Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bottom fishing - 3 годишно дъно и повече
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ аз я гледах ама си мисля, че каубоите няма да пропуснат момента със скандала за да я ударят с някоя яка глоба ....дано не са няколко млрд.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнениеДнес взех Danske bank на 130.80, дано потапянето да бе дотук.
УспехЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМда, напрегнат съм ...сега дебна DB ...щото все се оглеждам за разни избушеняци ...
За Ontex - сложиш ордер на 15.21 и не бързам ...
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнениеДнес взех Danske bank на 130.80, дано потапянето да бе дотук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
А бе ти много бързаш. Отпусни се
За Ontex - сложиш ордер на 15.21 и не бързам ...
Наздраве
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеtell me about the Ontex .... how long will you wait for them to turn up
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеWe are Byers of K at 63.7 and BG at 62. We sell UAA at 23.80 and GE since 11.20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
..... тва си е за купуване ама първо индексите треа послезнат до къде 2000 / 2200 догодина и тогава ... американюгите нема остаят GEто те праят самолетни двигатели за бая самолети не са кат наще ЧЕЗ .....
https://www.benzinga.com/general/edu...etts-3b-ge-bet
И според мен сега не е най-добрия момент за купуване . Аз ще чакам годишния отчет - почти е сигурно , че ще разочарова ...той новия СЕО няма магическа пръчка да изчисти обора за 2-3 месеца . Ако индексите се спихнат още малко ще помогне да се натисне цената
8 $ ми се вижда изгодна цена и при определени условия ще я видим в първите месеци на новата година
Коментар
-
woops 9.80
Коментар
-
да то слезло вече на дъното и ти седи и чакай на 8 да земе рипне с некой грозен спайк ей така за спорта и да те изгърби за нема нищо..... да нема после верно "хахахаха" че аз едвам изпълзях две години със 100 зора от моя шорт на индекса ...... много е просто ... много червени тояги значи е за нагоре, много зелени тояги то потъване нема друго ..
Коментар
-
да то слезло вече на дъното и ти седи и чакай на 8 да земе рипне с некой грозен спайк ей така за спорта и да те изгърби за нема нищо..... да нема после верно "хахахаха" че аз едвам изпълзях две години със 100 зора от моя шорт на индекса ...... много е просто ... много червени тояги значи е за нагоре, много зелени тояги то потъване нема друго ..
https://www.zertifikate.commerzbank....583304955/pc-4
you can follow me since 57 cents in
Коментар
-
8 USD target
Disclosire: I am short via derivative instruments
Коментар
Коментар