Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДАХ да не се зарази от болестта на БФБ никакви промени на котировки и чакаш сделка с часове...
Какво се чака вече два часа .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДАХ да не се зарази от болестта на БФБ никакви промени на котировки и чакаш сделка с часове...
Какво се чака вече два часа .....Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеднес май е ден за къси тук....или закъсняхме вече???!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеамиии даимлера какво стана..... яд ме е ,че се заслушах в твоите доводи за бмв и ман....толкова излетяха,че....
Даймлер излезнах на 33,7 и не съжалявам . Имай предвид че МАН ако падне маркета ще видим че е подводница без стабилизатори... той хвърчи и пада като банките и не знам защо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеспоред мен ще последват азиатските борси....,поне за днес...
но аз само следя засега...
Спестех време и нерви при тази волантилност на маркета и най важното Комерса е 4 ,5% по долу от нивата който продадох...
Маркета е за надолу поне 100 пункта при ДАУ ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ariadna Разгледай мнениеАз мисля да затворя днес......,въпреки ,че рано излизам почти винаги....яд ме е само ,че влязох само в една позиция.....ама 6-700 евра стигат за 2 дни...
Загорял кекс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоже и да си прав но петък и понеделник не обичам да съм дълъг...
Комерса на 1,86 ги разкарах. Даймлер вече са 33,7 и се чудя дали да ги чакам на кръгло....
Много новини има днес и другата седмица за Гърция и за този прословут транш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа сведение на дългите ако са пропуснали днешната търговия. Пазара след Трише беше за надолу ,само защото на някой от големите в сценария влизаше тестването на 11К сме в момента сме тези нива.
Маркета тези дни/понеделник най късно/ ще си вземе своето и то двойно...
В темата за оптимизма имаш моя отговор!!!
Коментар
Коментар