If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tова техния аналог на туитъра ли бе ? И що се е сгънало толкова, повече от двойно ?
Не че не може още толкова де....
Да, те са. Всичко китайско пада яко откакто Тръм почна с митата, и сега още повече от новия скандал с чиповете. Фундамента ми изглежда солиден, не виждам митата как биха им повлияли реално, всичко е страх и паника според мен. Та така, ще подържим ще видим.
И аз се заглеждам по китайците. Взех WB на 67$ щото вече няколко пъти го врътнах от 67-68 до 75 ама тоя път тц, ако падне до 60 ще сложа още. И без това съм го харесал за long hold, но малко краткосрочна спекула не е излишна.
Tова техния аналог на туитъра ли бе ? И що се е сгънало толкова, повече от двойно ?
Не че не може още толкова де....
АлиБабата на 150$ поръчка изпълнена...пък да видим, в минало време имам от нея суит меморис.
Ослушвам се и за JD, евентуално и PDD конкуренцията.
PS Хубава тема Проти, едно време ми бе слабост, вече от години залагам на моментума главно.
Ала стара любов ръжда не хваща казват, отделил съм едно ъгълче на портфейля и за емоции около риболова
Преди месец влязох и на сбербанк, съвсем случайно налучках временното ( или не ?, ще видим) дъно от 10$, просто ми хареса като кръгло число , само с четвърт позиция засега.
И аз се заглеждам по китайците. Взех WB на 67$ щото вече няколко пъти го врътнах от 67-68 до 75 ама тоя път тц, ако падне до 60 ще сложа още. И без това съм го харесал за long hold, но малко краткосрочна спекула не е излишна.
Дайте оценка за банките в Италия ...Как бихте ги подредили за покупка ... Аз така ги виждам ама надали всички ще ги подкарам ...
1.Unicredit
2.Intesa Sanpaolo
3.Banka IFIS
4.Banco BPM
5.BMPS
Може да отговорят и тези, които ги виждат само на късо ...както се казва ако им се наложи , ще купуват с отвращение
Все си мисля , че този месец ще остържат дъното и години напред няма да видим такива цени ...
Е ...за които оцелеят
Тук не барай. При истинският мечи пазар ще се разбере за какво иде реч. Темата която си пуснал е готина
АлиБабата на 150$ поръчка изпълнена...пък да видим, в минало време имам от нея суит меморис.
Ослушвам се и за JD, евентуално и PDD конкуренцията.
PS Хубава тема Проти, едно време ми бе слабост, вече от години залагам на моментума главно.
Ала стара любов ръжда не хваща казват, отделил съм едно ъгълче на портфейля и за емоции около риболова
Преди месец влязох и на сбербанк, съвсем случайно налучках временното ( или не ?, ще видим) дъно от 10$, просто ми хареса като кръгло число , само с четвърт позиция засега.
Не искам да те обидя, но трябва да съм загубил всяка надежда за да почна да търгувам криптоси ...
Но всяко правило си има изключение - когато качиха биткоина на фючърси бях сложил поръчка - продава 1 бр. на 22 К ...което и не се случи ....
Колкото и да ги отричат криптосите при тях съм постигнал най-голяма процентна печалба от всякакви търговии досега. И точно от doge-тата направих едни хубави 300% веднъж и после още веднъж 150%, в рамките на по-малко от година. Сумите в абсолютна стойност не са баснословни, но това си е свързано с risk management-a ми. Според мен си заслужава да се наблюдават няколко от по-стабилните криптота в момента и да се пуснат поръчки с неголеми за портфейла суми. В момента лайткойна е на цените от миналата година по това време примерно. Етера също стърже едногодишни дъна. За опитен трейдър не би трябвало да е трудно да им хвана тенденциите на 2-3 шита. Тука риска е малко double or nothing, но има потенциал дори без да се занимаваш особено да ги следиш. Но има хубави рейнджове, в които се движат нещата - по 10-20% и спокойно дори и без големи скокове може да се направят прилични печалби.
Дайте оценка за банките в Италия ...Как бихте ги подредили за покупка ... Аз така ги виждам ама надали всички ще ги подкарам ...
1.Unicredit
2.Intesa Sanpaolo
3.Banka IFIS
4.Banco BPM
5.BMPS
Може да отговорят и тези, които ги виждат само на късо ...както се казва ако им се наложи , ще купуват с отвращение
Все си мисля , че този месец ще остържат дъното и години напред няма да видим такива цени ...
Е ...за които оцелеят
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Аз имам от steinhoff на средна от 0.12 и там чакам или фалит или голяма печалба друго което имам е Stockholm it ventures на средна 0.017 там нямам идея какво ще стане
Не искам да те обидя, но трябва да съм загубил всяка надежда за да почна да търгувам криптоси ...
Но всяко правило си има изключение - когато качиха биткоина на фючърси бях сложил поръчка - продава 1 бр. на 22 К ...което и не се случи ....
Не се обиждам и според нечий разбирания, разхождам жълти стотинки.
Още се уча или по точно ориентирам в далаверата. Но стоя далеч от борси. Има си директни обменници и 80% че и повече от оборота минава през тях.
И никой не ги бръсне и по форумите и по новините...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар