IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lehman Brothers: Възход и падение на американската легенда

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Абе вие сериозно ли си мислите, че целта на тази лекция е била да печели пари? Я се озъзнайте малко комплесари такива. Нямам думи просто....

Алинке, нали човека ви помоли да не коментирате из форумите за какво става въпрос именно поради тази причина? Не можа да се стърпиш а?
    Коле, мисля, че е доста арогантно да се обърнеш към мен (с личното ми име) и да ме държиш отговорна, че АЗ коментирам...особено при положение, че не си бил там, а ти е било разказано от трети лица. Моля те спести си личните нападки.
    Ако нещо е казано в публичното пространство (а мисля, че над 100 присъстващи+ медии е точно такова) е крайно наивно да се мисли, че събитието (ако може да се нарече събитие) няма да бъде изкоментирано. Аз лично не смятам да го правя, не и тук.
    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• абе вижте само как е озаглавена срещата???
      възход и падение?! аналогия с романа на Блазак...
      със сигурност си е струвало да се отиде на срещата
      но за съжаление аз нямах тази възможност
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• абе света и особено българия е пълна с простаци и комплексари. само катъо чух колегите ми (които уважавам по-малко след вчера) какви раплики и заключения подхвърляха вчера преди семинара, на който доста от тях отидоха, направо ги съжалявам.
        Но всеки извлича това което му позволява културата и акъла от такива срещи. Няма смисъл да се убеждава ограничения, че има и друг свят

Коментар

• Първоначално изпратено от gateway
          Първоначално изпратено от Nikola
          Абе вие сериозно ли си мислите, че целта на тази лекция е била да печели пари? Я се озъзнайте малко комплесари такива. Нямам думи просто....

Алинке, нали човека ви помоли да не коментирате из форумите за какво става въпрос именно поради тази причина? Не можа да се стърпиш а?
          Без да се обиждаш, но имам чувството, че си му като секретарка на Алек. Разбрахме, че ГО познаваш. Но не разбрахме защо е помолил именно да не се коментира по форумите.... Би ли ни отворил НАС, комплексарите ?

За да не останеш пак с грешно впечатление - лично се възхищавам на такива хора! Но не винаги и от постъпките им !!!
          На ВАС комплесарите точно не бих ви отговорил нищо. На мен фондацията му ми е помогнала много, за това ако трябва ще му бъда секретарка. А ти се замисли как можеш да се възхищаваш на някой и същевремнно да се отвръщаваш от постъпките им?

Според мен ги е помолил, за да не се достига до това, което се случва в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от ocho obi
            Първоначално изпратено от iuh
            Да.......... gateway е много прав. Но масата иска да се възхищава на някой, колко много е постигнал...колко е млад и така......не че Алек не е за възхищение, но може ви през 2007.....в момента няма как да му се възхищавам. Той е просто един от многото млади и умни момчета, които бяха използвани за да забогатеят други и им хвърлиха малко семки.....да се радват...
            Какво възхищение, какви пет лева. Става дума за това, че Алек е врял и кипял в цялата работа и може много да се научи от него. Да оставим настрана кризата. Ама за повечето хора, които пишат тук, това е само "бла-бла". Просто на арогантността на някои хора като Jay Gold може и Дик Фулд да завиди. Но неговата поне е имала някакво покритие.

И какво момче е Алек??? Само ми обясни, като ти самата си на 22??? То бива, бива, ама...
            Споко и без нерви, а за младежа нищо не съм казал. Сам, сигурно ако бях в София и имах време, бих се бръкнал 15 кинта да видя какво ще каже, най-малкото от интерес.
            Изразих обаче дълбоки и опрадвани съмнения в самите Лемони. В края на краищата, ако компанията бе наред, нямаше да фалира!
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от H.Markowitz
              не мога да разбера вие нормални ли сте , какви сте, и да не би да сте объркали нещо срещата... Това беше почти изцяло вътрешна информация, изцяло проефесионално поднесена, и мога да ви кажа че това бяха най - смислено дадените 15 лева за лекция в живота ми. Ако бяхте в някоя друга страна за една такава лекция би трябвало да се плати в доста по колосални суми за което вместо да сте благодарни виждам че отново се правите на умни и велики. Ако не ви е харесало ок, ако не сте намерили смисъл ок, но да ми говорите мижави изрази че искал да печели едва ли не... ставате смешни

Който беше там и чу всичко и още повече го разбра ще може да оцени колко стойностен човек е Алек и колко стойностна информация даде.
              едедеде, дайте инфо и нас дето сме в акции и нямаме и лев за други разходи!
              баси скръндзите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Без да се обиждаш, но имам чувството, че си му като секретарка на Алек. Разбрахме, че ГО познаваш. Но не разбрахме защо е помолил именно да не се коментира по форумите.... Би ли ни отворил НАС, комплексарите ?

