If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
амиии даимлера какво стана..... яд ме е ,че се заслушах в твоите доводи за бмв и ман....толкова излетяха,че....
това е самотна игра ... взимаш най доброто от другите. Аз прибирам по малко и чакам следващите 100 ,200 евра.Колкото пъти сам се полакомил за нещо голямо и съм изгърмял...
Даймлер излезнах на 33,7 и не съжалявам . Имай предвид че МАН ако падне маркета ще видим че е подводница без стабилизатори... той хвърчи и пада като банките и не знам защо....
според мен ще последват азиатските борси....,поне за днес...
но аз само следя засега...
Не съжалявам за излизането вчера предиобед...
Спестех време и нерви при тази волантилност на маркета и най важното Комерса е 4 ,5% по долу от нивата който продадох...
Маркета е за надолу поне 100 пункта при ДАУ ....
Аз мисля да затворя днес......,въпреки ,че рано излизам почти винаги....яд ме е само ,че влязох само в една позиция.....ама 6-700 евра стигат за 2 дни...
Може и да си прав но петък и понеделник не обичам да съм дълъг... Комерса на 1,86 ги разкарах. Даймлер вече са 33,7 и се чудя дали да ги чакам на кръгло....
Много новини има днес и другата седмица за Гърция и за този прословут транш...
За сведение на дългите ако са пропуснали днешната търговия. Пазара след Трише беше за надолу ,само защото на някой от големите в сценария влизаше тестването на 11К сме в момента сме тези нива.
Маркета тези дни/понеделник най късно/ ще си вземе своето и то двойно...
Монти,новините май оправдават движението ,нали !!!
В темата за оптимизма имаш моя отговор!!!
Коментар