IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    В момента техниката не действа.Има само носене по вълните, а най успешната стратегия е Sell on top на всяка корекцийка.
    Не съм бичи настроен, по-скоро - спекулативно. Да не стане от "корекцийка" КОРЕКЦИЯ.
    Нещо се мъти. На мен един от индикаторите ми напоследък е NZD/USD - там всичко спи при спадовете на ДАУ.

Коментар

• В момента техниката не действа.Има само носене по вълните, а най успешната стратегия е Sell on top на всяка корекцийка.

Коментар

• Re: ===

Първоначално изпратено от bogistia
        Първоначално изпратено от supertrader
        Не се мъчете с индексите на янките на дълго те умишлено го правят пропадането , току що се отказах. Не знам но може би целта им е да разорят всички чужденци купували техни активи. Освен това ще ги гръмнат и с бондовете си , китайците вече усещат и се притесняват , няма прости хора да не се усещат че са им се прицелили. Има много лесна печалба от късо в момента но предполагам че цялата верига от маркетмейкъри ще я гръмнат и нея също накрая и това ще остане от пазарите които са направени по техен модел и от икономиката която те развиха.
        Аре ве, на кривата ракета космоса му е виновен. Като са виновни американците и маркитмейкърите, опитвай се да играеш като тях, следвай тяхната психология, а не тази на масата.
        Поздравления за мнението на bogistia!

Коментар

• Re: ===

Първоначално изпратено от supertrader
          Не се мъчете с индексите на янките на дълго те умишлено го правят пропадането , току що се отказах. Не знам но може би целта им е да разорят всички чужденци купували техни активи. Освен това ще ги гръмнат и с бондовете си , китайците вече усещат и се притесняват , няма прости хора да не се усещат че са им се прицелили. Има много лесна печалба от късо в момента но предполагам че цялата верига от маркетмейкъри ще я гръмнат и нея също накрая и това ще остане от пазарите които са направени по техен модел и от икономиката която те развиха.
          Аре ве, на кривата ракета космоса му е виновен. Като са виновни американците и маркитмейкърите, опитвай се да играеш като тях, следвай тяхната психология, а не тази на масата.

Коментар

• ===

D.Y.F-091066

Коментар

• bogistia,далеч съм от нивото да пускам собствени графики - просто разсъждавах над тази която пусна снощи за S&P и графиката на Крителин /изглеждат ми най-издържани/ - затова и написах 3/5/5/3 срещу 3/5/5/5

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                да обобщим
                чисто технически:
                близките дни - 3/5/5/3 срещу 3/5/5/5
                близките месеци тази петица от по-висок ранг - A, C или I

фундаментално - песимизъм >>> оптимизъм
                Прати на лични или поустни тук някаква графика да ти видя анализа, аз поустнах линк на един пич вчера, малко по надолу е, изглежда много добър. Но като цяло освен по цена, аз се ориетнирам и по времеви таргет. А те ми казват че до 9 Март имаме край на 5/3/5/3, след това 5 дни рибаунд за 4/5/3 до 7400, и оттам до 25 Март слизане до или под сегашните нива за 5/5/3, където ще е дуно за следващите 2 месеца. Айде пиши!

Коментар

• да обобщим
                  чисто технически:
                  близките дни - 3/5/5/3 срещу 3/5/5/5
                  близките месеци тази петица от по-висок ранг - A, C или I

фундаментално - песимизъм >>> оптимизъм

Коментар

Първоначално изпратено от NYSERookie
                    Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Мъжки,разбирам че си поредния мераклия да си ги мерим,но с това не се занимавам отдавна.За 17г. на този пазар съм научил много неща,но най-важното от тях е - не обръщай внимание на петлетата.И това,че днес си извадил късмет си е жив късмет. Бъди здрав и бъцкай докато можеш......после ще трябва да се занимаваш с далеч по-неприятни неща.
                    С наемници не виждам смисъл да си го меря :-)
                    Какво да си мерим ,заплатите ли ?
                    Това ме разсмя искрено.От 14г. аз съм работодателя ;-)
                    Big Boss
                    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Първоначално изпратено от blah blah
                      Първоначално изпратено от herco
                      По важна от AIG няма. Поне засега.
                      Междудругото, ако на американците им писне в един момент да помагат на AIG и "оставят на пазара да решава", го отнасят директно европейските банки.
                      Грешка......голяма грешка.Те вече го отнесоха и сега всичко върнаха тъпкано на Чичо Сам.Днешния ден е нагледен пример.В Европа има банки от 500г. в САЩ реално от 150г. И когато янките излъжат 1-2 пъти европейските гноми фрашкани с пари,на тях леко им идва в повече и го начукват на янките с гръм и трясък.