За да не останеш пак с грешно впечатление - лично се възхищавам на такива хора! Но не винаги и от постъпките им !!!

Коментар

• не мога да разбера вие нормални ли сте , какви сте, и да не би да сте объркали нещо срещата... Това беше почти изцяло вътрешна информация, изцяло проефесионално поднесена, и мога да ви кажа че това бяха най - смислено дадените 15 лева за лекция в живота ми. Ако бяхте в някоя друга страна за една такава лекция би трябвало да се плати в доста по колосални суми за което вместо да сте благодарни виждам че отново се правите на умни и велики. Ако не ви е харесало ок, ако не сте намерили смисъл ок, но да ми говорите мижави изрази че искал да печели едва ли не... ставате смешни

Който беше там и чу всичко и още повече го разбра ще може да оцени колко стойностен човек е Алек и колко стойностна информация даде.

Коментар

• Първоначално изпратено от iuh
                    Да.......... gateway е много прав. Но масата иска да се възхищава на някой, колко много е постигнал...колко е млад и така......не че Алек не е за възхищение, но може ви през 2007.....в момента няма как да му се възхищавам. Той е просто един от многото млади и умни момчета, които бяха използвани за да забогатеят други и им хвърлиха малко семки.....да се радват...
                    Какво възхищение, какви пет лева. Става дума за това, че Алек е врял и кипял в цялата работа и може много да се научи от него. Да оставим настрана кризата. Ама за повечето хора, които пишат тук, това е само "бла-бла". Просто на арогантността на някои хора като Jay Gold може и Дик Фулд да завиди. Но неговата поне е имала някакво покритие.

И какво момче е Алек??? Само ми обясни, като ти самата си на 22??? То бива, бива, ама...

Коментар

• Абе вие сериозно ли си мислите, че целта на тази лекция е била да печели пари? Я се озъзнайте малко комплесари такива. Нямам думи просто....

Nia, нали човека ви помоли да не коментирате из форумите за какво става въпрос именно поради тази причина? Не можа да се стърпиш а?

Изтрито по молба.

Коментар

• Първоначално изпратено от iuh
                        Ами Никола ходих аз......много е кадърно момчето настина, но не каза кой знае какво различно от това което се пише. По скоро разказа неговата история и ограничи нещата до неговата позиция. Лично аз очаквах да разсъждава по глобално, но самия той каза че е силен в областта си и не може да коментира нещата в тяхната цялост.
                        Иначе със сигурност беше полезно. Никой не остана разочарован. И все пак завърши много негативно срещата с много въпросителни и опасения.
                        какви въпроси и опасения?

дали ще има видео?
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Да.......... gateway е много прав. Но масата иска да се възхищава на някой, колко много е постигнал...колко е млад и така......не че Алек не е за възхищение, но може ви през 2007.....в момента няма как да му се възхищавам. Той е просто един от многото млади и умни момчета, които бяха използвани за да забогатеят други и им хвърлиха малко семки.....да се радват...

Коментар

• Ами Никола ходих аз......много е кадърно момчето настина, но не каза кой знае какво различно от това което се пише. По скоро разказа неговата история и ограничи нещата до неговата позиция. Лично аз очаквах да разсъждава по глобално, но самия той каза че е силен в областта си и не може да коментира нещата в тяхната цялост.
                            Иначе със сигурност беше полезно. Никой не остана разочарован. И все пак завърши много негативно срещата с много въпросителни и опасения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ocho obi
                              Който не е ходил, много е загубил.
                              hahahaha
                              и какво е загубил ?
                              ооо, боже.....

Нищо против и лично към Петров, НО:
                              запитайте се до къде стига, щом от вас, отишлите, изкарва пари, за да ви каже това, което можете да изчетете на всеки един реномиран (и безплатен!!!) икономически сайт.....

Пак да отбележа: НИЩО ЛИЧНО И ПРОТИВ Алек Петров !

Коментар

• Който не е ходил, много е загубил.

Коментар

Working...
                                X