IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол Брент: Прогноза за спад до $ 55-$ 80 до 2009г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Леонид
    Първоначално изпратено от никой.
    ДАНО
    и по-скоро
    Ти що така с лошо....?
    няма автомобил ........................... кара велосипед
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от никой.
      ДАНО
      и по-скоро
      Ти що така с лошо....?

Коментар

• ДАНО
        и по-скоро

Коментар

• Петрола скоро пак ще тръгне нагоре, за съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
            Първоначално изпратено от be_google
            Първоначално изпратено от Optic
            Първоначално изпратено от e$trade
            Първоначално изпратено от Леонид
            Днес по НТВ коментираха таксиджиите, че метана е поскъпнал 2 пъти и затова ще качват цените... направо ме убиха с този довод!
            И че работели само за вноските по лизинга.Поредната наглост на бакшишите...
            Що не им ебете мамата?

Мошенници
            Ами аз преди 6 години се зарекох, че повече на такси няма да се кача, и не съм оттогава
            Те и правителства щяха да свалят - абе наглост да небето, даже и от самолета като слизам си мятам на 84(284) - ката и ме кефи яко , има място за куфара и е ново, евтинко!!!
            Чукча се вози на такси в Москва. Кара го таксиметърджията до адреса и на брояча пише 4 рубли. Чукча дава две рубли и тръгва да слиза от колата.
            - Ей чакай малко бе - извикал след него шофьорът - Защо ми даваш 2 рубли, а не 4?
            - А ти какво, не пътува ли и ти с мене?

Мъж изпраща сина си на на село при дядо му и при качването му в таксито предупреждава шофьора,че детето много затапва хората и да не му казва нищо. И така тръгнали по пътя и момчето почнало да говори:
            - Ако майка ми беше слонка, а баща ми слон аз щях да съм слонче.
            Ако майка ми беше маймуна,а баща ми горила аз щях да съм малка маймунка.
            Ако майка ми беше кокошка,а баща ми петел аз щях да съм пиленце......
            Таксиметровия шофьор не издържал и попитал :
            -Ами ако майка ти беше курва а баща ти педераст , какъв щеше да си ти ?
            -Таксиметров шофьор! - отговорило детето
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
              Първоначално изпратено от Optic
              Днес по НТВ коментираха таксиджиите, че метана е поскъпнал 2 пъти и затова ще качват цените... направо ме убиха с този довод!
              Що не им ебете мамата?

Мошенници
              Ами аз преди 6 години се зарекох, че повече на такси няма да се кача, и не съм оттогава
              Те и правителства щяха да свалят - абе наглост да небето, даже и от самолета като слизам си мятам на 84(284) - ката и ме кефи яко , има място за куфара и е ново, евтинко!!!
              Чукча се вози на такси в Москва. Кара го таксиметърджията до адреса и на брояча пише 4 рубли. Чукча дава две рубли и тръгва да слиза от колата.
              - Ей чакай малко бе - извикал след него шофьорът - Защо ми даваш 2 рубли, а не 4?
              - А ти какво, не пътува ли и ти с мене?
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                Норвегия отказа да намали добива на петрол въпреки молбата на ОПЕК
                BLITZ - 25 Октомври 2008, 01:41
                Норвегия отказа да намали добива на петрол, след като организацията на страните-производителки на суровината ОПЕК призова държавите, които не членуват в нея, да помогнат за стабилизирането на цените.
                “Норвегия няма да намали добивите на петрол при настоящата ситуация на пазара“, заяви говорителят на норвежкото министерстов на петрола и енергетиката Стейн Хернес. Според статистиката за 2007 г. Норвегия е на пето място в света по добив на петрол. Вчера ОПЕК обяви, че намалява ежедневния добив с 1,5 млн. барела от 1 ноември в опит да стабилизира падащите цени на петрола. /АФП
                Русия също няма да намаля добива, въпреки че страната е член наблюдател в ОПЕК. Но ще започват да градят големи терминали за съхранение на добития нефт. Спешно преди няколко дни се разбраха с Китай за формулата на цената и ускориха строежа на петролопровода между двете страни, чието строителство бе в застой последната година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                  Що не им ебете мамата?

Мошенници

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                    Що не им ебете мамата?

Мошенници
                    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                      Що не им ебете мамата?

Мошенници

Коментар

• Днес по НТВ коментираха таксиджиите, че метана е поскъпнал 2 пъти и затова ще качват цените... направо ме убиха с този довод!

