IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къси 5 контракта от 7511 с поръчка за продажба на още 5 от 7576 със Стоп на 7626 и цел .... отворена. Слизам да вечерям и изпия 2-3 чаши вино и се надявам да съм хепи след 1час.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Какъв бик ще ставаш?!?!?! Не прочете ли стенограмата от заседанието на ФЕД? Така сте вие чартистите.
      за днес само де :-)
      стоп на 0 @7489
      не чета такива работи.аз да не съм некав фундаменталист ;-)
      техничарче съм
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• дълга 2 контракта @ 7489 стоп 7480
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
          Първоначално изпратено от NYSERookie

нова къса @ 7550 2 контракта стопа вече на 7549
          нов стоп 7535 +15 тика
          7487 е следващото интересно ниво/7510 на кеша/ пробием ли го ще видим тест на дъното и 7430 след това
          стоп +15 тика
          теста на дъното се отлага засега.
          май ще ставам бик до края на сесията
          Какъв бик ще ставаш?!?!?! Не прочете ли стенограмата от заседанието на ФЕД? Така сте вие чартистите.

Коментар

• Нямаше лошо днес да се тестваше дъното

Коментар

нов стоп 7535 +15 тика
              7487 е следващото интересно ниво/7510 на кеша/ пробием ли го ще видим тест на дъното и 7430 след това
              стоп +15 тика
              теста на дъното се отлага засега.
              май ще ставам бик до края на сесията

Коментар

нов стоп 7535 +15 тика

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
                  Руки, би ли ми казал, защо слагаш стопа толкоз близо - при тази волатилност не те ли трепе твърде бързо, твърде рано!?
                  идеален е стопа.
                  ако си погледнеш графиките ще видиш, че стопа ми винаги е 1 до 5 тика под или над локално дъно/връх.ако удари стопа значи съм сгрешил.предпочитам да отнеса 10-ина тика стоп и да влезна пак след това ,вместо да му треперя 50-100 тика срещу мен което си е цифра при 5$ на тик.освен това е достатъчно да хвана
                  1 от 3 сделки , за да си избия загубите от стопове и да остане доволно профит на края на деня.
                  стана ли ти ясно ?
                  първия шорт беше от 7500, логичния стоп беше на 7595 на 15 мин фрейм /4 тика над предния връх/ точно дотам отиде и щеше да го вземе -95 тика, а с моя начин на търговия до момента имам 41 тика загуба ,вече 39 щото ми удари поредния стоп
                  комфортна загуба в сравнение със предполагаемата от 95 тика.

Коментар

гадовете прекалиха 3-ти стоп ми вземат днес -41 тика

пак къси 2контракта @ 7550 цели както преди , без стоп . евентуална добавка на още 2 контракта @ 7570
                    стоп @ 7549 профит 7430 и 7300

Коментар

последен опит къс 2 контракта @ 7560 стоп 7575 и профит 7430 за единия и 7300 за втория.
                      отивам да пия едно ирландско
                      успех
                      гадовете прекалиха 3-ти стоп ми вземат днес -41 тика

пак къси 2контракта @ 7550 цели както преди , без стоп . евентуална добавка на още 2 контракта @ 7570

Коментар

• последен опит къс 2 контракта @ 7560 стоп 7575 и профит 7430 за единия и 7300 за втория.
                        отивам да пия едно ирландско
                        успех

Коментар

Първоначално изпратено от anon6706
                          Нещо сте се умълчали днес:-)
                          Айде и от мен една сделка
                          Къс YM 2 броя @ 7500 стоп 7520 цел дъното от 21.11.08 @7429
                          Аз тъкмо пуснах дълги. Ще се нервя пак като вчера.
                          може и прав да излезнеш :-(
                          Затворих ги. Вече съм с теб.
                          Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Руки, би ли ми казал, защо слагаш стопа толкоз близо - при тази волатилност не те ли трепе твърде бързо, твърде рано!?
                            идеален е стопа.
                            ако си погледнеш графиките ще видиш, че стопа ми винаги е 1 до 5 тика под или над локално дъно/връх.ако удари стопа значи съм сгрешил.предпочитам да отнеса 10-ина тика стоп и да влезна пак след това ,вместо да му треперя 50-100 тика срещу мен което си е цифра при 5$ на тик.освен това е достатъчно да хвана
                            1 от 3 сделки , за да си избия загубите от стопове и да остане доволно профит на края на деня.

Коментар

тъпите бикове прее...а хубавия шорт -20 тика
                              нови 2 контракта @ 7538 стоп 7544 профит 7430 за 1 контракт и 7300 за втория
                              замина и тоя стоп :-)

Коментар

• Руки, би ли ми казал, защо слагаш стопа толкоз близо - при тази волатилност не те ли трепе твърде бързо, твърде рано!?
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X