Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от guantanamoУспех на всички и дано няма фалирали от тези движения!
За обемите:има си правила в тази игра.А играта е огромна.Голдма заложиха вчера,че пазара няма да ходи до юни над 1123.Но днес вече си загубиха парите.Говоря за 1.2 млн лота!това е част от играта.За това по-долу и казах,че няма как да има човек твърде голяма поредица от печеливши сделки.Пазара е много сложен.Големите играчи играят на пазара всеки ден,но най-големите играчи не играят на пазара в момента.Те се включват само когато има лоши новини.Тогава обема се вдига и става пачанга
Тогава,след няколко такива дни Голдман купуват 2-3 хиляди лота за нагоре и ето как се правят пари и в двете посоки
Да не прексаляваме все пак с писането,че идва уикенда следващата седмица ще е интересна
Да споделя,че не съм сам в мислите си.Тези седмица съм говорил с 4 човека с по20- 30 годишен стаж на борсата и четеримата коментират обема и неучастието на големите играчи.Но пък това не значи нищоИндекса може да отиде и над 11К преди да падне под 10 К
Сигурното е,че тези играчи,няма да се включат над 11 КЩе се включат или под 10
или под 9
А дали продават е друг въпрос.Темата е дълга и не зная доколко си запознат с това,какви инстурменти има по борсите вСАЩ,но е малко по-различно от борсата в България
Абе,всеки си да си играе играта и да си печели
Поздрави и успех"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
...да занулих се
..сега имам едни спестявания 1 000лви мисля да стана поп
и да проповядвам че Алчноста е лошо нещо
хихихи
...come on manимам Sell Jaso ,което е cool / buy EDZ което във във и много зле С&P
...Парично Управление !!!! без него нестава
...сега ако от един Swing се занлуляваш значи не си търговецами хазартен играч
.........Пазара е отворен за 52 week highдори и там да отиде пропорционално сте се върне на ключовете ми
щото са дневни
хихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoУспех на всички и дано няма фалирали от тези движения!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AБлизо 100% от вас очакват сериозна корекция преди следващият ръст на индекса. Какво ли идва да покаже тази констатация? :-)
За да си фактор в САЩ,трябва да управляваш над 1 мрд долара.Повечето упряавляващи такива пари ,към настоящият момент НЕ участват на пазара.Не му пречат да ръсте.Дори напротив,помагат му с мнения и анализи.Но те самите не участват като купувачи,дори напротив.Това е нещо което няма смисъл да доказвам,защото обема го доказва.В тази връзка,тукашните 100% не доказват нищо.Съвсем в реда на нещата би било и 100% от пишещите тук да са прави.
Въпроса е друг:ще издържат ли на движението нагоре,преди движението надолу тези играчи.Защото ако не издържат,какво като са по принцип правиИ ако все пак издържат,доколко ще им стиска да държат при пътя надолу
Индексите към днешният момент са с едни 10% поне избягали пред себе си,но в САЩ борсата не търпи дълго време такива несъоветствия.Резултатът винаги идва,понякога доста брутално
В момента е трудно да намеря в коя акция да вложа пари и да очаквам сериозен ръст до края на годината.Броят се на пръсти такива.Но аз имам друго възпитание и имам по-друга гледна точка от средният американец,заради това,че не съм нейтив.Образованието ми помага да мисля като тях,защото те определено не мислят като един средностатистически българин,или европеец.И когато насложа едната и другата гледна точка,успявам да видя типични грешки на едните и другите.И това понякога помага,понякога пречи,но в такива моменти май по-скоро помагаЗасега
Искам да кажа,че 6 дена в които индекса всеки ден расте са нещо добро за инвеститор като БъфетНо за мен,това си е друг знак
Успех на всички и дано няма фалирали от тези движения!"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
jays,
"what is that ? "... айде на български, все пак това е български форум.
"да носиш риска на акция/сектор или Index са различни неща"
какво имаш впредвид? Разбира се, че с Индекс разпределяш риска, но за това аз ще си купя 6-10 различни акции
jays до колкото следя форума (а това e почти неприкъснатo) си спомням, че скъсяваш S&P от към 1065... в ранга 1090-1100 беше много настойчив за скъсяване и даже пускаше по 2-3 мнения почти едно след друго, че който не скъсил колко много щял да изтърве...в крайна сметка занлули ли си вече акаунта от скъсяванията?
Първоначално изпратено от jays...Shemata--Справедлива цена на акции ?
what is that ?
...да носиш риска на акция/сектор или Index са различни неща....
...Insiderти очакваш UP нали ? waw think about that
хихих
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays...Shemata--Справедлива цена на акции ?
what is that ?
...да носиш риска на акция/сектор или Index са различни неща....
...Insiderти очакваш UP нали ? waw think about that
хихих
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Нормалната цена на S&P 500 при текущите макро данни е около 1050-1150. Т.ч. аз очаквам че тази година S&P500 ще се движи в ранга около 1000-1200. Т.к. по-голямата част от акциите си намериха точните стойности +-10-15% около справедливата си цена, то най-добре е да се търсят сега акции (подценени), които могат и те да се върнат до предкризисното си ниво (цена към 2005 година). Това е моя препоръка!
А всичко останало, особено за трейдърите/спекуланти по индексите от S&P 500/DJIA и т.н. по-скоро биха реализирали доста големи загуби (най-малко алтернативни на пропуснати ползи - като изпуснат потенциално добрите акции). Т.ч. за играчите по Индексите да внимават много!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от kefalaПървоначално изпратено от tandemТова което се случва с Дау ,просто не е истинаИ говори само за едно -че има само ЕДИН играч който го управлява в момента ,т.е всички други са отстранени
Баси ужаса
Май започва третата катерушка!!!?
Всеки случай тоз който се грижи за рисуването на вълните е супер циничен играч
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaПървоначално изпратено от tandemТова което се случва с Дау ,просто не е истинаИ говори само за едно -че има само ЕДИН играч който го управлява в момента ,т.е всички други са отстранени
Баси ужаса
Май започва третата катерушка!!!?
Всеки случай тоз който се грижи за рисуването на вълните е супер циничен играч
Коментар
Коментар