If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали ви е ясно че при тази вчерашна свещ без тяло на дневна графика и едно евентуално рали днес от примерно 150-200 пункта бая мечи стопове ще гърмят както при Дау така и при еврото Успех все пак
И какво предлагаш да направим?
Ако имах възможност бих пуснал дълъг Дау от 817 стоп 8502 сеспоред мен сега на 15м графика ще почне едно Е и като пробие 8600 ще видиш какво ше стане с късото ти евро .Успех
??????
А, за късото ми евро се не бой. Ей, голям злобар си.
Попита ме и аз ти казах какво мисля .Цифрите ги поправих ,а щом чакам дау нагоре късо евро не върви ,злобарю (не съм използвал усмивка (насмешка ) в долния ми пост за да ме наричаш злобар .Успех
Нали ви е ясно че при тази вчерашна свещ без тяло на дневна графика и едно евентуално рали днес от примерно 150-200 пункта бая мечи стопове ще гърмят както при Дау така и при еврото Успех все пак
Ако имах възможност бих пуснал дълъг Дау от 817 стоп 8502 сеспоред мен сега на 15м графика ще почне едно Е и като пробие 8600 ще видиш какво ше стане с късото ти евро .Успех
??????
А, за късото ми евро се не бой. Ей, голям злобар си.
Ако имах възможност бих пуснал дълъг Дау от 7518 стоп 7502 сеспоред мен сега на 15м графика ще почне едно Е и като пробие 8600 ще видиш какво ше стане с късото ти евро .Успех
Има предпоставки да смятам , че видяхме HOD/High Of Day/ при YM @ 7612
Struwa si riska da se probwa.
къс съм 2 контракта @ 7580 със стоп 7600 и първа цел 7500
Коментар