Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Румънски акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
статията е стара, Банка Трансилвания имаше еднократен ефект от сделка през 2015г
а и енергийните дружества едва ли вече са в подобно състояние
ще им гледам отчетите и за 2016г
Коментар
-
Преди време може би 2009-2010 и аз се бях навил за нея даже мисля и тема бях пуснал ,тогава Бенчмарк ми каза ,че не работеха с Румъния и техният фондов пазар ,понеже имам приятели румънци и мислех да ида си направя договор с техен посредник и да си търгувам директно ,но тогава бе и кризата и нещо се обърка и не отидох ,още ме е яд румънците много по бързо и с доста по големи обеми върнаха от нас при следващата криза живот и здраве може да инвестирам на нея,ето ти сайта на тяхната борса дано съм ти бил полезен
http://www.bvb.ro/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеТук императора които е спец на дивидентни акции, може да ми помогне, като направи топ10 на най-дивидентните компании на румънския пазар. От статията която пуснах видях че в топ3 са 1 банка и 2 енергийни компании, но ще ми е интересно да видя и други варианти...
а и енергийните дружества едва ли вече са в подобно състояние
ще им гледам отчетите и за 2016г
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение50 евро, то по добре да отидеш до Букурещ и да си отвориш сметка на място
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениекак сняташ да ги купуваш - през какъв посредник или ще чакаш сее линка ако потръгнеLast edited by mancev; 14.04.2017, 17:05.
Коментар
-
Румънски акции
Колеги, не знам дали има тема където да се коментират румънските компании, но смятам че е хубаво да има подобна тема. Аз лично смятам че този пазар има огромен потенциал, но нямам никаква информация за големите компании там, кои са с най-голяма дивидентна доходност, кои са с "добри" мажоритари и т.н. Освен това тези дни "свалят" корпоративния данък от 16 на 10%, което няма как да не се отрази ползотворно на пазара също. Нека това бъде тема в която всеки сподели наблюденията и мненията си от румънската борса и румънските компании.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар