Първоначално изпратено от Econlav
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронакризата предоставя златна възможност за закупуване на евтин петрол
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеОще малко и почвам с дългите позиции.Location: Terminal Island
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАЙДЕ ДО ТУКА БЕШЕ ПЕТРОЛЪТ
ДЪЛГО
МДА НАРИСУВАХА СИ ГЛАВА С РАМЕНЕ . АМА МОЖЕ И ДА СТАНЕ НА ДНЕВНА ОБЪРНАТА ГЛАВА С РАМЕНЕ А СЕГА ДЯСНО РАМО
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеако следвам логиката на прецаканите боууумби дъното на петрола трябва да е или на
17,777
или 15,555
да видим . ако не позная ги изхвърлям тия бомбиLast edited by the architect; 20.04.2020, 02:43.
Коментар
-
Да може би е твърде рано още за дълги позиции при петрола защото вече производителите плащат да им купят петрола
Намаляващата стойност на физическите барели увеличава възможността производителите от щата скоро да се наложи да плащат на клиентите си, за да купуват суровината от тях, допълва информационната агенция.
https://www.investor.bg/surovini/365...nulata-302715/Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Ех, Бенча намали суапа за дълги и къси, беше стигнал +1.96/-3.92 в четвъртък и аз държах къси само заради суапа. Много е забавно, 1 седмица държа и само от суапа натрупах печалба колкото 1.5 долара движение в моята посока. Ако го бяха оставили така за повече време хич нямаше да ме интересува в каква посока се движи цената но вече е +0.65/-1.28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТака и не стана ясно как го търгуваш - spot , CFD, акции ? Някакъв дългосрочен инструмент да препоръчаш освен акции
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар