If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че формираме локално дъно в момента, цената ретрейсна точно 61.8 фибо на покачването от петък под формата на АВС корекция. Аз очакавам покачване до края на деня.
Само гледай как пробива фибото и кове надолу. Да играеш на дълго в момента ми се струва доста рисковано.
Гледеай на 15 мин как направи хубаво чукче и как МАСD чукна нулата. Освен това не е задължително да закове на фибо, леки отклонениа са нормални. Аз си оставам лонг, дори и да е напечена ситуацията. На всички възможни фреймове бяхме свръхразпродадени, така че лека корекцийка си е в рамките на нормалното. Аз освен това не съм дейтрейдър и си държа позицийките малко по дълго.
Мисля, че формираме локално дъно в момента, цената ретрейсна точно 61.8 фибо на покачването от петък под формата на АВС корекция. Аз очакавам покачване до края на деня.
Само гледай как пробива фибото и кове надолу. Да играеш на дълго в момента ми се струва доста рисковано.
Хайде скочих на дълги 3 Дау от 6 595 стопа на 6 565 и цел едни 120-150 пойнта на север.
Какво ще кажеш за тези резки движения нагоре-надолу?
Ми няма нищо за казване - жълти зъбки и нерви лабави :-)
Сега сериозно - при положение,че смазват AIG и CITY,а GM и Крайслер са на ръба, това е съвсем нормално.Хубавото е че в момента тези "ниски" цени изкушават много хора да скачат в пазара за "къси" пасове и това води до висока волатилност и прицелване на стоповете и в 2те посоки.
Кардинално обаче сме още много далече от края на низходящото движение. Аз виждам Дау на 4 200 - 4 500 с последваща консолидация и едва след това може да има "слънчев лъч надежда"
Коментар