IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Сега се прибрах точно и не съм разглежал новините.Каква е информацията ?
    Не, няма нещо ново. Гледам акциите им.

Коментар

• Ще и дам шанс на тази позиция,защото виждам много перспектив в нея.Махам стопа и ще затварям ръчно ако видя потвърждение за пробив и голям ход нагоре.

Коментар

• Сега се прибрах точно и не съм разглежал новините.Каква е информацията ?

Коментар

• Kritelin, какво ще кажеш за банките? Красота! Май всички ще ги национализират.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            limit sell DJIA 8077 bid stop 8113 bid
            Аз току-що приключих вчерашната си авантюра с дългите ДАУ.
            Успех.

Коментар

• limit sell DJIA 8077 bid stop 8113 bid

Коментар

• ...как не го е срам?
                Първоначално изпратено от be_google
                dow e на -0,05!
                自由西藏

Коментар

• dow e на -0,05!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                    Първоначално изпратено от anon6706
                    за един месец тези получиха негативни новини като за 25 години на куп ... предполагах, че дъното ще им под 5000 ... дали пък не е неизживян оптимизъм по Обама??? Пенсионните им фондове също яко си пазаруват и имат колосални месечни постъпления
                    п.п. Е страната има и над 500 милиона единици огнестрелно оръжие в населението ... и това си е някакъв фактор все пак и е повод за взаимно увежение
                    Би ли цитирал източник на горното, иначе звучиш БФБейски.
                    От 1 седмица гледам (или слушам ) Блуумбълг и Си Ен Ен, предимно заради премаркета - в щатите не инвестирам, както не пия известни напитки, не нося и щатски гащи...!
                    От едното от двете е - доколкото ги следя на виждам нещо учудвашо или ново като инфо - все пак това е страната с най-голям БВП,нормално е да имат и яко пенсионни вноски.
                    На мен си ми прозвуча нормално инфо нищо извънредно ...??? Имат си вяра - купуват си... а ти май сехващаш за израза "колосални" - не мен ми здучат колосални - като става дума за много милиарди ...
                    По-интересно ще е какви ще са мерките на новия план на ОБАМА?
                    По Блуумбърг върви реклама всеки ден за хуманитарни цели и дават като инфо в нея, че войните в Ирак и Афганистан струват 600 млрд. ... е ако ги нямаше тези войни ...
                    Е, нали знаеш как е в медиите - който плаща, той поръчва музиката.
                    Аз не питах враждебно, всяко инфо би ми било полезно.
                    Поздрави.
                    не мога да скрия факта, че щатите са ми "любимци" - от тяхната политика и икономика тръгнаха много неприятности и по банковие системи и на 2 крака...

понеже ми надуха главата с корелацията "каквото в САЩ - такова в целия свят" им хвърлям по едно око - но нито новините там,нито нещо от форума ми влияе да купя или продам ...

от друга страна кой ще ти защити правно интересите ако играеш ДOW? дори една майна не можеш да теглиш на мажоритаря ...

радвам се много на хора - вероятно и ти си от тях, които успяват да спечелят там и да инвестират тук, или просто да си ги харчат в БГ!

някои колеги ги боли като им влиза - е мен ме боли като бяга капитала безвъзвратно навън в тези странни времена!

сериозно и искренно ти желая мн мн успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                      Първоначално изпратено от anon6706
                      за един месец тези получиха негативни новини като за 25 години на куп ... предполагах, че дъното ще им под 5000 ... дали пък не е неизживян оптимизъм по Обама??? Пенсионните им фондове също яко си пазаруват и имат колосални месечни постъпления
                      п.п. Е страната има и над 500 милиона единици огнестрелно оръжие в населението ... и това си е някакъв фактор все пак и е повод за взаимно увежение
                      От 1 седмица гледам (или слушам ) Блуумбълг и Си Ен Ен, предимно заради премаркета - в щатите не инвестирам, както не пия известни напитки, не нося и щатски гащи...!
                      От едното от двете е - доколкото ги следя на виждам нещо учудвашо или ново като инфо - все пак това е страната с най-голям БВП,нормално е да имат и яко пенсионни вноски.
                      На мен си ми прозвуча нормално инфо нищо извънредно ...??? Имат си вяра - купуват си... а ти май сехващаш за израза "колосални" - не мен ми здучат колосални - като става дума за много милиарди ...
                      По Блуумбърг върви реклама всеки ден за хуманитарни цели и дават като инфо в нея, че войните в Ирак и Афганистан струват 600 млрд. ... е ако ги нямаше тези войни ...
                      Е, нали знаеш как е в медиите - който плаща, той поръчва музиката.
                      Аз не питах враждебно, всяко инфо би ми било полезно.
                      Поздрави.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google

Коментар

• за един месец тези получиха негативни новини като за 25 години на куп ... предполагах, че дъното ще им под 5000 ... дали пък не е неизживян оптимизъм по Обама??? Пенсионните им фондове също яко си пазаруват и имат колосални месечни постъпления

Коментар

Първоначално изпратено от kritelin
                              Махам поръчката.Нещо не ме радва пазарът как се движи
                              Що? Мен ме радва...
                              Да не ти правя сечено

Коментар

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                За връщане - върнах го, но позицията изгуби много перспективност. Ще видим при затварянето какво ще стане.
                                Анон , днес ме изненада с този дълъг ДАУ ....особено ,като оставиха плана за другата седмица...
                                Днес играя срещу тренда. Във валутната съм казал защо. При златото и йената ми излизат сметките засега, но ДАУ (борсите изобщо) ме разочароват. Наистина риска е голям. Имаше доста фирмени негативни новини днес.
                                Сесията остана на кантар. Негативните неща за дългите ДАУ са, че долар/йена не проби 90 и разпродадоха нефта. Ще трябва да се следи Азия..... Хубавото е, че утре Европа може би ще наваксва и ще се опитам да затворя на пре-маркет ДАУ към 8050-8100 или повече, в зависимост от ситуацията.
                                Лека нощ.

Коментар

Working...
                                X