If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Han Krum взе ми стопа за малко и върна Аз не го крия.Ако съм пич ще спомена и,че преди това прибрах дълги от 852,които обаче бързо се забравят.Не виждам смисъл да си мерим каквото и да е.Точно тази тема не искам да я заливаме със спам.
Kritelin, аз нещо взех да си преосмислям участието във форума. Онзи ден бях на дълги ДАУ - спечелих - никой не се задяваше с мен. Днес чакам да скъся, ако спечеля - пак ще мълчат, нооооооо загубя ли - дупе да ми е яко.
Ти, ако имаш нерви - пиши.
Поздрави и много успехи ти желая.
Пичове, точно Вие не спирайте да пишете!
Успехи и на двамата.
Han Krum взе ми стопа за малко и върна Аз не го крия.Ако съм пич ще спомена и,че преди това прибрах дълги от 852,които обаче бързо се забравят.Не виждам смисъл да си мерим каквото и да е.Точно тази тема не искам да я заливаме със спам.
Kritelin, аз нещо взех да си преосмислям участието във форума. Онзи ден бях на дълги ДАУ - спечелих - никой не се задяваше с мен. Днес чакам да скъся, ако спечеля - пак ще мълчат, нооооооо загубя ли - дупе да ми е яко.
Eeeeee, пичове! Недейте така!
Аноне, спокойно човече!
Просто ги игнорирай дребните, злобни душици!
Ако вие двамата спрете да пишете - ще изчезне всякъкъв смисъл да се влиза в този форум!!!!!!
Спокойно!!! Аз пък се радвам на всеки ваш успех!!!!!
“Stocks are holding more firmly against bad news,” said Robert Schaeffer, a portfolio manager at Becker Capital Management Inc., which oversees $1.6 billion in Portland, Oregon. “We may be beginning to see a change in psychology.”
tandem имай в предвид,че трежъритата скочиха много и петролът потъва.Бичетата не трябва да бързат да се радват.Движение от 1 час не е показателно още за нищо само по себе си.
tandem нали на 02.02 DJIA щеше да е 8500.В момента сме 05.02,а той е под 8000?
Защо така
И той като златото днес дето го чакаше следобеда да пада
То до тук не е показало мераци и да се качва Ако мислиш да спамиш по-добре се връщай в темата за валутна търговия.Ако имаш да кажеш нещо смислено - давай
Ако има някой да каже нещо смислено по темата ,то той сигурно не посещава този форум Щом се намериха толкова америкнски ахмаци в началото на сесията да разпродават какво да говорим Успех
tandem нали на 02.02 DJIA щеше да е 8500.В момента сме 05.02,а той е под 8000?
Защо така
И той като златото днес дето го чакаше следобеда да пада
То до тук не е показало мераци и да се качва Ако мислиш да спамиш по-добре се връщай в темата за валутна търговия.Ако имаш да кажеш нещо смислено - давай
Коментар