IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акции на Google

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Акции на Google

Първоначално изпратено от ivo123
    Не знам дали темата е точно за този раздел, но не видях по-подходящ. Някой има ли представа как мога да си купя акции на Гугъл. И според вас печеливша инвестиция ли е?
    Отиди в Карол там ще ти направят web акаунт да си търгуваш на NYSE.
    А дали са печеливша инвестиция - аз доста загубих от опции там, дано ти имаш по-голям късмет.

Коментар

• За акции на световниит финансови пазари платформата на Бенчмарк е най-широкообхватна, мисля че даваха достъп до над 20 световни борси.Има както акции така и CFD.

Не е препоръка.
      Няма не мога има не искам

Коментар

• Първоначално изпратено от Vlado1
        Първоначално изпратено от ivo123
        и все пак, ако може нещо повече по темата?
        Ivo,

nai-lesniat nachin e da si otvorish smetka v niakoi BG posrednik, koito ima licence za targovia s chujdi akcii: www.deltastock.bg, www.karoll.net ili niakoi drug, koito ti si izberesh. Tam shte mojesh da si kupish.

Dali e dobra investicia preceniavash sam. Az mislia, che e dobra i moje da otidat do $750.
        dobre pomisli dali si struva!
        a dali utre drugi 2-ma niama da izmisliat nesto bez pari...izbora v bg e dosta dobur! KFN ne nosi otgovornost za 4ujdi akzii i niama i na kogo da se opla4esh...ako se naloji.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo123
          и все пак, ако може нещо повече по темата?
          Ivo,

nai-lesniat nachin e da si otvorish smetka v niakoi BG posrednik, koito ima licence za targovia s chujdi akcii: www.deltastock.bg, www.karoll.net ili niakoi drug, koito ti si izberesh. Tam shte mojesh da si kupish.

Dali e dobra investicia preceniavash sam. Az mislia, che e dobra i moje da otidat do $750.

Коментар

• и все пак, ако може нещо повече по темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mincho Praznikov
              Първоначално изпратено от ход
              Бай Минчо, ако си ти, какво става с форекса?
              Силна антициклонна дейност над Европа се задава, а облаците над САЩ се разсейват, а японците ги е огряло едно слънцееее, мале мале мале. За началото на следващата седмица процесите ще продължат да се задълбочават докато ОПЕК не изразят ясно отношението си към долара, аджеба в долари ли ще продават или в евро
              Изминалата седница бе успешна за "късаците", като се очаква в първата половина на следващата седмица тенденцията да се запази.

Успехи на всички в облачното небе.
              Ти ме срази. Отвя ми лошото настроение, велик си. Аз от форекс не разбирам де, знаеш. Но след корекцията имаше нужда от теб, да ни дойде кефа за нови подвизи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                Бай Минчо, ако си ти, какво става с форекса?
                Силна антициклонна дейност над Европа се задава, а облаците над САЩ се разсейват, а японците ги е огряло едно слънцееее, мале мале мале. За началото на следващата седмица процесите ще продължат да се задълбочават докато ОПЕК не изразят ясно отношението си към долара, аджеба в долари ли ще продават или в евро
                Изминалата седница бе успешна за "късаците", като се очаква в първата половина на следващата седмица тенденцията да се запази.

Успехи на всички в облачното небе.

Коментар

• Бай Минчо, ако си ти, какво става с форекса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                    По добре си вземи Химко, сега са на промоция

А най-добре е модератора да премести темата.

не е препоръка за покупка на акции.
                    МАШААЛА, разгеле разбрахме единствената инвестиция на bouns

Коментар

• Ами пич, задай си въпроса в търсачката им:-) адреса е www.google.com

:-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Holy shit!

как мога да си купя акции на Гугъл. И според вас печеливша инвестиция ли е

Коментар

• По добре си вземи Химко, сега са на промоция

А най-добре е модератора да премести темата.

не е препоръка за покупка на акции.

Коментар

• Акции на Google

Не знам дали темата е точно за този раздел, но не видях по-подходящ. Някой има ли представа как мога да си купя акции на Гугъл. И според вас печеливша инвестиция ли е?
                          Working...
                          X