IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още един важен акцент!
    Гледайте какво ще се случва с Поулсън.Ако го обвинят и него, тогава предполагам пазара ще се обърне с главата надолу.Просто той е голям играч в златото и ако започнат да му разпродават фондовете/днес започнаха, но все още слабо/,това ще значи златото да отиде на едни немислими нива до днес.Затова, гледайте внимателно там и може и да излезат добри възможности.А ако Поулсън и Голдман тръгнат към пропаста, едва ли и пазара ще издържа дълго време без да настъпи голям трус.
    Това са само хипотези, но ги имайте предвид.За една вечер пазара може да поеме в съвсем различна посока!
    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• .... DB има много силна подкрепа 71 ...според мен !!!

Коментар

• ...SPY 1 week chart ---права по дъна на свещи <trend line> ключ !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic
          Първоначално изпратено от Shemata
          desperado,

мерси много...аз също я следя Google от любопитство както и Baidu. Но т.к. нямам много познания там не бих си купил на тези цени нито една от двете. А за скъсяване --- аз в близките 4-5 години не бих дръзнал да скъсявам акции... мисля, че е много рисковано --- все едно че си играеш с огъня.
          За това се оглеждам за покупки... но съм си накупил достатъчно и предпочитам само да гледам... и да си цъкам по малко във валутите...

Първоначално изпратено от desperado
          ...
          погледни гугъл. там на практика няма комисионна и спреда е много тесен - акциате е интересна поне колкото сити.
          Гугъл ще прожектират един и същи филм за трети път вече. ръст/репорт/срив.
          аха!ей тук вивик имаш изключително важно попадение!само че гледай по пространствено и ще наредиш пъзела.
          жокерче: не е само гугъл........

Коментар

• ...финанските топ-наха UP онia ден

....сигнала - идват реформи във финансовата система

.....best play buy FAZ <3-пъти short финански е инструмента > хихихи

....чеерс

Коментар

Първоначално изпратено от acen1975
              Първоначално изпратено от vivic
              тая корекцийка ялова ще излезе май
              аз,понеже съм инат,100% печалба за 1 ден нещо ми се виждат малко и ше зачЕкам до началото на май
              според мен тепърва ще има сел инту ърнингс.....само да мине понеделника ,че да се сетълват екуити опшъните и да видим после кон боб ше яде ли,или няма да яде...
              още много от акциите нямат 2 близки месеца на опшън чейнс,защото сме в междинни месеци...а много от опшън стратегии включват два близки месеца....в понеделник и вторник маркетмейкърите ще структурират юнски опшъни,и после моа да видиме и хоризонтално скю в имплайт волатилити...
              ако си хеджфонд и искаш да шортиш мерцедес със диагонали или календари на близки месеци,няма как да стане.....ама във вторник ще има как
              е, така или иначе е безмислено в момента да се излиза, ще почакаме да видим как ще затвори понеделника...
              в понеделник може да има и качване-корекция на корекцията
              да видим вториник и сряда -те са важни според мен.
              тази май месец е "високосен" в опшън търмс-имаш 5 седмици за експарейшън,вместо стандартните 4.
              аз лично съм булиш лонг търм,но дирижорите няма да се оставят да не направят пари и от мощни временни корекции,а сега е точно време за това-вчера писах,че викса е под 16......тва значи,че народа не е хеджнат-кат натискат маркета надолу и тепърва ще гърмят стопове,кат не са купували путове......отделно имаш и колосално качване от 15% за 2 месеца.......
              яле го викса как скочи с 22% само за един ден.....и пак е евтин според мен......

Коментар

• Ей, аз верно взех да забравям българсия напоследък, ама днес като чета темата направо реших, че не го зная този език

Сега по темата.Както винаги, малцина разбиратк за какво иде реч при навина от такъв мащаб, а още по-малко могат да го изиграят както трябва.
                Ситуацията е много интересна, защото майсторите по правене на пари от такива ситуации като днешната си намериха майстора
                Не че няма да се опитат да направят пари от това, защото не чак толкова сложно.Още повече, те имат вътрешно инфо за това, доколко положението е сериозно и ще си се скъсяват до безкрай.И парадоксално, ще спечелят вероятно и от това, но от днес нещата вече имат други измерения и парите които ще правят вече нямат такова голяма влияние.Проблемът е другаде и се нарича Доверие.А ако се развият нещата така както е по-вероятно да се развият, то това което днес става е краят на Голдман по един или друг начин.Краят на иконата.Няма да изчезнат веднага с магическа пръчка разбира се, но Доверието е нещо много важно в този бизнес и веднъж загубено, не виждам как ще го оправят.
                Обама е във вихара си, дава изявления, говори че ще слага вето, ако в била няма част с регулации за дериватите и т.н.

