IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Готин брокер за търговия на CFD върху акции roboforex.com

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
    Ако си направите акаунт без маргин няма да ви дерат с такси всеки ден за отворена позиция.
    Сравнявал ли си ги с Делтасток (там имат CFD върху акции без swap/лихви ако си отвориш сметка "DeltaSMART") - при тях разходите са включени в спреда (няма такси при отваряне/затваряне на позиция, печелят от разликата между котировките "купува" и "продава")?

Доколкото ми е известно, принципът на работа на подобни инвестиционни посредници е такъв, че изнасят на пазара само някои поръчки. Ако има насрещен купувач/продавач в същата платформа (или друга подобна платформа, която се явява "доставчик на ликвидност") - оправят сметките вътрешно без да се налага да излизат на реалния пазар на акции и така пестят от такси (и печелят от спреда) и успяват да предложат по-добри условия (за някои клиенти) спрямо търгуването с реални акции (не CFD).
    Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Може да им пробваш демото едно към едно е със живата. За американски акции минимума е $2 за отваряне $2 за затваряне на позиция важи до 100 акции от там нагоре почват да де дерат и с процент. За немските си дерат стабилно 7.66eur за отваряне и още толкова за затваряне. За швейцарските е 6,21eur към момента ама мисля че таксата е във франкове. Не знам дали при Interactive Brokers ако шортнеш нещо може ли да минеш без всеки ден да ти дерат лихва за това. От петък съм шортнал 12 акции на tvix и не са ми всели нито цент на демото имам 100 шортнати акции и там не са ми всели нито стотинка. Ако го направя същото с маржин акаунта си вземат парите без значение дали покриваш марджина на 100% или не. Предимството им пред Interactive Brokers e че минимума е само $100 за да си направиш акаунт за разлика от $5000 при Interactive и евентуално ако за в бъдеще не те дерат със лихви за късите позиции за всичко друго Interactive е номер 1 . Да не забравяме че и акциите при тези не са на ваше име.
      http://www.proflashgame.com

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
        Имам реален акаунт тук https://stock.roboforex.com/. Брокера предлага търговия на CFD върху акции. Има акаунти с маргин и без маргин. Ако си направите акаунт без маргин няма да ви дерат с такси всеки ден за отворена позиция. Може да се отварят както дълги така и къси позиции. Якото е че ако отворите къса позиция на акаунт без margin няма да ви дерат със swap всеки ден. За първи път виждам такъв брокер. Идеален е за шортене на TVIX тай като имам единствено разходи от $2 за отваряне на позицията и $2 за затваряне в момента за това го ползвам. Имах акаунт при suretrader.com където като се регнеш и вкараш пари имаш безплатен level 1 достъп и виждаш всяка сделка на борсата. Купих си 101 акции на AMZA през roboforex.com и видях в същатата секунда как 101 акции на тази ниско ликвидна позиция се показват на терминала на suretrader.com тоест някой реално купува акциите не знам как го правят и поради това предполагам че са сериозну. Вкарвал съм и съм теглил пари и не съм имал до сега проблем с тях.
        А какви са таксите покрай отваряне на позиция в акции на европейски и американски компании?

Коментар

• Готин брокер за търговия на CFD върху акции roboforex.com

Имам реален акаунт тук https://stock.roboforex.com/. Брокера предлага търговия на CFD върху акции. Има акаунти с маргин и без маргин. Ако си направите акаунт без маргин няма да ви дерат с такси всеки ден за отворена позиция. Може да се отварят както дълги така и къси позиции. Якото е че ако отворите къса позиция на акаунт без margin няма да ви дерат със swap всеки ден. За първи път виждам такъв брокер. Идеален е за шортене на TVIX тай като имам единствено разходи от $2 за отваряне на позицията и $2 за затваряне в момента за това го ползвам. Имах акаунт при suretrader.com където като се регнеш и вкараш пари имаш безплатен level 1 достъп и виждаш всяка сделка на борсата. Купих си 101 акции на AMZA през roboforex.com и видях в същатата секунда как 101 акции на тази ниско ликвидна позиция се показват на терминала на suretrader.com тоест някой реално купува акциите не знам как го правят и поради това предполагам че са сериозну. Вкарвал съм и съм теглил пари и не съм имал до сега проблем с тях.
          http://www.proflashgame.com
        Working...
        X