dordle said: Здравейте! Искам да купя акции към една чуждестранна компания , бихте ли ми препоръчали надеждна платформа през която да го направя? За пръв път ще купувам акции , всички съвети и насоки ще са ми от полза
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купуване на акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от go6ko0o Разгледай мнениеЗдравей! Може ли малко повече информация , защо да чакам да мине над 29 ако ще е дългосрочно ? В различните сайтове намирам различни цени на акциите .. Нещо за дивидентите? Всяка подробна информация ще ми е от полза , че съм много бос още в нещата. Разбира се , ако имаш време. Поздрави!
Говоря за тази която се търгува в Америка и цената и е 24.88 в момента.Мнението ми е базирано на тех.анализ,за дивиденти нищо не мога да ти кажа.Питай в темата "NYSE"
Коментар
-
[QUOTE=petrg5s;n4033313]
Здравей! Може ли малко повече информация , защо да чакам да мине над 29 ако ще е дългосрочно ? В различните сайтове намирам различни цени на акциите .. Нещо за дивидентите? Всяка подробна информация ще ми е от полза , че съм много бос още в нещата. Разбира се , ако имаш време. Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от go6ko0o Разгледай мнениеWoodside
Но изчакай да мине над 29 ,ако ще си дългосрочен
Коментар
-
Първоначално изпратено от go6ko0o Разгледай мнениеЗдравейте! Искам да купя акции към една чуждестранна компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от go6ko0o Разгледай мнениеИнвестиционен посредник като например? Аз си мислех по скоро за нещо от рода на Traiding , capital , admiralmarkets и т.н
- 2 Харесвания
Коментар
-
Купуване на акции
Здравейте! Искам да купя акции към една чуждестранна компания , бихте ли ми препоръчали надеждна платформа през която да го направя? За пръв път ще купувам акции , всички съвети и насоки ще са ми от ползаLast edited by go6ko0o; 01.03.2023, 16:44.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар