Обичайното брулене преди търговия, да ударят де що има стоп!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от Червени БоклуциКолега, има два вида анализ - правилен и неправилен. Така, че ако анализите и подхода на трейдъра увеличават регуларно трейдинг акаунта му, значи анализът е правилен. Така, че каквито и способи да използваме, ако са правилни аз не виждам какъв е проблема.
Прав си.Няма проблем, стига да расте акаунта.
Снощи няколко питиета в повече ме направиха заядлив, за което се извинявам
на bogistia.
Все пак, продължавам да мисля, че теорията на Елиът прекалено усложнява нещата и не дава ясни сигнали за търговия.
bogistia, търгувам изключително краткосрочно и не остава време да пиша обстойни анализи.то няма и анализ де:-) системата е много проста и ясна ,подава сигнал реагирам за останалото има грижата probability theory.
още веднъж sorry , че бях по рязък снощи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Червени БоклуциКолега, има два вида анализ - правилен и неправилен. Така, че ако анализите и подхода на трейдъра увеличават регуларно трейдинг акаунта му, значи анализът е правилен. Така, че каквито и способи да използваме, ако са правилни аз не виждам какъв е проблема.
Прав си.Няма проблем, стига да расте акаунта.
Снощи няколко питиета в повече ме направиха заядлив, за което се извинявам
на bogistia.
Все пак, продължавам да мисля, че теорията на Елиът прекалено усложнява нещата и не дава ясни сигнали за търговия.
bogistia, търгувам изключително краткосрочно и не остава време да пиша обстойни анализи.то няма и анализ де:-) системата е много проста и ясна ,подава сигнал реагирам за останалото има грижата probability theory.
още веднъж sorry , че бях по рязък снощи.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от bogistiaЧервени Боклуци, има логика в твоя анализ, но за да е IV irregular flat, трябва II да е зиг заг или триагълник. Според мен си е нормален флат (говоря за движението от 21.01.2009 до 09.02.2009), но и там интерпретацията може да варира. Но според мен IV е изчерпана и първите часове в понеделник ще започне пак селл офа. Тази седмица беше сравнително бедна на новини, а следващата ще има доста, така че предпоставките за спад ги има.
Аз залагам, че ще има спад до към 26 Март и има 2 сценария- пробив на предно дъно за V, или higher low, което ще промени каже, че спада е приключил. Ще изчакаме да видим движението и ще знаем със сигурност какво рисуваме. Айде лек уикенд на всички!
за да е еди си кво , то трябва да е еди си кво .но ако не е , то тогава ...
как въобще успявате да търгувате с тия елиотски тъпотии ? ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bogistiaЧервени Боклуци, има логика в твоя анализ, но за да е IV irregular flat, трябва II да е зиг заг или триагълник. Според мен си е нормален флат (говоря за движението от 21.01.2009 до 09.02.2009), но и там интерпретацията може да варира. Но според мен IV е изчерпана и първите часове в понеделник ще започне пак селл офа. Тази седмица беше сравнително бедна на новини, а следващата ще има доста, така че предпоставките за спад ги има.
Аз залагам, че ще има спад до към 26 Март и има 2 сценария- пробив на предно дъно за V, или higher low, което ще промени каже, че спада е приключил. Ще изчакаме да видим движението и ще знаем със сигурност какво рисуваме. Айде лек уикенд на всички!
за да е еди си кво , то трябва да е еди си кво .но ако не е , то тогава ...
как въобще успявате да търгувате с тия елиотски тъпотии ? ;-)Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Червени Боклуци, има логика в твоя анализ, но за да е IV irregular flat, трябва II да е зиг заг или триагълник. Според мен си е нормален флат (говоря за движението от 21.01.2009 до 09.02.2009), но и там интерпретацията може да варира. Но според мен IV е изчерпана и първите часове в понеделник ще започне пак селл офа. Тази седмица беше сравнително бедна на новини, а следващата ще има доста, така че предпоставките за спад ги има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinВ момента се тества ускорението на трендът по 1ч графика.Ако се пречупи тренда ще следва тест на 7010/20 зоната.Там вече ще си проличи дали корекцията е приключила и тръгваме за ретест на дъното
....чакаме touch 7 250и гу гу
7 500
...ако ли пък не ти го каза
...как го играеш btw ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Червени Боклуци20, 100 и 500. 20 ЕМА ми е граница на текущия порядък на тренда. Презумицата ми е че всеки по-голям порядък е предходния умножен по 5. И така виждам и краткосрочен и средносрочен и дългосрочен тренд едновременно в една графика. И както можеш да забележиш от графиката - различните по големина трендове се коригират до зоната около съответната ЕМА.Успех
Макар че при мен тез ЕМА съвсем по друг ячин се виждат спрямо графиката
Коментар
-
20, 100 и 500. 20 ЕМА ми е граница на текущия порядък на тренда. Презумицата ми е че всеки по-голям порядък е предходния умножен по 5. И така виждам и краткосрочен и средносрочен и дългосрочен тренд едновременно в една графика. И както можеш да забележиш от графиката - различните по големина трендове се коригират до зоната около съответната ЕМА.
Коментар
Коментар