Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениещом тъй си рекъл ....
не си мисли, че само ти следиш чужди акции .. апропо досега не съм прочел от теб един смислен фундаментален или 'технически' довод. Ти четеш ли отчети или правиш технически анализ...май нито едното нито другото.
Мечето_цвети е друга бира то си трейдва акциите без лост с 'реална доставка' и няма грижи поне с тези с които действа...тебе обаче има да те 'брулят' сириозно, защото не си даваш сметка в какво си се забъркал.
успех и няма да ви развалям темата
ПП къде е рукито - той е машина и наистина бръмчи сериозно!
Рукито не търгува с акции, не го чакай точно по тая част.
Виждам че продължаваш с БФБ мисленето, следи си акциите и не смей да си ги търгуваш...
Ае чал ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТочно щото има и къси и ликвидност - логиката не като на БФБ.
Писна ми да ти обяснявам елементарни неща, Мечето изглежда е право че нямате място с Полки в темата.
не си мисли, че само ти следиш чужди акции .. апропо досега не съм прочел от теб един смислен фундаментален или 'технически' довод. Ти четеш ли отчети или правиш технически анализ...май нито едното нито другото.
Мечето_цвети е друга бира то си трейдва акциите без лост с 'реална доставка' и няма грижи поне с тези с които действа...тебе обаче има да те 'брулят' сириозно, защото не си даваш сметка в какво си се забъркал.
успех и няма да ви развалям темата
ПП къде е рукито - той е машина и наистина бръмчи сериозно!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетам това с бруленето на дребните важи в много по-голяма степен от БФБ, защото има пазар и в двете посоки + маржин + договори за разлика + какви ли не още инструменти...доста повече начини гъдулките да бъдат обрани...и редовно ги брулят. това е част от играта.
като гледам миналото едно двойно дъно или почти двойно дъно е задължително преди да отлепи към 10-тях евро.
Писна ми да ти обяснявам елементарни неща, Мечето изглежда е право че нямате място с Полки в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТук логиката не е като "оная" на БФБ. Вярно че днес на Комерца му беше понижена перспективата от 6.80 на 4.90 от един анализатор, но от друга страна вчера когато би трябвало фундамента за това повишение да натиска котировката надолу - акцията растеше. При банки като Комерцбанк няма "стабилно" - те са си волатилни и в двете посоки (което им е чара).
като гледам миналото едно двойно дъно или почти двойно дъно е задължително преди да отлепи към 10-тях евро.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеспоред мен комерца трябва да слезе под 5 в даден момент, за да обрули дребните спекуланти и едва след това ще потегли стабилно нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемисля си, че е добре да се отвори една тема Deutchе Borse и там да го нищим комерца. Аз съм му фен, но в момента съм се концентрирал върху БГ акциите, но си имам таргет за влизане.
поздрави и не се карайте за глупости
берти, трябва да се създаде тема "Virtuelle Deutsche Börse" специално за демо играчите
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеСутринта влезнах на 5.5 и след това ги махнах на 5.8 с 1000 акции...влезнах и 40.7 в Дойче банк с 100 акции ...
всичко това са действителни акции....
цветанке, ти си единствената която обявява сделки, че си купила и продала постфактум
цветанке, ще ти купя посоченото от теб количество акции на двете банки, ако докажеш, че си купила сутринта и след това продала въпросните 1000 бройки, и че си задържала 100 броя на дойче банк
цветанке, не би трябвало да имаш нещо против и ти да отговориш с равностойна сума на офертата ми, че в противен случай всички ще са наясно,че и в тази тема се изложи ................ то не остана тема вече за глупостите ти
търся арбитър който да е секундант на облога ми с цветанка ................... възнаграждението му ще е 5% от стойността на баса
има ли желаещ да лапне 500 евро без да се напряга??? .................. ако желаещите са повече от един то тогава ще си разделят тези 500 евро, но и ще почерпя солидно за компенсация
цветанке, имаш думата ................. ти си на ход --- покажи отново кой е клоуна и борсово недоразумение
цветанке, понеже знам, че много те притеснява присъствието ми, към баса ще ти прибавя като бонус, че ако го загубя ще спра да пиша във форума завинаги с всичките си стари никове и няма да регистрирам нови никове
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
всичките тези условия бяха към старият бас и вместо да го изпълниш и да спреш да пишеш ставаш все по агресиевен...
можеш да вкараш и Бате Гойко в баса защото и той ме обвинява за Петрол че лъжа за над 400 акции....за негово сведение пазя имеилите на посредника с който ме осведомява колко акции на коя дата и в колко часа са продадени и сделката е изпълнена...
Нали разбираш че трябва да си платиш първо баса и да изчезнеш от форума преди да направим нов бас ...имейлите за вчера за Дойче банк и Комерс банк ще ги запазя ...
Така че изчезвай от форума ....господин 100 ника и лъжецо......
............. щяла да пази имейлите
мале, мале, мале.....Last edited by p0lki; 07.04.2011, 15:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемисля си, че е добре да се отвори една тема Deutchе Borse и там да го нищим комерца. Аз съм му фен, но в момента съм се концентрирал върху БГ акциите, но си имам таргет за влизане.
поздрави и не се карайте за глупости
Не можеш да изпуснеш акция която само в един ден прави диапазон от 12 % в двете посоки .....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеaz сте 4акам увеле4нието и тогава сте вида
скоро сме на 5.90-6
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
всичко това са действителни акции....за Дойче банк ..нещо дивидент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеПоздравявав всички с акции от Комерса ...нема такава банка . От минус 2 до плюс 3%.... засега...
http://www.ftd.de/unternehmen/finanz...n=/unternehmen
Коментар
Коментар