Поздравявав всички с акции от Комерса ...нема такава банка . От минус 2 до плюс 3%.... засега...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепри бигкапса трейдвате срещу машини и алгоритми, които са прекалено софистикейтед за нашите глави..
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеНещо подобно усетих и аз разсъждавайки върху енергийни (и някои авто) акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТака но сме вече във фазата дето бигкапс са по-сигурни при същата доходност. Струва ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеaz следа пове4е мид и смал капс. другите compliance problems
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеСакън с тоя Дакс - взех малко в посока нагоре обаче и имах доста стрес в последните месец-месец и половина с немските акции. За мен Дакс в края на годината ще е над 7700 но под 8000, не мисля да го гоня след 7400 нагоре вече.
Даймлер - избързах, покупки при спада, 1/3 от позициите вече осребрих и чакам възход към 59Е за остатъка. Отчитам като голяма грешка че влязох там сравнително рано, но какво да се прави...
Комерцбанк - добри движения, на печалба (вече), спекулативно ниска заради слухове.
Ман - в очакване на сделката със Скания, движение до малко под 100Е котировка (сега е към 90-тина).
ПП: Има и ДАКС - тема в Инвестора ама се затри нанякъде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеКомерса пет нагоре ..преди проблеми защо!
скоро сме на 5.90-6
Коментар
-
Сакън с тоя Дакс - взех малко в посока нагоре обаче и имах доста стрес в последните месец-месец и половина с немските акции. За мен Дакс в края на годината ще е над 7700 но под 8000, не мисля да го гоня след 7400 нагоре вече.
Даймлер - избързах, покупки при спада, 1/3 от позициите вече осребрих и чакам възход към 59Е за остатъка. Отчитам като голяма грешка че влязох там сравнително рано, но какво да се прави...
Комерцбанк - добри движения, на печалба (вече), спекулативно ниска заради слухове.
Ман - в очакване на сделката със Скания, движение до малко под 100Е котировка (сега е към 90-тина).
ПП: Има и ДАКС - тема в Инвестора ама се затри нанякъде...
Коментар
-
Вероятно е най-подходящо в темата за NYSE да се пише само за NYSE, но разгеле, подхванали сте и немски акции (апропо, погледнах бегло, но не намирам тема за Börse Frankfurt), та ми се иска да се обърна с молба към тези, които следят този пазар.
Дакс направи един впечатляващ ход нагоре във втората половина на март.
Някой отигра ли го? Как?
Аз го проспах! Казвам си го веднага и се надявам, че това ще обясни питането ми.
Някакакви идеи и предложения за влизане в немски акции сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеакциата е за day/weekly trading. много волатилност- добрe zа хората които харесват силните осестаниа.
http://pfleiderer.com/uploads/101110...on-Q3-2010.pdf
накатериха се неколко hedge fonda (debt for equity swaps)и реструктурат силно
ако те интересува несто пове4е PM
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеНедей да лъжеш Ако имаш възможност провери къде съм скъсявал .ако не аз ще ти кажа ,Скъсявал съм ТУК и ТУК и сега ТУК (то стана като една песен )
Бъди сигурен че графиката ще отиде ДО ТУК .ако не по цена по време със сигурност
Пък ти би трябвало да се правиш на пич ,ако си ни заострил вниманието ,както аз сега правя ,на 6500 че има ход до 12500 -иначе си един обикновен ЛАЛАДЖИЯ ,с кавито е пълно тука Успех мен
ПП 1 и 2 ТУК се оказаха едно неправилно Б ,което ме заблуди и при еврото на 1,33 че ще слезе до 1,22 и тогава за 1,42 ,ама сега няма мърдане ПУ
http://img41.imageshack.us/f/77346580.gif/
Само от тая ти картинка виждам от първият ти селл е на около 10500, сега е 12500. Като гледам няма проблем да иде и до 13500. Ти на това трейдване ли му казваш ? Колко време тандеме ще отнеме. Че ти може да побелееш съвсем и да не го дочакаш
И никак не съм сигурен, ти откъде си сигурен представа си нямам, вероятно сигурността ти се оповава на вярата ти
Но в бичи тренд да продаваш щото вярваш че ще пада а то да продължава да се вдига а ти да продължаваш да продаваш....
Не е нужно да съм гении за да видя безсмислените ти сделки.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТандеме, този спад от колко време го чакаш вече Скъсяваше от дъното, а то върви нагоре. Айде като тръгне спада тогава казвай има спад, а не когато всичко расте месеци наред
И какво значение има дали си казал че ще пада, след като нямаш и идея кога ?
Колегите които се заяждат, с право го правят, но не ти увира главата
Бъди сигурен че графиката ще отиде ДО ТУК .ако не по цена по време със сигурност
Пък ти би трябвало да се правиш на пич ,ако си ни заострил вниманието ,както аз сега правя ,на 6500 че има ход до 12500 -иначе си един обикновен ЛАЛАДЖИЯ ,с кавито е пълно тука Успех мен
ПП 1 и 2 ТУК се оказаха едно неправилно Б ,което ме заблуди и при еврото на 1,33 че ще слезе до 1,22 и тогава за 1,42 ,ама сега няма мърдане ПУ
http://img41.imageshack.us/f/77346580.gif/
Коментар
Коментар