Къси 5 контракта от 7511 с поръчка за продажба на още 5 от 7576 със Стоп на 7626 и цел .... отворена. Слизам да вечерям и изпия 2-3 чаши вино и се надявам да съм хепи след 1час.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706Какъв бик ще ставаш?!?!?! Не прочете ли стенограмата от заседанието на ФЕД? Така сте вие чартистите.
стоп на 0 @7489
не чета такива работи.аз да не съм некав фундаменталист ;-)
техничарче съмТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookie
нова къса @ 7550 2 контракта стопа вече на 7549
7487 е следващото интересно ниво/7510 на кеша/ пробием ли го ще видим тест на дъното и 7430 след това
теста на дъното се отлага засега.
май ще ставам бик до края на сесията
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookie
7487 е следващото интересно ниво/7510 на кеша/ пробием ли го ще видим тест на дъното и 7430 след това
теста на дъното се отлага засега.
май ще ставам бик до края на сесиятаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie
7487 е следващото интересно ниво/7510 на кеша/ пробием ли го ще видим тест на дъното и 7430 след товаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от psycoholicРуки, би ли ми казал, защо слагаш стопа толкоз близо - при тази волатилност не те ли трепе твърде бързо, твърде рано!?
ако си погледнеш графиките ще видиш, че стопа ми винаги е 1 до 5 тика под или над локално дъно/връх.ако удари стопа значи съм сгрешил.предпочитам да отнеса 10-ина тика стоп и да влезна пак след това ,вместо да му треперя 50-100 тика срещу мен което си е цифра при 5$ на тик.освен това е достатъчно да хвана
1 от 3 сделки , за да си избия загубите от стопове и да остане доволно профит на края на деня.
първия шорт беше от 7500, логичния стоп беше на 7595 на 15 мин фрейм /4 тика над предния връх/ точно дотам отиде и щеше да го вземе -95 тика, а с моя начин на търговия до момента имам 41 тика загуба ,вече 39 щото ми удари поредния стоп
комфортна загуба в сравнение със предполагаемата от 95 тика.
нова къса @ 7550 2 контракта стопа вече на 7549Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieгадовете прекалиха 3-ти стоп ми вземат днес -41 тика
пак къси 2контракта @ 7550 цели както преди , без стоп . евентуална добавка на още 2 контракта @ 7570Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieпоследен опит къс 2 контракта @ 7560 стоп 7575 и профит 7430 за единия и 7300 за втория.
отивам да пия едно ирландско
успех
пак къси 2контракта @ 7550 цели както преди , без стоп . евентуална добавка на още 2 контракта @ 7570Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от NYSERookieНещо сте се умълчали днес:-)
Айде и от мен една сделка
Къс YM 2 броя @ 7500 стоп 7520 цел дъното от 21.11.08 @7429Аз тъкмо пуснах дълги. Ще се нервя пак като вчера.
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicРуки, би ли ми казал, защо слагаш стопа толкоз близо - при тази волатилност не те ли трепе твърде бързо, твърде рано!?
ако си погледнеш графиките ще видиш, че стопа ми винаги е 1 до 5 тика под или над локално дъно/връх.ако удари стопа значи съм сгрешил.предпочитам да отнеса 10-ина тика стоп и да влезна пак след това ,вместо да му треперя 50-100 тика срещу мен което си е цифра при 5$ на тик.освен това е достатъчно да хвана
1 от 3 сделки , за да си избия загубите от стопове и да остане доволно профит на края на деня.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар