Naduvaneto na oil ste e dosta sled naduvaneto na equity markets.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол Брент: Прогноза за спад до $ 55-$ 80 до 2009г.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПетролът в момента продължава да бъде балон.
Само създалите кризата имат идеята какво ще стане с долара - реално той може и да падне много и тогава петрола може да се търгува на $ 200, 250, 500 ... зависи... ако искат да съсипят Русия, Венецуела, Шейховете сценария ще е друг!
На мен стреса с БФБ ми стига, а Вие си преценявайте!
п.п. сега чакам цената да се отрази и по безниностанциите - след това и на приходната част на бюджета - последното тримесечие няма да е много весело, но пък заради празниците потреблението традиционно ще се повиши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от meto76Прогнозата 55 долара - 80 долара за петрола вече е факт, за разлика от другата тема за 200 долара.
http://www.bloomberg.com/markets/com...rgyprices.html
Засега никой не смее да катурне бог долар - а той е коварен и отмъстилен - като приятел и като враг! Нали при макроикономически проблеми на една страна се случваха и такива с валутата й, или греша - понеже не съм бил в други страни с огромна криза (освен в Сърбия малко след бомбардиравките с обеднен уран върху нея) помня в България 1996/1997 г. като фалираха банките и лева излетя - да вавилон е 500-600 пъти по-силна икономика от нас, и който много им разбира да каже - например асен 1975 живее и работи там... даже ако отиде дау на 2500-3000 може да каже на българите какво да се купува - все пак акциите и да са паднали ценните компании не са се изпарили я, там са си!
мнението ми не е съвет за търговия с петрол или акции в империята на хамбулгерите и завистта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meto76Прогнозата 55 долара - 80 долара за петрола вече е факт, за разлика от другата тема за 200 долара.
Коментар
-
Прогнозата 55 долара - 80 долара за петрола вече е факт, за разлика от другата тема за 200 долара.
Коментар
-
Брент 73.63 -10.92%
да-а-а, яко бягане от петрола, ОПЕК докато се съберат... в нашата бюджетна макрорамка беше зарожена "безопасна" за икономиката горан ценова граница $70. Сигурно е, че като отидеш на бензиностанцията е по-добре да дадеш с 50 стотинки по-малко на литър... но това няма да се отрази веднага! И да вавилон ще продължи да замърсява и потребява най-много - е това не е хубаво.
Оптимист съм за България
успехи на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleБрент 76.74 -7.16% !
Тази цена е много добра за България, даже чудесна!
просто е невероятно как потреблението намаля по света с 20-25% от днес за вчера?!
и не бива да чакаме помощ откъдето и да е-българите ще спасяват България!
Близо 50 % спад от върха на $ 147 . Тогава пик цената на дребно в България беше 2.46 ако не се лъжа. Днес май е на 2.13-2.15. Кое е по-добрето за България ?
Коментар
Коментар