If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Швейцария отказа да предаде на САЩ данни за клиенти на UBS
Швейцария отклони искането на САЩ, които настояват най-голямата швейцарска банка UBS да предаде данните за 52 хил. американски клиенти, съобщава швейцарският вестник Berner Zeitung, цитирайки Министъра на правосъдието на страната.
Група от експерти, назначена от правителството да прецени как страната трябва да процедира относно правилата за поверителност на информацията на банката, е решила, че данните трябва да останат конфиденциални.
„Това са данни на клиенти на UBS, казва министър Евелин Видмер-Шлумпф. „Те са искани без да има основателно съмнение. Това е в противоречие с нормите и със споразуменията, които имаме със САЩ. Със сигурност никой не може да се съгласи на такова искане.“
По закон на швейцарските банки е забранено да разкриват информация за клиентите си, освен ако няма съмнение за престъпни нарушения. Според швейцарското законодателство данъчните измами са престъпен акт, но укриването на данъци не е, въпреки че то може да доведе до налагането на глоба.
Швейцария бе подложена на сериозна критика след като позволи на UBS да разкрие идентичността на около 300 свои американски клиенти, за да предотврати обвинения в престъпление, които, според швейцарските регулатори, биха застрашили нейното съществуване и биха засегнали икономиката, пише Ройтерс.
Ден след това споразумение американските данъчни власти съобщиха, че все още имат намерение за гражданско дело срещи UBS в опит да получат достъп до данните на 52 хил. американски клиенти, за които се смята, че укриват активи на стойност 14,8 млрд. долара в швейцарски банкови сметки.
В петък правителствени източници категорично отхвърлиха критиките срещу швейцарското законодателство, но казаха, че ще подобрят сътрудничеството си с други страни в областта на данъчните измами и данъчното облагане на спестяванията от доходи.
А колко са "унемплоймените" в Европа колчо?
Колко процента са и в България?
Ето и някой от близките до властта да каже
Като говора за наводненията орлеан и околията му май беше пострадалее град, имам впредвид, че когато ги сполетя бедствие, се оказа че НЕМАТ механизъм за реакция...
Само бих искал да кажеш, като имаше наводнения преди няколко години в България, какъФ механизъм ИМАА наш'те?
Интересно, след като ш'се разпадат, кво сте облещили кьорави очи натам? Е гея снощи говори убави неща по телевизията. В България няма да има такава криза като по света. Мерки са взели. :lol: Радвайте му се.
Само да добавя, че в тази криза DJI спадна досега с около 40%, а софикс накъм седем пъти
Сиреч, разпадат се, ама като се завърти малко голямото колело, малките стопяват лагерите...
Отваряйте си очите, и ушите. Американците ще се оправят. Те първи ще излязат от кризата. Като има много давещи се, най-силните стъпват на главите на по-слабите. И те оцеляват.
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Лелейй
напрао не мога да повярвам, че некой още може да напише подобна глупос...
:shock:
кое точно им е стабилното.. ???
Нема банки
Нема индустрия
Нема дължава (говора за наводненията преди време)
Кое ???
Колчо, не знам дали си запознат, но все още американските "ДЦК", са най-сигурната инвестиция в света за големи суми. Надявам се и някой друг да ти го обясни.
Реалност. Не става въпрос за емоции или желания.
Но да кажеш, че няма банки, няма индустрия, означава че наистина си си избрал подходящ ник. Че те са световния технологичен лидер! Дори процесора в стария ти компютър е оттам!
Като говориш за наводненията преди време кое по-точно имаш впредвид?
Нека ти напомня, че САЩ са държава с площ почти двойно по-голяма от Европа, като казвам Европа, става въпрос за територия включително и тази на Русия. От Атлантика до Урал.
кушка,
най-сигурната инвестиция е такава, на база на абселютно неработещ модел за оценка на неколко "рейтингови" агенции. И толкоз. Неработата на модела и ти самия предполагам си я осмислил (сметам че си умно момче/момиче, ама се праиш на лут от време на време)
Относно технологиите съм съгласен... сила са ...
процесора на стария ми компютър (ако вооще е хамерикански) би бил единственият щатски артикул, който притежавам... (ааааа... имам и едни стари найкове (NIKE - марка спортни обуща), ама те са сглобени у корея)..
Като говора за наводненията орлеан и околията му май беше пострадалее град, имам впредвид, че когато ги сполетя бедствие, се оказа че НЕМАТ механизъм за реакция...
Та там беше, като у филма за оня лудее Макс - безчинства по улиците, обири, изнасилства и секви подобни безумия, ...спретнати от заселените там негри, оставени без зоркия надзор на полицията (която, така и не разбрах къде се беше денала тогава :shock на такваз анархия, аз му викам липса на държавнос..
па тва кой колко е голем, кво значение има, след като все повече гладни негри са по улиците... некъде около 24551991 броя - излезе унемплоймена.. у америка... 8,1 !!! -
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Лелейй
Нема банки
Нема индустрия
Кое ???
Колчо, не знам дали си запознат, но все още американските "ДЦК", са най-сигурната инвестиция в света за големи суми. Надявам се и някой друг да ти го обясни.
Реалност. Не става въпрос за емоции или желания.
Но да кажеш, че няма банки, няма индустрия, означава че наистина си си избрал подходящ ник. Че те са световния технологичен лидер! Дори процесора в стария ти компютър е оттам!
Като говориш за наводненията преди време кое по-точно имаш впредвид?
Нека ти напомня, че САЩ са държава с площ почти двойно по-голяма от Европа, като казвам Европа, става въпрос за територия включително и тази на Русия. От Атлантика до Урал.
