If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма нищо за чудене. Аз не си спомням голям брокер да е доунгрейднал на sell супердиферсифицирана компания от ДАУ и индексът да не се е свлякъл.... ако не същия ден, то съвсем скоро. PALM също предричат тежки времена. Вчерашният спад омекотява малко.
........аз днес сте бъда пасивен< сто да поемаш твърде много риск Jays---я се огледай---идват страхотни възможности .....погледнете Oil всякаш иска да тества 40 $ >
..........разбира се че сте играя Dow ама преди последния 1h сте го играя на позиция от по 1$ пер point хихихи
Скъсих го даучо с няколко контракта щото днес въпреки всички очаквания за възстановяване аз мисля че му трябва едно още по-сериозно спускане преди да се покатери малко по-нагоре
пп
Не е лошо да се следи кво ще кажат двамата хубавци от САЩ в близките два часа и малко отгоре
Не ми се вярва утре да видим подобен срив.Може и да слезе още малко надолу,но мисля,че ще има корекция.Аз съм флет утре и ще гледам какво ще се нарисува по графиката Smile
kritelin , ако утре не слезе ... в сряда ще има рали заради тройката ....
Крителин , какво ще кажеш за ДАУ .... утре ....струва ми се , че ще ходи и утре ... надолу...
Не ми се вярва утре да видим подобен срив.Може и да слезе още малко надолу,но мисля,че ще има корекция.Аз съм флет утре и ще гледам какво ще се нарисува по графиката
Коментар