Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
В интервю за Блумбърг, Charles Calomiris коментира Гърция,Италия и България (видео)
http://wallstreet.blog.bg/biznes/201...a-video.508007"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Днес обема е по-голям само поради покриване на късите при сити и още на едно две места.Доста хора ги бяха скъсили и днес им взеха паричките.Това е за днес.Утре ще е нещо друго
какво става с американските меченца ... ако бяха като хората нямаше да разкажат играта на европейските ....
Виж какво стана днес със сити и целият сектор.Слуховете са доста.Че ще се продава една част, че ще се слива.Доста уиспърс напоследък.После,ей ай джи.Спекулации,че има интерес и към другите им поделения.
На другата страна какво има-ю ес стиил е надолу заради дойче банк,сиско разочарова,но това не пречи епъл да е нагоре и още няколко други компании покрай него.
Майкрософт наваксва спада от миналите дни/много е тежък и окозва голяма влияние/Там спада е заради гугъл и най-ваче,заради тези 5% с които ще му нарснат оперативните разходи.При Боинг са добре нещата,близо 25% е нагоер от началото на годината.
Проблемът е,че няма проблеми
Поне не големи.Парите все още стаят настрана и не влизат.Говоря за най-големите пари.Те чакат гмурване,за да се включат нагоре.От тези нива на им се купува.Гърция вече не е чак толкова в центъра на новините.Папандреу досега беше в Белият дом.Проблемите са по-скоро Китай и още няколко по-малки.Но докато не се натрупа нещо по-сериозно,ще се тъпче около тези нива
Ще има спад,но засега не може да се каже как и кога.Аз си изгорях с моите хеджове и миналата седмица записах отрицателен резултат.Нещо което не ми се бе случвало от 4 месеца
Но има и такива моменти на пазара и трябва да се приемат като част от играта
И друг път съм ти казвал,гледай как се движат Голдман и ще виждаш накъде духа вятъра
Успех и попътен вятър!
jays,поздрави"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Днес обема е по-голям само поради покриване на късите при сити и още на едно две места.Доста хора ги бяха скъсили и днес им взеха паричките.Това е за днес.Утре ще е нещо друго
какво става с американските меченца ... ако бяха като хората нямаше да разкажат играта на европейските ....
Коментар
-
...ОК
..пазара достигна гап fill SPY <ареа---не ми се влиза в подробности защо пробихме над 1 143 защото е дълга тема> !!!! и изля..key GS/AAPL
...TAN ----които натъртихи в часност JASO
----разбити !!!
...VIX и 3-те миоот вчера <капитализация---сте обясня какво значо по после не сега че е дълга тема> -------но значеха Волатилност ,която видяхме !!!
... 1 143 беше числото
....после на пробив 1 137 викам ключ 1 140 / 1 141<пивот и пропорция е отговора защо
!!! >
...АNDREI-скиu cool mate but not cool as mе
...слагай си писалката на бюрото ми и да приключваме с критиката ти към мен
хихи < просто се бъзикам
сигорен съм че си пич
--- иначе нямаше да си тук
>
..... до утре ---шоуто сега започваxixixi cheers
......life's good
greed is good 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays....ОКнещо ме изби на доказване
като чи4ка пред 18-годишна мацка
хихихи
....fuck незнам защо мразя гледка ---стар мъж с млада мацкахихихи
...както и да е
...Още един ключ !!! Приятели
...Кой беше спасен от държавата и сега има държавн СОБСТВЕНОСТ !!!! кои са те !!! следим ги нон стоп !!!! ама нон стоп !!! те са ни Индикатор какви са им идеиите на власта ---съответно ключовите им нива и ОБЕМА !!!! Обема !!!
...AIG/CitIgroup ....винаги трябва да ги гледаш винаги !!!!!!!!!
Между другото,Сиско е във фокуса.Какво ще това нещо,което ще аносират и което ще промени изоснови толкова много неща....
А иначе си е красота пазара: S&P up 69% from market low a year ago"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
VIX не казва нищо повече от това каква импл. вол. на опциите върху кюбс; видял съм тестове на различни системи базирани на викс вкл. анализ докаква степен нивото на викс носи информация за бъдещи посоки на пазара закл. е че викс не казва нищо повече от това което се знае вече това особено важи при върхове и помалко при дъна, за това препоръчвам ви да не се вглеьждате толкова в него/
относно пазара днес , може да бъде сме стигнали върха за годината/месеца/седмицата ама може и да не сме, тренда за мен свга е позитивен. въпреки че не бих бил дълъг именно днес заради 52 уик хайс. на фона покачваништа от последните дни е нормално да има прибиране на печелби за мене правилния подход при този пазар е да се търси позиция за нагоре при пул-бак около дайли МА.
Коментар
-
....ОКнещо ме изби на доказване
като чи4ка пред 18-годишна мацка
хихихи
....fuck незнам защо мразя гледка ---стар мъж с млада мацкахихихи
...както и да е
...Още един ключ !!! Приятели
...Кой беше спасен от държавата и сега има държавн СОБСТВЕНОСТ !!!! кои са те !!! следим ги нон стоп !!!! ама нон стоп !!! те са ни Индикатор какви са им идеиите на власта ---съответно ключовите им нива и ОБЕМА !!!! Обема !!!
...AIG/CitIgroup ....винаги трябва да ги гледаш винаги !!!!!!!!!
Коментар
-
...ОК приятели
..трябва да познаваш ЕТФ's за да знаеш къде си !!!!
...защо ---много простичкоте са лицето на пазара !!!
...какво става в секторите ? ЕТFкакво става в държавите ? ЕТF
....кой е влюбен в ЕТF's ---големите !!!
...какво е пазара ? Нищо повече от игра на големите -------НИЩо повече НИЩОООО !!! няма тука Икономики ---фундаменти и глупсоти
...има Игра на тарикати !!!! ей това е пазара
....ОК TAN е ЕТF-а за Солар Енерге -понеже направих реч вижте го...колко е по ниска във връзката си с пазара
и как само малък спад на пазара го разбива тотално
...Jaso е моята акция
...1-st Солар е хубава също
.
....HEY BE SMART !!!! не си купуваж книжки з а търговия от книжарницата !!!! нали не вярваш че се продава успех за 20$ !!!!!!!!
Коментар
Коментар