елиьт. Според него 3-низходящи вьлни с 2-вьзходящи между тях(корегиращи вьлни).Наи вероятно в момента сме в 3-тата низходяща вьлна, или в 5-тата(тя започна в петьк от ниво 15.80 надолу)...........В краина сметка времето ще покаже.
Коментар
4I40
DAX
мисля си че Z вълната свърши верно е че позара е мечи макар че лично за себе си не съм сигурен.Но всепак залагам на покачване до 19 евро.
4I4O,според Елиьт след удьлжаване на 5-тата вьлна и когато пазарьт влезе пак в меча фаза, стоиностите на которовките ще слязат пак до нивата на удьлжената 5-та вьлна. Така че- тест на 13евра.
Коментар
4I40
DAX
НЕ ЗНАМ МОЖЕ И ДА НЕ ПРОБИЕ ПОД ЦЕНАТА ОТ СЕПТЕМВРИ
ПО КАКВО СЪДИШ ЗА ДВОИННО ДЪНО НА 13
Коментар
Neudachnik
DAX
Dt.Telekom , nai veroiatno dvoino duno na 13evro. Vlizai na kuso.
Коментар