IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    sell DJIA 7940 stop 7985 target open - тази съм длъжен да я пробвам
    Пак им дадоха морковче, обаче:

White House: Obama To Outline Foreclosure Plan Wednesday
    White House Declines To Detail Housing Plan

Коментар

• sell DJIA 7940 stop 7985 target open - тази съм длъжен да я пробвам

Коментар

• anon6706 видях да между другото технически си имаше сигнали,че ще подскочи и си изпълни перфектно целта 38$.

Днеска гледах датите,които съм си маркирал като важни по един метод и интересното е,че 16.02 е много важна и би трябвало да даде начало на нови насочени движения при мейджърите и индексите.Тези дати съм ги маркирал по-миналата седмица и тогава не знаех за срещата на Г7,така че нещата донякъде се напасват.Като време движенията,които почнем в понеделник ми излизат да продължат до началото на Март

Коментар

Техниката се избистри.Ако ще тръгваме здраво надолу 7970 трябва да е фиксиран връх вече.Падне ли това ниво качваме за 8150 като минимум.
          Аз ще изчакам сега да се развие предполагаема корекция на 1м графика на низходящото движение от 7970 и ще търся къс вход със стоп над това ниво.
          Забеляза ли какво става с мартенския фючър на нефта? Някои ще имат хубав Валънтайн. Откъм фундамент е добре, че априлският не мърда и май всичко е спекулативно.

П.П. Между другото, в следващия 1 час се очаква гласуването от Конгреса. Може да има волатилност.
          Поздрави.

Коментар

• Техниката се избистри.Ако ще тръгваме здраво надолу 7970 трябва да е фиксиран връх вече.Падне ли това ниво качваме за 8150 като минимум.
            Аз ще изчакам сега да се развие предполагаема корекция на 1м графика на низходящото движение от 7970 и ще търся къс вход със стоп над това ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
              Първоначално изпратено от Грую Груев
              бати, дауто е по-дирижиран индекс и от софикса - есента беше: в началото квото покажат фючърсите, после разцъкване в центъра и накрая рали в една от двете посоки, като накъде ще е ралито се разбираше 45-50 минути преди края на сесията. Сега пък само го крепят, сакън да не падне под 8000 при затваряне на седмична. Едно време ние така си крепяхме софикса и той затва е у ряката, естествено това с дау няма как да стане, но ми е интересно как най-капиталистическа страна се залива от комунизъм във всички посоки, проповядва демокрация, а е най-полицейската държава и т.н. И днес ще затврим над 8000 - даже вързах бас с един приятел вчера при дау малко под 7750, че ще затворим над 8000. Хубавото на дау е, обаче, че може да се печели от подобни смешки, докато не ти го нахендри пазара, де
              ..интересно мнение...

....кои са тези които крепят Dow и какъв им е интереса според теб ?
              Разбира се, че има такива сили. Най-малкото пенсионните фондове, на които са забранени късите позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                бати, дауто е по-дирижиран индекс и от софикса - есента беше: в началото квото покажат фючърсите, после разцъкване в центъра и накрая рали в една от двете посоки, като накъде ще е ралито се разбираше 45-50 минути преди края на сесията. Сега пък само го крепят, сакън да не падне под 8000 при затваряне на седмична. Едно време ние така си крепяхме софикса и той затва е у ряката, естествено това с дау няма как да стане, но ми е интересно как най-капиталистическа страна се залива от комунизъм във всички посоки, проповядва демокрация, а е най-полицейската държава и т.н. И днес ще затврим над 8000 - даже вързах бас с един приятел вчера при дау малко под 7750, че ще затворим над 8000. Хубавото на дау е, обаче, че може да се печели от подобни смешки, докато не ти го нахендри пазара, де
                ..интересно мнение...

....кои са тези които крепят Dow и какъв им е интереса според теб ?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  kritelin, забелязваш ли "опарените" от вчера мечки колко са внимателни днес. Бавничко и полека.....
                  Започнаха да загряват. Много ще е интересен последния час.

Коментар

anon6706 след фиксираното локално дънце на 1м преди малко ако паднем пак под него става мечка и аз Стопа на дългите вече е на нула и чакаме.
                    Като гледам графиките на някога "великите" компании, повечето са L-shape, няма U-та. Въпросът е колко дълго L ще издържат инвеститорите, преди отчаянието. L___ или L______. Ако продължава да не се случва нищо добро, може да преминем към долното ниво на L.

Коментар

• anon6706 след фиксираното локално дънце на 1м преди малко ако паднем пак под него става мечка и аз Стопа на дългите вече е на нула и чакаме.

Коментар

Първоначално изпратено от anon6706
                        kritelin, забелязваш ли "опарените" от вчера мечки колко са внимателни днес. Бавничко и полека.....
                        Мислиш ли,че днеска има предпоставки за ход над 8000 ?
                        Не. Даже мисля, че днес ще се свърши мечата работа от вчера.

Днес не виждам сектор, който да поведе ралито. Вчера бяха финансите, но снощи WFC охлади оптимизма там.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                          Мислиш ли,че днеска има предпоставки за ход над 8000 ?

Коментар

• Ето и поредната глупост, подобна на онази със забраната на късите.
                            Това ще им се върне като бумеранг...

WASHINGTON (Dow Jones)-- JPMorgan Chase (JPM) and Citigroup Inc. (C) have agreed to weeks-long moratoriums on foreclosures as the government works on a financial stability plan slated to include billions of dollars aimed at keeping people in their homes. ж "We will not add to the foreclosure process any new owner-occupied residential loans that are owned and serviced by JPMorgan Chase," the company's Chief Executive Jamie Dimon said in a Feb. 12 letter to Rep. Barney Frank (D-Mass.), chairman of the House Financial Services Committee. The moratorium on new foreclosure actions would remain in effect through March 6 and is similar to a 90-day foreclosure freeze JPMorgan announced Oct. 31.

Коментар

• kritelin, забелязваш ли "опарените" от вчера мечки колко са внимателни днес. Бавничко и полека.....

Коментар

• бати, дауто е по-дирижиран индекс и от софикса - есента беше: в началото квото покажат фючърсите, после разцъкване в центъра и накрая рали в една от двете посоки, като накъде ще е ралито се разбираше 45-50 минути преди края на сесията. Сега пък само го крепят, сакън да не падне под 8000 при затваряне на седмична. Едно време ние така си крепяхме софикса и той затва е у ряката, естествено това с дау няма как да стане, но ми е интересно как най-капиталистическа страна се залива от комунизъм във всички посоки, проповядва демокрация, а е най-полицейската държава и т.н. И днес ще затврим над 8000 - даже вързах бас с един приятел вчера при дау малко под 7750, че ще затворим над 8000. Хубавото на дау е, обаче, че може да се печели от подобни смешки, докато не ти го нахендри пазара, де
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X