IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
    Търгувате ли с акции на Comrzbank и ако да според Вас достигнаха ли дъното акциите на дружестовото или низходящият тренд според Вас ще продължи пробивайки нивото 4 Евро плъзгайки акцията към дъното от 2009
    Бих ти предложил да изчакаш ОСА което е на 6 май и след като се определи цената на новите акции да си направиш сметката ....
    Цялото падане е заради разводняването на капитала и тройното му увеличение в два етапа за да се върне дълга на държавата...
    При първият се пуснаха сомен за 4,25 евро и 4,5 милиарда общо....
    При второто се говори за 2,6 евро на акция ,но с права което е средно около 3,5 ако се изполват правата .... Най изгодният момент е купуване преди да се оценят новите акции а най изгоден продава преди сомен да се преобразуват в акции в края на май ... Това от мен краткосрочно....

Коментар

• Търгувате ли с акции на Comrzbank и ако да според Вас достигнаха ли дъното акциите на дружестовото или низходящият тренд според Вас ще продължи пробивайки нивото 4 Евро плъзгайки акцията към дъното от 2009

Коментар

• Маркета днес на пълен работен ден ли е 23:00 часа, наше време?....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Тази година и Щатите почиват мисля в петък. Така де няма само ние да се лешперим
          Прав си. Борсите почиват, но банките им май не.

Коментар

• Почиват!
            http://www.nyse.com/pdfs/33-2010.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Утре всички работят. В петък Европа почива, а САЩ не.
              Тази година и Щатите почиват мисля в петък. Така де няма само ние да се лешперим

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Гледам за утре Европа почива + Канада, Щатите нали нямат почивка, т.е маркета ще им работи
                Ако се бъркам, някой да ме поправи.....
                Те май си запразнил по от рано)) Утре всички са на баламатума.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Мерсаж, гледах календара на делтата.......и чух за някакъв Холидей....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Гледам за утре Европа почива + Канада, Щатите нали нямат почивка, т.е маркета ще им работи

Коментар

• Гледам за утре Европа почива + Канада, Щатите нали нямат почивка, т.е маркета ще им работи

Коментар

• иначе стратегията buy-on-dips на никей върви добре Това за мен е най-предсказуемия индекс. Дакса си мисля, че има мегдан за падане и прави изсипвания от време на време, ама понеже американците са много булиш и крепят и европейските индекси според мен ..
                        Last edited by otbg; 20.04.2011, 10:50.

Коментар

• Асене1975, не знам дали още четеш форума, но като четох това се сетих за "твоя" форд, абе не знам технологично кака са, ама явно мениджмънта не им е на чак толко високо ниво ...

"Финансовият директор на "Форд" Луис Бут съобщи, че Волво е продаден на китайската компания за 1,8 милиарда долара (1,3 милиарда евро). Това е близо четири пъти по-малка сума от тази, за която американският автомобилостроителен гигант закупи шведския концерн през 1999 г.

"Форд" започна да търси купувач за шведската марка в портфейла си в края на 2008 г. и обяви цена 6 млрд. долара. Същата година "Форд" продаде "Джагуар" и "Ланд ровър" на индийската "Тата мотърс" за 1,7 млрд. долара - една трета от парите, за които ги беше придобила."

ПС. майтапa се само де, предполагам тяхната концепция е ориентиране към евтини коли и така..
                          Last edited by otbg; 20.04.2011, 10:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
                            Яяяя стария си постигна целта а може и 11900 да удари.
                            честито
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
                              short Dow 12408 цел 12143
                              Яяяя стария си постигна целта а може и 11900 да удари.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                                Sell in may and go away.

Нещо подраниха тази година.
                                Май отчетите ще са лоши.
                                Oтчетите хич не са лоши - виж че мачват напомпаните "очаквания" на "анализаторите" (платените манипулатори).... Просто всички ги е страх, че само след месец лесните пари на Бен Б. свършват... надеждите са за още такива (както вече иамше намек) и/или ниски лихви поне до края на годината... Ама с това затягане на монетарната политика в целия свят - подобен залог изглежда все по-хазартен... Затова и големите предпочитат да излязат от позиции - още повече че те са тези, които ще дигат маркета, когато решат че е удачно...

Коментар

Working...
                                X