Първоначално изпратено от kritelin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от be_googleза един месец тези получиха негативни новини като за 25 години на куп ... предполагах, че дъното ще им под 5000 ... дали пък не е неизживян оптимизъм по Обама??? Пенсионните им фондове също яко си пазаруват и имат колосални месечни постъпления
п.п. Е страната има и над 500 милиона единици огнестрелно оръжие в населението ... и това си е някакъв фактор все пак и е повод за взаимно увежение) Блуумбълг и Си Ен Ен, предимно заради премаркета - в щатите не инвестирам, както не пия известни напитки, не нося и щатски гащи...!
От едното от двете е - доколкото ги следя на виждам нещо учудвашо или ново като инфо - все пак това е страната с най-голям БВП,нормално е да имат и яко пенсионни вноски.
На мен си ми прозвуча нормално инфо нищо извънредно ...??? Имат си вяра - купуват си... а ти май сехващаш за израза "колосални" - не мен ми здучат колосални - като става дума за много милиарди ...
По-интересно ще е какви ще са мерките на новия план на ОБАМА?
По Блуумбърг върви реклама всеки ден за хуманитарни цели и дават като инфо в нея, че войните в Ирак и Афганистан струват 600 млрд. ... е ако ги нямаше тези войни ...
Аз не питах враждебно, всяко инфо би ми било полезно.
Поздрави.
понеже ми надуха главата с корелацията "каквото в САЩ - такова в целия свят" им хвърлям по едно око - но нито новините там,нито нещо от форума ми влияе да купя или продам ...
от друга страна кой ще ти защити правно интересите ако играеш ДOW? дори една майна не можеш да теглиш на мажоритаря ...
радвам се много на хора - вероятно и ти си от тях, които успяват да спечелят там и да инвестират тук, или просто да си ги харчат в БГ!
някои колеги ги боли като им влиза - е мен ме боли като бяга капитала безвъзвратно навън в тези странни времена!
сериозно и искренно ти желая мн мн успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от be_googleза един месец тези получиха негативни новини като за 25 години на куп ... предполагах, че дъното ще им под 5000 ... дали пък не е неизживян оптимизъм по Обама??? Пенсионните им фондове също яко си пазаруват и имат колосални месечни постъпления
п.п. Е страната има и над 500 милиона единици огнестрелно оръжие в населението ... и това си е някакъв фактор все пак и е повод за взаимно увежение) Блуумбълг и Си Ен Ен, предимно заради премаркета - в щатите не инвестирам, както не пия известни напитки, не нося и щатски гащи...!
От едното от двете е - доколкото ги следя на виждам нещо учудвашо или ново като инфо - все пак това е страната с най-голям БВП,нормално е да имат и яко пенсионни вноски.
На мен си ми прозвуча нормално инфо нищо извънредно ...??? Имат си вяра - купуват си... а ти май сехващаш за израза "колосални" - не мен ми здучат колосални - като става дума за много милиарди ...
По Блуумбърг върви реклама всеки ден за хуманитарни цели и дават като инфо в нея, че войните в Ирак и Афганистан струват 600 млрд. ... е ако ги нямаше тези войни ...
Аз не питах враждебно, всяко инфо би ми било полезно.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от be_googleза един месец тези получиха негативни новини като за 25 години на куп ... предполагах, че дъното ще им под 5000 ... дали пък не е неизживян оптимизъм по Обама??? Пенсионните им фондове също яко си пазаруват и имат колосални месечни постъпления
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleза един месец тези получиха негативни новини като за 25 години на куп ... предполагах, че дъното ще им под 5000 ... дали пък не е неизживян оптимизъм по Обама??? Пенсионните им фондове също яко си пазаруват и имат колосални месечни постъпления
п.п. Е страната има и над 500 милиона единици огнестрелно оръжие в населението ... и това си е някакъв фактор все пак и е повод за взаимно увежение
Коментар
-
за един месец тези получиха негативни новини като за 25 години на куп ... предполагах, че дъното ще им под 5000 ... дали пък не е неизживян оптимизъм по Обама??? Пенсионните им фондове също яко си пазаруват и имат колосални месечни постъпления
п.п. Е страната има и над 500 милиона единици огнестрелно оръжие в населението ... и това си е някакъв фактор все пак и е повод за взаимно увежение
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от meche_cveti93За връщане - върнах го, но позицията изгуби много перспективност. Ще видим при затварянето какво ще стане.
Лека нощ.
Коментар
Коментар