Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бъдеща Инвестиция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Дано се лекуват с антибиотици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Любим лаф.
Наздраве, Съкровище!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИнвестициЙ, АкциЙ, ОблигациЙ и ОпциЙ не са римски пълководци......
Наздраве, Съкровище!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИнвестициЙ, АкциЙ, ОблигациЙ и ОпциЙ не са римски пълководци......
Коментар
-
Първоначално изпратено от sheremon Разгледай мнениеНа всеки се случва да сгреши.Не се притеснявай знам 3 чужди езика...Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеДа допълня B. Graham с едно просто правило. Лесно се помни.
Ако някой или нещо НЕ Е римски пълководец, император и т.н., или НЕ Е химичен елемент, НЕ пишете ИЙ накрая.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
акциИ се пище
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sheremon Разгледай мнениеНа всеки се случва да сгреши.Не се притеснявай знам 3 чужди езика...Last edited by nradev; 13.09.2019, 02:33.
- 1 like
Коментар
-
А сега - сериозно: Увлечение по спекулации ≠ инвестиции. Това е финансов хазарт понеже, реален контрол нямаш (особено, като новобранец) и, с много висока вероятност, е рецепта за загуба. Да, някой все ще намаже но...друг. Инвестиция в обучение е възможно най-доброто за конкретния етап на развитие. Щото, трупаш умения и развиваш Визия при минимален до никакъв финансов риск. Не скачай надолу с главата, преди да провериш, пълен ли е басейнът с (течна) вода.
Препоръка е.Last edited by Pyramid; 12.09.2019, 10:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
+ Добре си му го казал.
Гледайки че автора на темата обмисля да спекулира с криптовалути - по добре да си даде парите за горните по стойностни неща, а и спомени ще му останат
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
"Много пари съм дал за пиене, леки жени и хазарт, но съм дал и много пари за глупости."
Вини Джоунс .
Почни оттука ...
Гледайки че автора на темата обмисля да спекулира с криптовалути - по добре да си даде парите за горните по стойностни неща, а и спомени ще му останат
- 1 like
Коментар
Коментар