IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• . Честито на инвеститорите по тази позиция :

"Please note that Citygroup Inc. (NYSE: C) will have a reverse stock split * which will be effective after the close of trading on May 6, 2011, and that Citigroup Inc. common stock will begin trading on a split adjusted basis on the New York Stock Exchange (NYSE) at the opening of trading on May 9, 2011. When the reverse stock split becomes effective, every (10) ten shares of issued and outstanding Citigroup common stock will be automatically combined into (1) one issued and outstanding share of common stock without any change in the par value per share. *Note: A “reverse stock split reduces the number of shares in the market and increases the share price proportionately. For example in a 1:10 reverse stock split the number of shares in the market is reduced by 10 times and stock price increases by 10 times (although the opening price after a reverse split may have a deviation from this price)”.

FxPro Financial Services Ltd. will therefore close all open positions of Citygroup Inc. ( C ) CFD after the closing of the market on Friday the 6th . It is up to the client to reopen his/her positions at the opening on Monday the 9th. Additionally all pending orders placed at and before the 06/05/2011 will be deleted. "
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      еб@ м@йк@т@ и на тази тема, но пак си осмисли работния ден на държавната ти службичка вместо да седиш и да блееш в една точка до като си бъркаш в носа

повече в тази тема няма да пиша

казах

Е та единственото което разбрах ,че в тази тема няма да пишеш..... поздравления!
      другото разбрах ,че вече съм загубил една бутилка помалко.....според твойте думи.......големи поздравления..
      третото е че като се осъзнаеш на 100 % може и да минеш само с една Джони Уокър черно от един литър ...да даваш....пак грандиозни поздравления...

Коментар

• еб@ м@йк@т@ и на тази тема, но пак си осмисли работния ден на държавната ти службичка вместо да седиш и да блееш в една точка до като си бъркаш в носа

повече в тази тема няма да пиша

казах
        Last edited by polki; 28.04.2011, 17:22.
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          С риск да ме баннат ,но може ли да си изкарваш толкова голям ИДИОТ ...да се хванеш на бас и да нямаш черно на бяло за какво става въпрос ,какво дължиш,какви са условията и т.н. ....
          Аз смятам ,че си всичко друго но и не идиот...басаве няма за мен за ССВ и ЕУБГ....
          напълно и изкукуригала от игрите ти на демо платформи

чакаше да мине една година за да се направиш на гламава ли?

ето ти твърденията

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          А относно това кой вика ами ти за същите девет месеца правиш метани за над 1,7 лв. та кой е по близо до левче и то при положение че акцията не ме интересува....А при другата ти инвестиция ЕУБГ как си .... и там лев и шейсе вече са мираж налЕ.... икономически гениьо ...
          П.П. Вече си почнал да се отказваш от басове гледам в БТН ....
          на което аз отговарям

Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          цветанке69, намираш един мой пост където "за същите девет месеца правиш метани за над 1,7 лв. " и спирам да пиша във форума за девет месеца ............... и половина
          цветанке69, намираш един май пост за псоледните девет месеца където "А при другата ти инвестиция ЕУБГ как си .... и там лев и шейсе вече са мираж налЕ" и ако съм посочил цена 1.60 спирам да пиша за нови девет седмици ................. и половина
          а ти цветано си написала

Първоначално изпратено от meche_cveti93
          не ми пречиш в форума... седиш и чакаш...разбира се събираш пари за черно Джони от 1 литър 2 броя и решаваме проблема като ти намирам какво си казал...
          и аз се съгласявам вместо да спра да пиша във форума да се хванем на бутилка от 1 литър за двете ти твърдения

Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          цветанке69, ако не намериш мои постове където посочвам цитираните от теб цени ще ми дължиш две бутилки уиски /по една за всяко обвинение/ като компенсация за причинените ми вреди и като компенсация за отделеното ми за теб време

търси, цветанке69 ........... търси ..................... и модито да не се опитва да ти помага

Коментар

ти ако нямаше бас нямаше да пишеш, че ще търсиш за ЦКБ след БТХ, а щеше да напишеш, че не си имала бас за ЦКБ и Еврохолд

съвсем просто е, но за теб може и да е сложно

................. като ти знам колко ти е акъла - не ти се учудвам на нищо вече
            С риск да ме баннат ,но може ли да си изкарваш толкова голям ИДИОТ ...да се хванеш на бас и да нямаш черно на бяло за какво става въпрос ,какво дължиш,какви са условията и т.н. ....
            Аз смятам ,че си всичко друго но и не идиот...басаве няма за мен за ССВ и ЕУБГ....

Коментар

• ти ако нямаше бас нямаше да пишеш, че ще търсиш за ЦКБ след БТХ, а щеше да напишеш, че не си имала бас за ЦКБ и Еврохолд

Гордоста на форума си.... за ССВ няма да търся до приватизацията на БТН защото ще изчезнеш и ще имаш повод да не си платиш баса....
              съвсем просто е, но за теб може и да е сложно

................. като ти знам колко ти е акъла - не ти се учудвам на нищо вече

Коментар

това с хапчетата добре си го отиграла ................ защото си ги взимаш редовно, навярно

няма начин скъпа да не си съгласна

то се вижда кой на какво се прави

понеже ти се виждат само последните 400 поста, а не ми се търси целия форум, ето къде се доказва, че си се хванала на бас и пишеш, че като загубиш баса за БТХ ще търсиш тогава за ЦКБ и еврохолд
                не знам какви причини ще изложиш, но аз имам с теб един бас и съм го копирал за момента .......когато трябва а той наближава.....
                сега разни глупости от рода че не ти се четат 5к поста е без коментар....
                Ако си имал басове щеше да ги запишеш както десетките ми постове който имаш в папка ....нали?
                а относно виртуалните ми акции в една от фирмите на БФБ се сблъсккахме и ти беше този който отстъпи.....мога да жертвам още пет ,десет акции ...нали такива са ми покупките според теб ... в скоро време да видим дали ще издържиш.....
                нали?