Стара европа си е научила уроците за 500г. колониално господство в целия свят, събиране и "съхранение" на ценностите на света и всичко останало за което се сетите.
                      ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????

САЩ притискат Китай да инвестира в закъсалата US-икономика

Пекин вече поставя под съмнение надеждността на американските облигации и стабилността на долара

Бил ван Окън*

В неделя, 22 февруари, външният министър на САЩ Хилари Клинтън приключи едноседмичното си турне из Азия с призив към правителството в Пекин да продължи да изкупува американските държавни ценни книжа - иначе рискувало да провокира още по-дълбока икономическа криза, която ще обхване и Китай, и самите щати. Така тя влезе в ролята на официален брокер. И макар обиколката й да включи Япония, Южна Корея и Индонезия, очевидно фокусът бе върху стопанските отношения между САЩ и Китай.
                      Нейната цел бе да убеди китайците да продължат да инвестират техните валутни резерви в US-облигации, за да помогнат финансово изкупуването на фалиращи банки чрез пакета стимули за $787 млрд. От хазната посочиха, че трябвало да съберат близо $500 млрд. само през първото тримесечие на годината.
                      В интервю за китайската телевизия Хилари предупреди, че ако икономиката на САЩ рухне, китайците също ще платят солена цена. "Не би било в интерес на Китай ние да не успеем да си оправим икономиката", рече тя. И още: "Нашите икономики са толкова обвързани, а китайците разбират, че за да почнат пак да изнасят към най-големия си пазар..., трябва САЩ да предприемат драстични мерки по пакета стимули. И трябва да направим нови дългове." Сетне добави: "Наистина, или заедно ще паднем, или ще станем. А продължавайки да подкрепят хазната на САЩ, китайците отчитат нашата обвързаност."
                      Макар в интервюто си Хилари да наблегна, че US-облигациите били "добра инвестиция" и "надежден инструмент", на съвместната им пресконференция от предния ден китайският външен министър Янг Джиечи избегна въпроса дали Пекин ще продължи да ги купува. Той каза, че Китай щял да търси безопасни, високостойностни и ликвидни инвестиции за валутните си резерви от $1,95 трлн. - най-големите в света.
                      Китайски икономисти все повече критикуват политиката на правителството за изкупуване дълга на САЩ. Пекин вече държи близо $700 млрд. в US-облигации и те смятат, че рискът е твърде голям и опасен, предвид дълбоката икономическа криза в Америка и заплахата спадането на долара да обезцени книжата. "Бързо нарастващият национален дълг на САЩ ще се отрази върху кредитния рейтинг на облигациите", писа анализаторът Хе Джун в "Чайна Бизнес Нюз". "Надува се облигационен балон, който ще гръмне, макар и не скоро... Мнозина глобални инвеститори обаче се опасяват да не бъде твърде късно, когато Китай и Япония решат да спрат търговията с US-облигации. А финансовата сигурност на Китай е свързана с тях, което ги превръща в рискови."
                      Икономистът от консултантската група CEBM в Пекин Су Чан изрази дилемата на Китай пред агенция "Франс Прес" така: "Ако спре да купува US-облигации, стойността на съществуващите му доларови активи рязко пада; но ако Китай продължи да ги купува, трябва да се тревожи от възможното бъдещо обезценяване на долара." По подобен начин, икономистът от Китайската академия за социални науки Ю Зуяо посочи пред агенция "Синхуа": "Спасяването на US-икономиката чрез увеличаване на държавния дълг ще създаде рекордно висок федерален дефицит. А той може да донесе катастрофални последици като сериозна инфлация и обезценка на долара."

Ами сега???

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                        Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Мъжки,разбирам че си поредния мераклия да си ги мерим,но с това не се занимавам отдавна.За 17г. на този пазар съм научил много неща,но най-важното от тях е - не обръщай внимание на петлетата.И това,че днес си извадил късмет си е жив късмет. Бъди здрав и бъцкай докато можеш......после ще трябва да се занимаваш с далеч по-неприятни неща.
                        Това ме разсмя искрено.От 14г. аз съм работодателя ;-)

Коментар

Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                            ....Trading - it's simple, but it ain't easy ......

...We Love Dow Jones
                            ....so true.... :-)
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ....Trading - it's simple, but it ain't easy ......

...We Love Dow Jones

Коментар

• Боклуците, които притежават европейците са застраховани при тях. AIG ги покриват.

Коментар

Working...
                                X