IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обичайното брулене преди търговия, да ударят де що има стоп!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Хоп и скочих на къси с 4 в Дау от 7 180 стоп на 7 210 и цел......майната си
      С този скок верно отиде на майната си! Ама ти нали играеше на демо...

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
        Първоначално изпратено от Червени Боклуци
        Колега, има два вида анализ - правилен и неправилен. Така, че ако анализите и подхода на трейдъра увеличават регуларно трейдинг акаунта му, значи анализът е правилен. Така, че каквито и способи да използваме, ако са правилни аз не виждам какъв е проблема.

Прав си.Няма проблем, стига да расте акаунта.
        Снощи няколко питиета в повече ме направиха заядлив, за което се извинявам
        на bogistia.
        Все пак, продължавам да мисля, че теорията на Елиът прекалено усложнява нещата и не дава ясни сигнали за търговия.
        bogistia, търгувам изключително краткосрочно и не остава време да пиша обстойни анализи.то няма и анализ де:-) системата е много проста и ясна ,подава сигнал реагирам за останалото има грижата probability theory.

още веднъж sorry , че бях по рязък снощи.
        Прав, си, няма място за срадни тука, според мен целта е давайки мнения, малко или много да си помагаме. Примерно ти като си дей трейдър и усещаш нива на обръщания е хубаво да ги споделяш и да казваш защо така мислиш (примерно някаква интересна формация...), а пак ние където се занимаваме с елиът и сме малко по дългосрочни да използваме това инфо за потвърждения на нашите виждания. Айде, да видим следващата дали ще разпродадат индексите отново

Коментар

• Първоначално изпратено от Червени Боклуци
          Колега, има два вида анализ - правилен и неправилен. Така, че ако анализите и подхода на трейдъра увеличават регуларно трейдинг акаунта му, значи анализът е правилен. Така, че каквито и способи да използваме, ако са правилни аз не виждам какъв е проблема.

Прав си.Няма проблем, стига да расте акаунта.
          Снощи няколко питиета в повече ме направиха заядлив, за което се извинявам
          на bogistia.
          Все пак, продължавам да мисля, че теорията на Елиът прекалено усложнява нещата и не дава ясни сигнали за търговия.
          bogistia, търгувам изключително краткосрочно и не остава време да пиша обстойни анализи.то няма и анализ де:-) системата е много проста и ясна ,подава сигнал реагирам за останалото има грижата probability theory.

още веднъж sorry , че бях по рязък снощи.
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
            Първоначално изпратено от bogistia
            Червени Боклуци, има логика в твоя анализ, но за да е IV irregular flat, трябва II да е зиг заг или триагълник. Според мен си е нормален флат (говоря за движението от 21.01.2009 до 09.02.2009), но и там интерпретацията може да варира. Но според мен IV е изчерпана и първите часове в понеделник ще започне пак селл офа. Тази седмица беше сравнително бедна на новини, а следващата ще има доста, така че предпоставките за спад ги има.
            Аз залагам, че ще има спад до към 26 Март и има 2 сценария- пробив на предно дъно за V, или higher low, което ще промени каже, че спада е приключил. Ще изчакаме да видим движението и ще знаем със сигурност какво рисуваме. Айде лек уикенд на всички!
            трябва ли да е толкова сложно ?
            за да е еди си кво , то трябва да е еди си кво .но ако не е , то тогава ...
            как въобще успявате да търгувате с тия елиотски тъпотии ? ;-)
            Еми принципно целта на тази тема е да се споделят анализи, виждания и аргументи за търговия, а не като тебе, който само си пейства сделките през 3 минути. Тези неща не са продуктивни, споменавай поне мотивите ти за търговия, за да е по интересна темата

Коментар

• Колега, има два вида анализ - правилен и неправилен. Така, че ако анализите и подхода на трейдъра увеличават регуларно трейдинг акаунта му, значи анализът е правилен. Така, че каквито и способи да използваме, ако са правилни аз не виждам какъв е проблема.

Коментар

• Първоначално изпратено от bogistia
                Червени Боклуци, има логика в твоя анализ, но за да е IV irregular flat, трябва II да е зиг заг или триагълник. Според мен си е нормален флат (говоря за движението от 21.01.2009 до 09.02.2009), но и там интерпретацията може да варира. Но според мен IV е изчерпана и първите часове в понеделник ще започне пак селл офа. Тази седмица беше сравнително бедна на новини, а следващата ще има доста, така че предпоставките за спад ги има.
                Аз залагам, че ще има спад до към 26 Март и има 2 сценария- пробив на предно дъно за V, или higher low, което ще промени каже, че спада е приключил. Ще изчакаме да видим движението и ще знаем със сигурност какво рисуваме. Айде лек уикенд на всички!
                трябва ли да е толкова сложно ?
                за да е еди си кво , то трябва да е еди си кво .но ако не е , то тогава ...
                как въобще успявате да търгувате с тия елиотски тъпотии ? ;-)
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Червени Боклуци, има логика в твоя анализ, но за да е IV irregular flat, трябва II да е зиг заг или триагълник. Според мен си е нормален флат (говоря за движението от 21.01.2009 до 09.02.2009), но и там интерпретацията може да варира. Но според мен IV е изчерпана и първите часове в понеделник ще започне пак селл офа. Тази седмица беше сравнително бедна на новини, а следващата ще има доста, така че предпоставките за спад ги има.

Коментар

• ...сте чакаме почивните дни за новини

...картела се събира в неделя ако не се лъжа

...затворихме над 7 200--нямаше разпродажба след звънеца

...хихихи cheers

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      В момента се тества ускорението на трендът по 1ч графика.Ако се пречупи тренда ще следва тест на 7010/20 зоната.Там вече ще си проличи дали корекцията е приключила и тръгваме за ретест на дъното
                      Ей....адаш веднъж да сме на едно мнение ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        В момента се тества ускорението на трендът по 1ч графика.Ако се пречупи тренда ще следва тест на 7010/20 зоната.Там вече ще си проличи дали корекцията е приключила и тръгваме за ретест на дъното

....чакаме touch 7 250 и гу гу 7 500

...ако ли пък не ти го каза

...как го играеш btw ?

Коментар

• В момента се тества ускорението на трендът по 1ч графика.Ако се пречупи тренда ще следва тест на 7010/20 зоната.Там вече ще си проличи дали корекцията е приключила и тръгваме за ретест на дъното

Коментар

• 7 500-8 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Червени Боклуци
                              20, 100 и 500. 20 ЕМА ми е граница на текущия порядък на тренда. Презумицата ми е че всеки по-голям порядък е предходния умножен по 5. И така виждам и краткосрочен и средносрочен и дългосрочен тренд едновременно в една графика. И както можеш да забележиш от графиката - различните по големина трендове се коригират до зоната около съответната ЕМА.
                              Благодаря Успех

Макар че при мен тез ЕМА съвсем по друг ячин се виждат спрямо графиката

Коментар

• 20, 100 и 500. 20 ЕМА ми е граница на текущия порядък на тренда. Презумицата ми е че всеки по-голям порядък е предходния умножен по 5. И така виждам и краткосрочен и средносрочен и дългосрочен тренд едновременно в една графика. И както можеш да забележиш от графиката - различните по големина трендове се коригират до зоната около съответната ЕМА.

Коментар

Working...
                                X