И той ще се самозапалва Ако изобщо види бял свят , по подобие на кибер-тръка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TESLA/TSLA- NASDAQ Tesla Inc - АКЦИЯ - балон или все още не ?
Collapse
X
-
Най-интересното може би от Tesla AI day беше ...робота....в това видео има малко по-различен поглед :
https://www.youtube.com/watch?v=f-DZ-hSMVw0Елън Мъск представи новата си идея!Kаква е вероятността този робот да стане реалност и да се наложи на пазара.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=ED;n3787101]Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Виж кво бе Ондзи, в момента купувам кеш новата Дачия Спринг за 10 400 евра. Обаче не съм го направил, замисли се що (кеша го имам в джоба петорен тъкмо). Имам отстъпки 30 до 40
Не знам проблема е в очилата, когнитивните способности или ползвани субстанции, но явно „четенето“ на отчетите не ти е силна черта
Market share:
[ATTACH=CONFIG]n3787102[/ATTACH]
Sales / Cash Flow / Net Income
[ATTACH=CONFIG]n3787103[/ATTACH]
И като резултат от горното:
[ATTACH=CONFIG]n3787104[/ATTACH]
Както казват - картинката замества хиляда думи
П.с. Тексас и Берлин се строят в рекордни срокове и пускат първите автомобили до края на годината
Сега трепери Китай да не реши да го надупи, че рязко фалит.
Коментар
-
[QUOTE=redcretin;n3786689]
Виж кво бе Ондзи, в момента купувам кеш новата Дачия Спринг за 10 400 евра. Обаче не съм го направил, замисли се що (кеша го имам в джоба петорен тъкмо). Имам отстъпки 30 до 40Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТесларите с великия растеж пак не могат да изкарат за банички, как не ви писна все на минус от тия коли, кога ще почнат да правят ... а да, Тексас, Берлин нещо? Нищо.
Market share:
Sales / Cash Flow / Net Income
И като резултат от горното:
Както казват - картинката замества хиляда думи
П.с. Тексас и Берлин се строят в рекордни срокове и пускат първите автомобили до края на годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Кретенчо, какво взе накрая?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Виж кво бе Ондзи, в момента купувам кеш новата Дачия Спринг за 10 400 евра. Обаче не съм го направил, замисли се що (кеша го имам в джоба петорен тъкмо). Имам отстъпки 30 до 40% по цялата гама бензинови и дизелови коли по дилърите тук - но за ЕВ е само 6-10% с изключение на ЕВ на Рено - там са ми 30%. И пак не купувам. Тесларите с великия растеж пак не могат да изкарат за банички, как не ви писна все на минус от тия коли, кога ще почнат да правят ... а да, Тексас, Берлин нещо? Нищо.
Да, над 300км пробег са по новите стандарти от 2020 насам. Има 2-3 изключения като въпросната Дачия, една играчка от Лего на Ситроен и една Мазда. Само не разбирам защо да дам пари за нещо, дето след 8 години гарантирано ще си е изпяло песента заради прескъпата му умряла батерия - рай за производителя и ад за собственика?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Той е за всичко анти, ама нищо, такава роля си е избрал. Трудно вкарвам в игнор листата, но той успя да се класира
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Тоя екземпляр е от #tslaq сектата. При него аргументи не помагат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Трябва да споделиш на какви субстанции си.
До миналата година обяснявахте как нема начин електричките да се приемат, сега пък всички били с 300км + пробег
Тесларите пряват над 50% растеж всяка година и не му се вижда края ама ти си опявай
Добре че има негативисти, че когато всички се качат на клона стават проблеми Със здраве ...
Да, над 300км пробег са по новите стандарти от 2020 насам. Има 2-3 изключения като въпросната Дачия, една играчка от Лего на Ситроен и една Мазда. Само не разбирам защо да дам пари за нещо, дето след 8 години гарантирано ще си е изпяло песента заради прескъпата му умряла батерия - рай за производителя и ад за собственика?
- 1 like
Коментар
-
И според теб, гъстотата на зарядни станции как е? И ако не е задоволителна, кой има предимство? Ами скоростта на зареждане до определен рейндж където Тесла просто унищоват конкуренцията, щото кат тръгнеш за село сигурно не е едно и също колко пъти
ще спреш и за колко време, нали?
Коментар
-
Продължаваш да не вдяваш - тук не ти е Африка и вече всички правят по 300+ км пробег при станции през 60-ина км, та им е все тая всичко останало.
Пардон, ти май все пак беше в Африка - в Б-стан... съболезнования, каква Тесла пък там като дори сервиз няма
До миналата година обяснявахте как нема начин електричките да се приемат, сега пък всички били с 300км + пробег
Тесларите пряват над 50% растеж всяка година и не му се вижда края ама ти си опявай
Добре че има негативисти, че когато всички се качат на клона стават проблеми Със здраве ...
Коментар
-
И според теб, гъстотата на зарядни станции как е? И ако не е задоволителна, кой има предимство? Ами скоростта на зареждане до определен рейндж където Тесла просто унищоват конкуренцията, щото кат тръгнеш за село сигурно не е едно и също колко пъти
Пардон, ти май все пак беше в Африка - в Б-стан... съболезнования, каква Тесла пък там като дори сервиз няма
- 1 like
Коментар
-
Тая характеристика се определя от гъстотата зарядни станции най-вече.
Коментар
-
Хейтър, електричките имат една основна характеристика - каква дистанция можеш да покриеш с един заряд:
чети - https://www.caranddriver.com/shoppin...driving-range/
Другите ти тъпотии не се нуждаят от коментар.
Тъпотията като блокирала кола дето покрива нула километра, щото дисплея изгорял ... няма да коментираме, това само Теслата го може хахахахаха
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар