IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол Брент: Прогноза за ръст до $150-$200

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма ли мечки при тоя петрол бе хора ? А мечките като чуят гъдулка се изправят и заиграват

Коментар

• Интересно ми е след изминалата седмица и резултатите от нея дали ще има някакви "новини" във връзка с Иран да речем ?

Първоначално изпратено от [url
      http://banks.dir.bg/2008/07/19/news3211628.html[/url]]Петролът пада с 11% за седмицата до под 129 долара за барел
      - 19 Юли 2008, 12:09
      Цената на петрола записа най-големия седмичен спад в историята си в доларово изражение.
      Време ли е да обявим петролния балон за спукан? Експертите няма да го направят, поне засега. Все пак, с още един спад в петък, някои анализатори, които няколко дни по-рано мислеха, че има още накъде да расте цената, сега преосмислят нещата. Лекият суров петрол с доставка август падна петък с 41 цента до 128.88 долара за барел в Ню Йорк - доста под върхът записан на 147.27 долара седмица по-рано.
      За седмицата спадът е от 11%, като това е най-голямото процентно понижение от повече от три години. Въпреки това от преди година петролът е поскъпнал със 72 на сто.
      Средната цена на един галон бензин в САЩ намаля до 4.105 долара, а дизелът достигна 4.842 долара за галон. Купувачите на коли в САЩ бягат към по гориво-ефективни модели. Продажбите на пикапи и SUV-та падат близо 18% през юни тази година, докато продажбите на малки автомобили са нараснали с повече от 10 на сто.Тойота, която не е в състояние да посрещне търсенето на своя 46-мили-на-галон хибрид Prius, заяви миналата седмица, че ще започне производство на Prius в САЩ и ще спре това на пикапи и SUV-та.
      Някои смели трейдъри използваха поевтиняването на петрола през седмицата като възможност за покупки на суровината, след като цената изглеждаше като на разпродажба. Но петролните анализатори съветват инвеститорите да внимават. Десет от 22 анкетирани анализатори от Bloomberg, или 45% считат, че цените ще паднат през следващата седмица. Седем от анкетираните, или 32% казват, че петролът ще поскъпне и пет прогнозират малка промяна в цените.В Лондон петролът тип Brent с доставка септември загуби 88 цента до 130.19 долара за барел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Първоначално изпратено от k.arni
        abe tuka imashe edin 0007 kojto mnogo sporeshe 4e ste stane petrola 200$
        i osra vsi4ki temi to ne biaha statii neznam si kakvo
        kade se skri da go pitam sto taka...

P.S. az na Perun mu kazah da izliza) ako vaobste e targuval de
        ma ne toj uporit UP UP ste letime
        0007 имам съмнения че е дин и същ човек с Perun , както и още 10-на други ника
        0007 може да е Del Piero ако сравниш кога спира да пише единият и кога почва другият...
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
          Golem smqh ........ petrolnite profesorcheta stanaha na karantiq ........... Perun merun 007 i tem podobni nadqvam se da sa bili long na demo versiqta.
          не им се вързвай Франк, на всички разумни играчи е ясно, че безкрайно забалончване нема, не знам колко е петрола днес, но щом наближи 150 вече трябваше да има съмнения, че вероятно идва корекция. А и ме съмнява, че забалончвания по време на финансови сътресения може да не устройват никой /Интересно къде ще се позиционира след месец-два и цената 4О1 ако не бъркам в кода разбира се /

Коментар

• Преди да почваш с обидите дългосрочнико, си сложи кирилица, защото всичките ми "авери" имат ...... !!!! (не знам кой го изтри, но ти знаеш за какво говоря)
            Провокира ме това как ти се подиграваш на другите, за грешки, които ти самия допускаше доскоро. Кой съм аз да ти държа сметка?
            Vseki dopuska greshki i si plasta za tqh. Samo che na futuresniq pazar greshkite sa po skupi.

Ako sa bili na demoto ste im e bilo bezplatno. Moze bi zatova i ti nikoga ne si plastal za greshkite si, zastoto si demo "igrach".

Now get lost.

Коментар

Ех как се въртиш и ти на 180 градуса преди половин година все пееше
              """commodities za UP long""" особено за оловото и цинка. Когато се сгромолясаха не само се изниза като мокра връв, ами и някои акции на БФБ призна че си продал.
              Беше казал, че тази година биогоривата ще са това което миналата беше инфраструктурата, спомняш ли си???? (визираше ЗХ) Тогава ти казах, че не си, си научил урока. Сега гледам смел си станал на другите Ъпери се надсмиваш.
              Май урока с цикличното развитите си го научил, но за съжаление по трудния начин......
              Успехи в ученето, ако четеш повече, ще ти струва по-евтино!
              П.С. време е да си сложиш кирилица
              Ami za polovin godina commodities sa se povishili dosta.
              Namalil sam si ekspoziciqta v BG akcii /ama ti nesto da ne mi durzish smetka?/ Zagubi ot ZHBG nqmam.

Ne mi haresva nesto tona, s koito mi govorish.
              Преди да почваш с обидите дългосрочнико, си сложи кирилица, защото всичките ми "авери" имат ...... !!!! (не знам кой го изтри, но ти знаеш за какво говоря)
              Провокира ме това как ти се подиграваш на другите, за грешки, които ти самия допускаше доскоро. Кой съм аз да ти държа сметка?

Коментар

• Ех как се въртиш и ти на 180 градуса преди половин година все пееше
                """commodities za UP long""" особено за оловото и цинка. Когато се сгромолясаха не само се изниза като мокра връв, ами и някои акции на БФБ призна че си продал.
                Беше казал, че тази година биогоривата ще са това което миналата беше инфраструктурата, спомняш ли си???? (визираше ЗХ) Тогава ти казах, че не си, си научил урока. Сега гледам смел си станал на другите Ъпери се надсмиваш.
                Май урока с цикличното развитите си го научил, но за съжаление по трудния начин......
                Ami za polovin godina commodities sa se povishili dosta.
                Namalil sam si ekspoziciqta v BG akcii /ama ti nesto da ne mi durzish smetka?/ Zagubi ot ZHBG nqmam.

Ne mi haresva nesto tona, s koito mi govorish.

Коментар

Golem smqh ........ petrolnite profesorcheta stanaha na karantiq ........... Perun merun 007 i tem podobni nadqvam se da sa bili long na demo versiqta.
                  Ех как се въртиш и ти на 180 градуса преди половин година все пееше

Коментар

• що си губите времето с глупости?!

е как няма едно място на което да се коментира нещо креативно ?!?

.................................
                    злобата е порок ще ви лекуваме с напалм

Коментар

• Оставете ги хората. В този момент е гадничко за базици.
                      Нали знаете вица с финал" какво се смеете , знаете ли как боли..."

Няма да го пиша целия, за да не ме изтрие модератора, както справедливо го направи преди една седмица.

Сега е момента да се извиня и на Перун за образното описание на мазохистичните уклони в търговията с деривати

успехи

Коментар

• Golem smqh ........ petrolnite profesorcheta stanaha na karantiq ........... Perun merun 007 i tem podobni nadqvam se da sa bili long na demo versiqta.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                          Българските спекуланти са най-добрия ориентир - като почнат да влизат, значи е време всеки да се спасява както може...
                          Хахаха, особено форумните такива...
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• kvo stana tuka......
                            te ste si schupiat krakata da biagat, che posle ne bilo spekula.... da be

Коментар

• Българските спекуланти са най-добрия ориентир - като почнат да влизат, значи е време всеки да се спасява както може...

Коментар

• Първоначално изпратено от k.arni
                                abe tuka imashe edin 0007 kojto mnogo sporeshe 4e ste stane petrola 200$
                                i osra vsi4ki temi to ne biaha statii neznam si kakvo
                                kade se skri da go pitam sto taka...

P.S. az na Perun mu kazah da izliza) ako vaobste e targuval de
                                ma ne toj uporit UP UP ste letime
                                0007 имам съмнения че е дин и същ човек с Perun , както и още 10-на други ника

Коментар

Working...
                                X