IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• къси 3 броя YM @ 6550 стоп 6560 цели 1/3 - 6500 , 1/3 6450 и 1/3 докъдето стигне

ПП. стопа вече @ 6549
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ...аз натоварих още <не е препоръка>

...Gold 930-Dow 6 600 и времето

Коментар

• Държа на късо аз още , да видим дали ше изляза на печалба. Аз което виждам е низходящо движение и тестваме дъното долу скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
          Първоначално изпратено от psycoholic
          Не знам Джейс от къде вади тази увереност за лонг, но тук ситуацията стана Кукуруку!

...лекичко на база свещи и Gold

...преди тест на 6750 невярвам да видим 6 400
          Свещи-мещи, но май се оформи хубава съпорт линийка на 6554 за ДАУ и 677 за С&П!
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
            Не знам Джейс от къде вади тази увереност за лонг, но тук ситуацията стана Кукуруку!

...лекичко на база свещи и Gold

...преди тест на 6750 невярвам да видим 6 400

Коментар

• Не знам Джейс от къде вади тази увереност за лонг, но тук ситуацията стана Кукуруку!
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• long

Коментар

• ...Oil-чо помага на Dow

...най вероятно st е пробие ключа 6 750 ...иначе целта муе 6 400 на стъпалца

Коментар

• Първоначално изпратено от Cashe
                    Първоначално изпратено от bogistia
                    Мисля, че формираме локално дъно в момента, цената ретрейсна точно 61.8 фибо на покачването от петък под формата на АВС корекция. Аз очакавам покачване до края на деня.
                    Само гледай как пробива фибото и кове надолу. Да играеш на дълго в момента ми се струва доста рисковано.
                    Гледеай на 15 мин как направи хубаво чукче и как МАСD чукна нулата. Освен това не е задължително да закове на фибо, леки отклонениа са нормални. Аз си оставам лонг, дори и да е напечена ситуацията. На всички възможни фреймове бяхме свръхразпродадени, така че лека корекцийка си е в рамките на нормалното. Аз освен това не съм дейтрейдър и си държа позицийките малко по дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от bogistia
                      Мисля, че формираме локално дъно в момента, цената ретрейсна точно 61.8 фибо на покачването от петък под формата на АВС корекция. Аз очакавам покачване до края на деня.
                      Само гледай как пробива фибото и кове надолу. Да играеш на дълго в момента ми се струва доста рисковано.

Коментар

• След ударения стоп,нова покупка на 5 Дау от 6 550 ,стопа на 6 510

Коментар

• Мисля, че формираме локално дъно в момента, цената ретрейсна точно 61.8 фибо на покачването от петък под формата на АВС корекция. Аз очакавам покачване до края на деня.

Коментар

• Има резон! Има и 3 часа още!
                            След мощното начало, все си мисля, че накрая мгат да го добутат над процент!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Хайде скочих на дълги 3 Дау от 6 595 стопа на 6 565 и цел едни 120-150 пойнта на север.
                              Какво ще кажеш за тези резки движения нагоре-надолу?
                              Ми няма нищо за казване - жълти зъбки и нерви лабави :-)

Сега сериозно - при положение,че смазват AIG и CITY,а GM и Крайслер са на ръба, това е съвсем нормално.Хубавото е че в момента тези "ниски" цени изкушават много хора да скачат в пазара за "къси" пасове и това води до висока волатилност и прицелване на стоповете и в 2те посоки.

Кардинално обаче сме още много далече от края на низходящото движение. Аз виждам Дау на 4 200 - 4 500 с последваща консолидация и едва след това може да има "слънчев лъч надежда"

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Хайде скочих на дълги 3 Дау от 6 595 стопа на 6 565 и цел едни 120-150 пойнта на север.
                                Какво ще кажеш за тези резки движения нагоре-надолу?

Коментар

Working...
                                X