Коментар

Добре , успокой се ,вземи си хапчетата .........
                  това с хапчетата добре си го отиграла ................ защото си ги взимаш редовно, навярно

съгласна съм със всичко каквото кажеш......
                  няма начин скъпа да не си съгласна

както със спечелените басове който щеше да показваш и вече две седмици се правиш на улав....
                  то се вижда кой на какво се прави

понеже ти се виждат само последните 400 поста, а не ми се търси целия форум, ето къде се доказва, че си се хванала на бас и пишеш, че като загубиш баса за БТХ ще търсиш тогава за ЦКБ и еврохолд

Гордоста на форума си.... за ССВ няма да търся до приватизацията на БТН защото ще изчезнеш и ще имаш повод да не си платиш баса....

Коментар

ти май си забравила като правеше първите си стъпки кой питаше на лични къде да гледаш котировките

абсолютно всеки се учи и пита в което няма нищо срамно, но само ти се чудя защо ти е нужно да измисляш такава глупава причина като "защото ми преинсталираха компютъра и ми унищожиха сайтовете от които ги гледах" за да поискаш нещо или защо като пишеш, че си отиграла някакво движение по позиция накрая пишеш, че акциите са ти реални след като целия форум те знае, че си играеш на демо платформа и си виртуалната_цвети....

е на тези глупости ти се смея, а не, че си попитала кой кои сайтове следи или, че си оповестила някакво бъдещо твое очакване по виртуална твоя позиция....
                    Добре , успокой се ,вземи си хапчетата ........
                    съгласен съм със всичко каквото кажеш.....
                    както със спечелените басове който щеше да показваш и вече две седмици се правиш на улав....

Коментар

може да потърся съвет при нужда и обратното .... но ти не си от тях и няма да станеш . Сори!
                      ти май си забравила като правеше първите си стъпки кой питаше на лични къде да гледаш котировките

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      Полки, искам да те помоля да ми пратиш сайтовете където гледаш премаркета, ДАУ и DAX защото ми преинсталираха компютъра и ми унищожиха сайтовете от които ги гледах...
                      абсолютно всеки се учи и пита в което няма нищо срамно, но само ти се чудя защо ти е нужно да измисляш такава глупава причина като "защото ми преинсталираха компютъра и ми унищожиха сайтовете от които ги гледах" за да поискаш нещо или защо като пишеш, че си отиграла някакво движение по позиция накрая пишеш, че акциите са ти реални след като целия форум те знае, че си играеш на демо платформа и си виртуалната_цвети....

е на тези глупости ти се смея, а не, че си попитала кой кои сайтове следи или, че си оповестила някакво бъдещо твое очакване по виртуална твоя позиция....

Коментар

време е виртуалната_цвети69 да обяви, че е отиграла някое движение постфактум при комерцбанк, но ми е интересно защо виртуалката все пише за немски акции в задокеанска тема при положение, че има по-близка до темата http://www.investor.bg/forum/showthr...15#p1303763878
                        Обикновено един коректен и възпитан човек ,когато няма какво да каже .....мълчи.
                        въпросът е за цената на Комерсбанк и аз си дадох мнението а ти какво търсиш тук да спамиш.....
                        А за сделките ми с Комерс е не си ти човека на който да давам обяснение ...има поне четири човека на тази страница на форума който знаят при какви цени съм купувал и може да потърся съвет при нужда и обратното .... но ти не си от тях и няма да станеш . Сори!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          Време е Тандем да се появи отново и да каже как е пуснал къси.... .
                          време е виртуалната_цвети69 да обяви, че е отиграла някое движение постфактум при комерцбанк, но ми е интересно защо виртуалката все пише за немски акции в задокеанска тема при положение, че има по-близка до темата http://www.investor.bg/forum/showthr...15#p1303763878

Коментар

• Време е Тандем да се появи отново и да каже как е пуснал къси.... .

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                              Да така е тези немски тарикати решиха много бързо да излязат отново на пазара и са готови на всичко само и само да се отарват от държавната опека. Тази ситуация прави това дружество изключително првлекателно за спекулация с висока доходност и сравнително нисък риск
                              при всички положения и да пада още едва ли ще е с повече от 50-70 цента.

разводняването на капитала вече е отразено в цената според мен, а мине ли увеличението в цената ще започне да се калкулира факта, че са се спасили от този голям дръжавен заем, който освен спънка излиза скъп.. докато на набрания капитал лихва не се плаща.

очаквам интересно развитие, но гледам по-дългосрочно от мечето.

поздрави
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Бих ти предложил да изчакаш ОСА което е на 6 май и след като се определи цената на новите акции да си направиш сметката ....
                                Цялото падане е заради разводняването на капитала и тройното му увеличение в два етапа за да се върне дълга на държавата...
                                При първият се пуснаха сомен за 4,25 евро и 4,5 милиарда общо....
                                При второто се говори за 2,6 евро на акция ,но с права което е средно около 3,5 ако се изполват правата .... Най изгодният момент е купуване преди да се оценят новите акции а най изгоден продава преди сомен да се преобразуват в акции в края на май ... Това от мен краткосрочно....
                                Да така е тези немски тарикати решиха много бързо да излязат отново на пазара и са готови на всичко само и само да се отарват от държавната опека. Тази ситуация прави това дружество изключително првлекателно за спекулация с висока доходност и сравнително нисък риск

Коментар

Working...
                                X