Коментар

• Негативната тенденция не можеше да бъде спряна дори и от решението на страните износителки и производителки от ОПЕК да намалят добива, за да задържат ценат на черното злато на световните борси.

Експерти предупреждават, че цената на петрола ще продължи да пада поради страховете от световна рецесия.

Алчност?!
                          Да, никой не е отговорен и за петролния балон...и за последствията
                          Първо изнасилиха търговията, сега искат и да и е хубаво... не знам, но нещо ще отпадне при новия Бретън-Ууд, светът няма нужда от тези резки движения, при които дори реално не се купува стоката, а само се спекулира!
                          Явно щатите си решиха въпроса с петрола, чрез окупацията на Ирак и им е все тая каква ще е цената - те си вземат колкото им трябва ... според Проекта за нов американски век (ПНАВ), главна цел на който е да се утвърди глобалната доминация и превъзходство на сащ целта е заграбването на ресурсите на тази страна - явно вече са намерили своето елдорадо, след като са разбрали, че ИРАК бъка от петрол... само трябва да се точи и страната да се контролира!
                          Друг е момента , че много от находищата по света са на границата на капацитета си и вече е нужна много енергия за да се добива!
                          Да пипомня също така , че в ИРАК стотиците експерти не намериха никакви оръжия за масово поразяване, дори след 4-5- години ровене и сканиране от космоса с всички налични сателити и друга техника за милиарди - Саддам е имал само химически и био оръжия, които е използвал срещу кюрдите през 80-те (и е избил 250 000 души...!)
                          През 90-те и Русия и Китай имат огромни контракти (руския е за 23 г. с Лукойл) , и не им беше нужно да воюват с Ирак, за да постигнат целите си (защото благодарение на щатите там са загинали на 1 500 000 души - половината деца - от 1992-2008). Франция също има договори и концесии да голям добив! В началото на 90-те Катай (чрез Коноко- нац. петр. компания на Китай) има нужди почти като на Япония от петрол и почти всичко е внос, а сега нуждите са в пъти по-големи. Н.В. Петрола е жизнено важен за развитието на китайската икономика - без него няма растеж и дори бъдещето и е застрашено - Поднебесната империя също има гордост, която сега е наранена - и тя ще си го върне на щатите рано или късно!
                          Въпрекилипсата на одобрение или дори разрешение и КАТЕГОРИЧНОТО НЕСЪГЛАСИЕ на ООН, Русия и КИТАЙ (които са големите губещи след народа на страната) щатите превзеха Ирак с операцията "ШОК И СТРАХОПОЧИТАНИЕ"!!!
                          Не намериха оръжие и рагласиха следващата версия - Осама се крие там???!!!
                          Това и няколко други ПР хода осигуриха обществената подкрепа. ...

Иторията на петролните войни започва от 1900 година и ще се пише с реки от кръв ... вероятно докато "черната чума" свърши... 50-60 -100 години!
                          Предстои войната за вечнозеледената земя, затова дотогава ще се наложи възможно най-ниската цена на петрол, около Русия ще щъкат разни диктаторчета с претенции, монасите в Тибет ще искат какво ли не , Иран ще е изолиран...Осама ще броди из интернет (винаги като спеминат Осама бин Ладен се чудя защо не поиска убежище в някоя страна... може би защото не е жив и го ползват за ПР-акции ?) интересното в стил "кръв и зрелище" предстои!

Коментар

• Норвегия отказа да намали добива на петрол въпреки молбата на ОПЕК
                            BLITZ - 25 Октомври 2008, 01:41
                            Норвегия отказа да намали добива на петрол, след като организацията на страните-производителки на суровината ОПЕК призова държавите, които не членуват в нея, да помогнат за стабилизирането на цените.
                            “Норвегия няма да намали добивите на петрол при настоящата ситуация на пазара“, заяви говорителят на норвежкото министерстов на петрола и енергетиката Стейн Хернес. Според статистиката за 2007 г. Норвегия е на пето място в света по добив на петрол. Вчера ОПЕК обяви, че намалява ежедневния добив с 1,5 млн. барела от 1 ноември в опит да стабилизира падащите цени на петрола. /АФП

Коментар

• Първоначално изпратено от meto76
                              Не знам кой е пуснал темата, но вече е познал петрола БРЕНТ е на границата да падне под 60 долара.
                              пуснах я когато петрола беше $145.... и беше в израз на оптимизма и реализма ми...

Коментар

• Не знам кой е пуснал темата, но вече е познал петрола БРЕНТ е на границата да падне под 60 долара.

Коментар

Working...
                                X