Какъв е извъда от цялата тази работа.На първо време,акциите на голман имат цел нещо към 140 долара.В по-дългосрочен период не зная, но тези които вече са заели къси позиции там имат добра идея

И най-лошото за пазара в генерален план е, че това е началото и не му виждам края.Ще се започнат процеси от клиенти, първо големи, после по малки,накрая най- малки и ще стана хаос.
                Лошото за Голдман е, че няма как да спечелят от това положение, защото няма как да си купят доверие
                Нито може да приложат лостовият ефект и да удесеторят малкото останало доверие, нито има начин да го заемат от другаде/не че няма начин по принцип, но няма да се случи този път/

Живеем в инетерсни времена
                "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                  desperado,

мерси много...аз също я следя Google от любопитство както и Baidu. Но т.к. нямам много познания там не бих си купил на тези цени нито една от двете. А за скъсяване --- аз в близките 4-5 години не бих дръзнал да скъсявам акции... мисля, че е много рисковано --- все едно че си играеш с огъня.
                  За това се оглеждам за покупки... но съм си накупил достатъчно и предпочитам само да гледам... и да си цъкам по малко във валутите...

...
                  погледни гугъл. там на практика няма комисионна и спреда е много тесен - акциате е интересна поне колкото сити.
                  Гугъл ще прожектират един и същи филм за трети път вече. ръст/репорт/срив. на ДЗР не знам как го отигравате ама с опшъни е доволна работа заради волатилити смайл, стига да имате правилна стратегия де. според мен този месец ще почиват на 530-570, а след средата на май би трябвало да се появи стабилен тренд. ама това е само прогноза на базата на станалото през последните 6-9 месеца. през време на застоя може някой ако има достъп до опшъни при брокера си да пробва гама скалп чрез страдъл и покупка/продажба на акции. ама това само като мине корекцията другата седмица...

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                    аз,понеже съм инат,100% печалба за 1 ден нещо ми се виждат малко и ше зачЕкам до началото на май
                    според мен тепърва ще има сел инту ърнингс.....само да мине понеделника ,че да се сетълват екуити опшъните и да видим после кон боб ше яде ли,или няма да яде...
                    още много от акциите нямат 2 близки месеца на опшън чейнс,защото сме в междинни месеци...а много от опшън стратегии включват два близки месеца....в понеделник и вторник маркетмейкърите ще структурират юнски опшъни,и после моа да видиме и хоризонтално скю в имплайт волатилити...
                    ако си хеджфонд и искаш да шортиш мерцедес със диагонали или календари на близки месеци,няма как да стане.....ама във вторник ще има как
                    е, така или иначе е безмислено в момента да се излиза, ще почакаме да видим как ще затвори понеделника...

Коментар

Коментар

• тая корекция е много опасна...

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• desperado,

...
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• fan 78.6 , fibo 61.8 krasota.някой не ми вярваха .да видим сега как ще го натакмят хамбургерите.ай наздраве

Коментар

• тая корекцийка ялова ще излезе май

Коментар

• Greed will prevail!
                                Да не забравяме, че Голдман са много кадърни и вече са направили поне 200 милиона от днешната буря ;-)
                                Първоначално изпратено от guantanamo
                                Не мога да разбера тия които купуват в момента. Това сГолдман не новина за 0,5% корекция на индекса. Ако съм грешен спирам да се занимавам. Явно има да уча.
                                Има нещо вярно в това което казваш!
                                И не само финансовият сектор и всичко навързано там, особенон в случая с Голдман,-,говорим за суровини,за форекс и т.н. дори говорим за доста сериозен импакт върху Berkshire Hathaway.Който импакт не зная дали ще се разгърне днес,но определон ще се разгърне.Интересно ми е какво ще му е първото изявление на Бъфет.Очаквам го с интерес
                                Пари при пари отиват

Коментар

Working...
                                X