Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Хе, аз не давам препоръки, но едва ли Инвестора е най-reliable изто1ник на информация. Просто навсякъде пишеше 650 таргети (cnbc, bloomberg.. и всякакви анализатори) и Инвестора и те анализират. Но Крителин има едни добри графики в другата тема, и аз поустнах един линк, мисля че това е най-доброто.
Rooky, кави ти как ги виждаш нещата на интрадей?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bogistiaХе, маниче даже нямам графики пред мен, просто гледам котировките и мисля че това ниво около 715 е силно. както много пъти казах, вълновия и времевия анализ ми казват ново дъно в петък или понеделник, където смятам да затворя тази позиция и да отворя дълги за корекция в посока 780.
780 на СП500 трябва по мои изчисления да се направят за около 5 дни. След това слизаме за последна 5та вълна с цел около 650 около 25 Март. Там ще формираме дъно и корекция към 950, където е върха на 4та вълна от 6 Януари. Това са моите планове и така мисля да ги отиграя, времето ще покаже дали съм бил прав
В Инвестора бяха дали 650 като ниво на подкрепа...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Хе, маниче даже нямам графики пред мен, просто гледам котировките и мисля че това ниво около 715 е силно. както много пъти казах, вълновия и времевия анализ ми казват ново дъно в петък или понеделник, където смятам да затворя тази позиция и да отворя дълги за корекция в посока 780.
780 на СП500 трябва по мои изчисления да се направят за около 5 дни. След това слизаме за последна 5та вълна с цел около 650 около 25 Март. Там ще формираме дъно и корекция към 950, където е върха на 4та вълна от 6 Януари. Това са моите планове и така мисля да ги отиграя, времето ще покаже дали съм бил прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от bogistiaАз не го правя за дейтрейдинг, ще отворя позиция поне до петък, а ако продължи да се качва ще добавям. Смятам че имаме още едно слизане надолу.
V-образно дъно е изключително рядка формация.Би трябвало да има още един тест поне, за потвърждение.
УспехТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieследва атака на 6840 дълъг съм 2 контраката @ 6815 стоп 6802
bogistiа, стресна ме бе :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieследва атака на 6840 дълъг съм 2 контраката @ 6815 стоп 6802
bogistiа, стресна ме бе :-)Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieсъпротивата @ 7840 засега изглежда солидна, къси 2 контракта YM @ 7825 стоп 7842
втори опит 2 контракта къси @ 7815 стоп 7826Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieсъпротивата @ 7840 засега изглежда солидна, къси 2 контракта YM @ 7825 стоп 7842
втори опит 2 контракта къси @ 7815 стоп 7826Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от NYSERookieсъпротивата @ 7840 засега изглежда солидна, къси 2 контракта YM @ 7825 стоп 7842
Коментар
Коментар