IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тандемски - просто се изказваш менторски.За това те бъзиках.Спри преди да си се изложил
    Няколко верни сделки не те правят трейдър

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от tandem
      Първоначално изпратено от anon6706
      Нали ви е ясно че при тази вчерашна свещ без тяло на дневна графика и едно евентуално рали днес от примерно 150-200 пункта бая мечи стопове ще гърмят както при Дау така и при еврото Успех все пак
      И какво предлагаш да направим?
      Ако имах възможност бих пуснал дълъг Дау от 817 стоп 8502 сеспоред мен сега на 15м графика ще почне едно Е и като пробие 8600 ще видиш какво ше стане с късото ти евро .Успех
      ??????
      А, за късото ми евро се не бой. Ей, голям злобар си.
      Попита ме и аз ти казах какво мисля .Цифрите ги поправих ,а щом чакам дау нагоре късо евро не върви ,злобарю (не съм използвал усмивка (насмешка ) в долния ми пост за да ме наричаш злобар .Успех

Коментар

• anon6706 не той просто е гуруто на инвестиционната общност в инвестор и намина да ни даде указания

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
          Първоначално изпратено от anon6706
          Нали ви е ясно че при тази вчерашна свещ без тяло на дневна графика и едно евентуално рали днес от примерно 150-200 пункта бая мечи стопове ще гърмят както при Дау така и при еврото Успех все пак
          Ако имах възможност бих пуснал дълъг Дау от 817 стоп 8502 сеспоред мен сега на 15м графика ще почне едно Е и като пробие 8600 ще видиш какво ше стане с късото ти евро .Успех
          ??????
          А, за късото ми евро се не бой. Ей, голям злобар си.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
            Ако имах възможност бих пуснал дълъг Дау от 7518 стоп 7502 сеспоред мен сега на 15м графика ще почне едно Е и като пробие 8600 ще видиш какво ше стане с късото ти евро .Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Стоп +15 пункта.Добре тръгнахме ама да видим дали фундамента няма да ни подпре
              Много разпродават банките и не се знае - знае ли се. Може да излезеш прав.
              Успех.

Коментар

• Стоп +15 пункта.Добре тръгнахме ама да видим дали фундамента няма да ни подпре

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

Коментар

• Стоп +1 пункт

Коментар

• Нали ви е ясно че при тази вчерашна свещ без тяло на дневна графика и едно евентуално рали днес от примерно 150-200 пункта бая мечи стопове ще гърмят както при Дау така и при еврото Успех все пак

Коментар

• Окото на тигъра

каса на +22 пункта на 1/2

Коментар

• След данните за петролните запаси очаквам рали при ДАУ. Пускам дълги от 7570.

П.П. Малко и за акции - дълги Х от 25.85.

Коментар

• Мисля,че завършваме текущо 1-ва вълна от импулс по минутките и ще правим корекция.При нея мисля да добавя към късите си.

limit sell DJIA 7580 stop 7619 bid target open

Коментар

• Има предпоставки да смятам , че видяхме HOD/High Of Day/ при YM @ 7612
                              Struwa si riska da se probwa.
                              къс съм 2 контракта @ 7580 със стоп 7600 и първа цел 7500

Коментар

• дедо ви как ще реагира на още по-евтиния петрол?
                                гледам премаркета по Блуумбълрг в 9:48ч е леко зелен - Кита и Русия са на +1

Коментар

Working...
                                X