Бе да не е някакъв химикал от завода да ви е причинил това?
Че тези млрд долари китай къде ги е инвестирал? Не бяха ли тези "амирерикански бончета" издадени от "амирериканците"?
Ерго - тези пари са се върнали в САЩ!
Е знам че на комунягите не им се иска да е така, но САЩ си остава най-стабилната държава в света. Иначе китайците щяха да инвестират тези кинти в да речем в Русия :lol: или пък Европа!
Лелейй
Нема банки
Нема индустрия
Кое ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Това е резултата от агресивния американски маркетинг - ТОЙ ВЕЧЕ УБИВА!!!
Пенсионерка се хвърли в кладенец заради играBLITZ - 05 Март 22:14
Йонка К. /75/ се самоуби в кладенец, след като цяла година набутвала пари в игра и все чакала голямата печалба от 90 000 лева, разказаха жители на поповското село Осиково, цитирани от столичен вестник.
Тя изчезнала още в неделя, но едва в сряда зет и видял стъпки в снега, които водели към кладенец в необитаема къща. Нямало обратни дири и викнали полиция.
В селото коментират , че от година тя играела на томбола по пощата. Срещу парични записи от 60-80 лева получавала книги и дискове. Във всяка пратка й обещавали , че ще спечели голямата награда от 90 000 лева.
“Казваше ми, че като спечели ще ми купи подарък. Много вярваше в това . Виках й дай да ги връщаме тези колети. Недей да си даваш парите , но не ме слушаше“, разказа потресена пощаджийката на селото Виолета Колева. /БЛИЦ
За пореден път се убеждавам че ника ти не е случаен! Милион нули!
Напълно те охарактеризира!
И какво общо има това дето си постнал с "американския маркетинг"?
Абе това комунягите сте гнусни животни, ебаси!
Помни ли някой Българския герб допреди 1989?
На него имеше две дати: 681 - 1944
Едната е годината на основаване на България, а втората - началото на комунистическия терор. Та оттогава досега тези гнусни паразити смучат каквото могат, и продължават да съсипват държавата. Гадове.
Помни ли някой Илко Ескенази?
Бог да го прости, в едно радиопредаване каза:
Колкото пъти комунистите са се докоснали до властта, толкова пъти са докарвали България до фалит
Та "мили" другари, извадете няколко шмайзера от скритите запаси и се почвайте - добро ще направите на България, а и на света също.
Ами Китай просто стават най-големите!!!
Те ще движат света през този век
Първоначално изпратено от be_google
Първоначално изпратено от Shemata
'Some Americans still stuck with Cold War mentality' + доста промити български мозъци
There are grounds to hope that Russia-US relations will improve, says writer Richard Sakwa, an expert in the field of Russian and Eastern European politics.
Yahoo StumbleUpon Google Live Technorati Scoop del.icio.us Digg Sphinn Furl Reddit Still, in America there are forces, that argue a need for a “neo containment” strategy against Russia, a comeback for Cold War mentality.
Преди малко по Блуумбърг Тв показаха графика на която се виждаше, че лошите китайци са си купили амирерикански бончета за 696 млрд. долара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
за 5 години от 150 млрд ----> 696 млрд??????!!!!!!!!! Ами сега?
Бе да не е някакъв химикал от завода да ви е причинил това?
Че тези млрд долари китай къде ги е инвестирал? Не бяха ли тези "амирерикански бончета" издадени от "амирериканците"?
Ерго - тези пари са се върнали в САЩ!
Е знам че на комунягите не им се иска да е така, но САЩ си остава най-стабилната държава в света. Иначе китайците щяха да инвестират тези кинти в да речем в Русия :lol: или пък Европа!
Това е резултата от агресивния американски маркетинг - ТОЙ ВЕЧЕ УБИВА!!!
Пенсионерка се хвърли в кладенец заради играBLITZ - 05 Март 22:14
Йонка К. /75/ се самоуби в кладенец, след като цяла година набутвала пари в игра и все чакала голямата печалба от 90 000 лева, разказаха жители на поповското село Осиково, цитирани от столичен вестник.
Тя изчезнала още в неделя, но едва в сряда зет и видял стъпки в снега, които водели към кладенец в необитаема къща. Нямало обратни дири и викнали полиция.
В селото коментират , че от година тя играела на томбола по пощата. Срещу парични записи от 60-80 лева получавала книги и дискове. Във всяка пратка й обещавали , че ще спечели голямата награда от 90 000 лева.
“Казваше ми, че като спечели ще ми купи подарък. Много вярваше в това . Виках й дай да ги връщаме тези колети. Недей да си даваш парите , но не ме слушаше“, разказа потресена пощаджийката на селото Виолета Колева. /БЛИЦ
Ами Китай просто стават най-големите!!!
Те ще движат света през този век
Първоначално изпратено от be_google
Първоначално изпратено от Shemata
'Some Americans still stuck with Cold War mentality' + доста промити български мозъци
There are grounds to hope that Russia-US relations will improve, says writer Richard Sakwa, an expert in the field of Russian and Eastern European politics.
Yahoo StumbleUpon Google Live Technorati Scoop del.icio.us Digg Sphinn Furl Reddit Still, in America there are forces, that argue a need for a “neo containment” strategy against Russia, a comeback for Cold War mentality.
Преди малко по Блуумбърг Тв показаха графика на която се виждаше, че лошите китайци са си купили амирерикански бончета за 696 млрд. долара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
за 5 години от 150 млрд ----> 696 млрд??????!!!!!!!!! Ами сега?
Коментар