навлизаме в рисков пазар, за предпочитане е малко почивка до стабилизиране на пазара
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Day trading - струва ли си
Collapse
X
-
Ако дей треидинг е купи сутрин и продай вечер значи не е това, което правя. Аз купувам когато имам пари и ми се стори, че нещо има потенциал скоро да тръгне нагоре и продавам или когато ми преценя че няма да расте повече (което е много тъпо и губя, но казвам просто аз кво правя) или когато преценя, че съм спечелила достатъчно от някоя акци и искам да я разкарам за да купя нещо по-интересно. Минават поне няколко дни между купуване и продаване, понякога и повече от месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
3,7 е в момента NYSE:AM ама неам една пара за пазар. Май почти всичко потъва днес. Моите датските потънаха до една, а шведските направо се насраха - 4% средно всяка надолу. Само нефтения ми сертификат е зелен. Нещо се говори за нова криза и нищо чудно да е почнала. Бесна съм на себе си - от една седмица насам един път, ей тъй по грешка да беше, не успях да врътна успешна сделка. Грешка след грешка. Чакам месец акция да се качи и баш като тръгне нагоре реша да я продам. Някакво дяволче ме работи ми се струва. А мъжът ми - не се скъсва от бачкане, но пък май завижда, че моята работа е интересна, а неговата е брутално скучна. Работи я само щото му носи пари. Струва ми се че хем му се иска да трейдва, хем не му стиска и го е яд, че мен не ме е страх и се забавлявам. Абе нали даде пари на заем - нямам право да се оплаквам от човека. Да ми е жив и здрав да ми спонсорира приумиците )))
Коментар
-
3,7 е в момента NYSE:AM ама неам една пара за пазар. Май почти всичко потъва днес. Моите датските потънаха до една, а шведските направо се насраха - 4% средно всяка надолу. Само нефтения ми сертификат е зелен. Нещо се говори за нова криза и нищо чудно да е почнала. Бесна съм на себе си - от една седмица насам един път, ей тъй по грешка да беше, не успях да врътна успешна сделка. Грешка след грешка. Чакам месец акция да се качи и баш като тръгне нагоре реша да я продам. Някакво дяволче ме работи ми се струва. А мъжът ми - не се скъсва от бачкане, но пък май завижда, че моята работа е интересна, а неговата е брутално скучна. Работи я само щото му носи пари. Струва ми се че хем му се иска да трейдва, хем не му стиска и го е яд, че мен не ме е страх и се забавлявам. Абе нали даде пари на заем - нямам право да се оплаквам от човека. Да ми е жив и здрав да ми спонсорира приумиците )))( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПак NYSE:AM ; оня ден една мъненка печалба, но днес ще е добре. Ако успееш да влезеш на под 3.80, може да захлебиш.
Коментар
-
Още си изработвам стратегия. Установих, че мъжът ми ми коби. Всеки път когато обсъждам акции с него, излизам на минус. Без майтап. Имам чувство, че го е яд, че печеля пари. Иначе за сега си докарвам средна месечна датска заплата.
Аз също се дразня на моята женска. Заплатите ни са еднакви, но за нейната тя работи по точно четири (без майтап) часа седмично, а аз имам чувството, че си късам задника. Няма такъв надник като нейния. И не става въпрос за свободни професии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТочно. Пак ще се повторя, че 50/50 е страхотен шанс. Ако се занимаваш повечко сигурно можеш да го докараш до 70/30. Начален капитал да имаш. Аз вече си докарах годишната заплата от акции, а сме май месец. Друг е въпросът, че заплатата ми е мъничка и някои тук тези пари сигурно ги изкарват за седмица две.
- 1 like
Коментар
-
Точно. Пак ще се повторя, че 50/50 е страхотен шанс. Ако се занимаваш повечко сигурно можеш да го докараш до 70/30. Начален капитал да имаш. Аз вече си докарах годишната заплата от акции, а сме май месец. Друг е въпросът, че заплатата ми е мъничка и някои тук тези пари сигурно ги изкарват за седмица две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХаха, има такова нещо. Аз обаче те предупредих, че тук акъл няма и си е хазарт. Други плюха, че било много сложно и трябвало да се трупа опит с години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВзе ли? Към момента е +20%.
- 1 like
Коментар
Коментар