Така издигат престижа на поста и стимулират хората да гласуват!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много нагло:депутатите-на 55г. в пенсия,със 70% от заплатата
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от divakи тук аз казвам........................ така де не знам дали има цензура , но усетихте как използвах многоточието...................................... .............* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NegramotenПо-добре да имат такава пенсия, това може да накара някой от тях да по-малко да се подсигуряват за бъдещето и да се случи да работят и в полза на народа, а не да ни спират субсидиите...
точно ЕК е най-бруталният пример в това отношение, те ако знаеш какви привилегии са си гласували и какви далавери връткат ще се шашнеш, бай тошо и компания ще ти изглеждат смешни ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПо-добре да имат такава пенсия, това може да накара някой от тях да по-малко да се подсигуряват за бъдещето и да се случи да работят и в полза на народа, а не да ни спират субсидиите...И това ще мине ...
Коментар
-
Re: Много нагло:депутатите-на 55г. в пенсия,със 70% от запла
Първоначално изпратено от nECAПървоначално изпратено от callerПървоначално изпратено от pana_bgТова се подготвя в момента като предложение. И то точно в този кризисен момент. Наистина наглостта няма граници! Особено това за по-ранното, на 55 г. пенсиониране. Защото, видите ли, според тях след 4 години прекъсване не можело да изпаднеш отвсякъде и тази пауза от четири години в служба на народа правело връщането към професионалната кариера невъзможно. Пропуснали са само при напускане на парламента по 12, а защо не и 24 заплати накуп!
Долу-горе е нормално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PastirНикой не ги е карал на сила да напускат професията си, за да "служат на народа".
55 е много рано, по-добре 65, та да им плащаме по-малко преди да пукнат.
има депутати които и на 35 за нищо не стават - например един независим от избирателите си - струва ми се този популиста янков
направо в психиатрията и оттам ТЕЛК и пенсийка
Коментар
Коментар