IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    bogistia ако бием low-а фиксиран вчера влизаме в 3/3/3 или 3/3/Ц - дивергенцията я търси на 15м.Тази вълна ще представлява моно импулс на 4ч и има първа цел около 7500

Скоти тоя пич качи още снимки на баварката.Много е яка утре заминавам с Крисо за Щутгарт да я огледам.
    Видях е, страшна е, дано и на живо да ти хареса. Време е един истински спекулант да се метне на Баварише Иначе аз гледам основно SP500, пече се пак голямо разтоварване кам края на деня според мен

Коментар

• Аннонски как да не си му фен и на това:

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin

Скоти тоя пич качи още снимки на баварката.Много е яка утре заминавам с Крисо за Щутгарт да я огледам.
        Е, това е приказка.
        Макар, че аз съм фен на Ауди.

Коментар

• bogistia ако бием low-а фиксиран вчера влизаме в 3/3/3 или 3/3/Ц - дивергенцията я търси на 15м.Тази вълна ще представлява моно импулс на 4ч и има първа цел около 7500

Коментар

• Как сте момчета, днес никой не се обажда в темата? Как ги виждате нещата? Аз мисля, че в момента правим лек профит тейкинг при нисък обем и до 2 часа ще почне следващото изсипване

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              Руки, браво и от мен - след коментара ми преди час и половина за 8000 си е било свободно падане - сега погледнах!
              5 мин едва преди малко даде сигнал за обръщане ,първа цел 7912 после 7976 и твоето 8к, което е много вероятно да видим , преди утрешното изсипване :-)
              аз обаче съм се прегърнал с моя приятел от ирландия и повече няма да пипам :-)
              Наздраве
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Руки, браво и от мен - след коментара ми преди час и половина за 8000 си е било свободно падане - сега погледнах!
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                  Първоначално изпратено от NYSERookie
                  вероятно дъно и профит тейкинг :-)
                  дълъг 1 контракт @ 7825 стоп 7807 таргет 7880
                  стоп @ 7825 0
                  таргет изпълнен @ 7880 +55 тика

buluser,
                  да търгуваш американски индексни фючърси през бг брокер е несериозно ;-)
                  особено през Варчев.
                  Виж Interactive Brokers, Trade Station Securities или Infinity Brokers
                  Не е усет:-) Късмета на новобранеца е :-)
                  Успех
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• поздравления за усетат ти ...
                    искам да те попитам при кого търгуваш DAW, защото при мен, Варчев ми разрешават да въведа поръчка, която е с 3000пипа разлика спрямо текущата цената, ... което ми се струва доста...

Коментар

вероятно дъно и профит тейкинг :-)
                      стоп @ 7825 0

Коментар

• вероятно дъно и профит тейкинг :-)

Коментар

стоп 0

нов опит къс 2 контракта @7902 стоп 7915 таргети 7800 и 7400
                          стопа пак на 0 и квото стане :-)
                          касирам +60тика @ 7842

Наздраве от Rookie и моя добър приятел Maker's Mark

Коментар

добавка още 2 къси контракта @ 7862 таргет 50 тика ,стоп 7887
                            стопа на 0 вече :-)таргет 7812
                            стоп на добавката 0
                            нов опит къс 2 контракта @7875 стоп 7890 и таргет 7815
                            затворих добавката @ 7845 +30 тика
                            Наздраве :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko

После като свърши сесията изгледай някоя серия на "Матрицата" малко да се успокоиш
                              като затвори сесията след час , ще си сипя едно ирландче :-)
                              засега трейдвам ;-)

Коментар

добавка още 2 къси контракта @ 7862 таргет 50 тика ,стоп 7887
                                стопа на 0 вече :-)таргет 7812
                                стоп на добавкат 0 нов опит къс 2 контракта @7875 стоп 7890 и таргет 7815
                                После като свърши сесията изгледай някоя серия на "Матрицата" малко да се успокоиш

Коментар

Working...
                                X