If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bogistia ако бием low-а фиксиран вчера влизаме в 3/3/3 или 3/3/Ц - дивергенцията я търси на 15м.Тази вълна ще представлява моно импулс на 4ч и има първа цел около 7500
Скоти тоя пич качи още снимки на баварката.Много е яка утре заминавам с Крисо за Щутгарт да я огледам.
Видях е, страшна е, дано и на живо да ти хареса. Време е един истински спекулант да се метне на Баварише Иначе аз гледам основно SP500, пече се пак голямо разтоварване кам края на деня според мен
bogistia ако бием low-а фиксиран вчера влизаме в 3/3/3 или 3/3/Ц - дивергенцията я търси на 15м.Тази вълна ще представлява моно импулс на 4ч и има първа цел около 7500
Скоти тоя пич качи още снимки на баварката.Много е яка утре заминавам с Крисо за Щутгарт да я огледам.
Как сте момчета, днес никой не се обажда в темата? Как ги виждате нещата? Аз мисля, че в момента правим лек профит тейкинг при нисък обем и до 2 часа ще почне следващото изсипване
Руки, браво и от мен - след коментара ми преди час и половина за 8000 си е било свободно падане - сега погледнах!
5 мин едва преди малко даде сигнал за обръщане ,първа цел 7912 после 7976 и твоето 8к, което е много вероятно да видим , преди утрешното изсипване :-)
аз обаче съм се прегърнал с моя приятел от ирландия и повече няма да пипам :-)
Наздраве
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
вероятно дъно и профит тейкинг :-)
дълъг 1 контракт @ 7825 стоп 7807 таргет 7880
стоп @ 7825 0
таргет изпълнен @ 7880 +55 тика
buluser,
да търгуваш американски индексни фючърси през бг брокер е несериозно ;-)
особено през Варчев.
Виж Interactive Brokers, Trade Station Securities или Infinity Brokers
Не е усет:-) Късмета на новобранеца е :-)
Успех
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
поздравления за усетат ти ...
искам да те попитам при кого търгуваш DAW, защото при мен, Варчев ми разрешават да въведа поръчка, която е с 3000пипа разлика спрямо текущата цената, ... което ми се струва доста...
Коментар