IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Румънски акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    50 еврака комисионченце за мамалигарски акции? Това е издевателство.

Форти - тая бамка е една от любимите на фондмениджърката на нашият фонд Източна Европа - сигурно тия смучат кръвчичката на клиентите си.
    50 евро на сделка за мен е добре, нямам претенции
    УД на ПФ на Алицанц не работи за печалба ли?

Коментар

• Здравейте-ако някой знае дали някой от брокерите им предлага достъп до фондовия им пазар чрез платформата МТ4 ,моля да сподели -благодаря предварително.

Коментар

• Между другото почвам да си мисля дали техният пазара не много по следен и контролиран от доста пазари в централна и източна Европа
        Сериозно се замислям да не се преместя по бързо на тях

Коментар

• 50 еврака комисионченце за мамалигарски акции? Това е издевателство.

Форти - тая бамка е една от любимите на фондмениджърката на нашият фонд Източна Европа - сигурно тия смучат кръвчичката на клиентите си.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
            1% не звучи страшно, но той ще бъде 1%, ако се лашнат едни 10 000 лв. към северната ни съседка. С тези 50Е си е гаднярско, особено за малки инвестиции от порядъка на 2-3 хил. лв.
            Да, това е доста неприятно, но май и другите посредници вземат горе-долу толкова. Някой ако знае някой които взема по-малко, нека бъде така добър да сподели тук...

Коментар

• 1% не звучи страшно, но той ще бъде 1%, ако се лашнат едни 10 000 лв. към северната ни съседка. С тези 50Е си е гаднярско, особено за малки инвестиции от порядъка на 2-3 хил. лв.

Коментар

• NEW EUROPE PROPERTY INVESTMENTS DIVIDEND HISTORY
                H1 Dividend 22 Sep 2016 03 Oct 2016 18.68 EUR 0.00
                H2 Dividend 10 Mar 2016 22 Mar 2016 17.17 EUR 35.34
                H1 Dividend 17 Sep 2015 28 Sep 2015 18.17 EUR 0.00
                H2 Dividend 02 Apr 2015 13 Apr 2015 17.35 EUR 32.22
                H1 Dividend 01 Oct 2014 15 Oct 2014 14.87 EUR 0.00
                H2 Dividend 02 Apr 2014 14 Apr 2014 13.86 EUR 26.79
                H2 Dividend 27 Mar 2013 08 Apr 2013 12.05 EUR 23.29
                H1 Dividend 12 Sep 2012 21 Sep 2012 11.24 EUR 0.00
                Клиент съм на Варчев, и най-вероятно чрез тях. Комисионната е 1% (минимум 50 евро)

Коментар

• Колко и е дивидента и през кой ИП ще купуваш..

Коментар

• След като никой не се "престраши" да ми препоръча дивидентна акция, май ще се върна към акцията към която се бях насочил преди - New Europe Property Investments plc. Типичен АДСИЦ, доста по-голям от "нашите", преобладаващ с инвестициите си в Централна и Източна Европа. Не е точно румънска компания, но се търгува и там, а и доста от инвестициите са в Румъния...

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Не е само до принципи и морал( и това го има) . Просто не смятам че ги чака добро бъдеще. Делът на лошите кредити и дълга на някой държави спрямо БВП, поставя под сериозно съмнение, бъдещето им развитие и запазване темпа на растеж. Не искам да плаша никого, надявам се да не се окажа прав,но мнението ми е такова, и смятам да залагам на развиващи се и не толкова "развити" пазари...
                      Всичко е едно домино падне ли първото парче всичко е верижна реакция тъка че затова ще изчакам кризата според мен до 2-3 години ако не и по рано

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Фен не фен парите не миришат
                        Не е само до принципи и морал( и това го има) . Просто не смятам че ги чака добро бъдеще. Делът на лошите кредити и дълга на някой държави спрямо БВП, поставя под сериозно съмнение, бъдещето им развитие и запазване темпа на растеж. Не искам да плаша никого, надявам се да не се окажа прав,но мнението ми е такова, и смятам да залагам на развиващи се и не толкова "развити" пазари...

Коментар

Не съм фен на банките в Западна Европа и най-вече в САЩ.
                          Фен не фен парите не миришат

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Ми вземи си Сантандер поне си фиксиран към еврото ,а тез румънци с тази Лей
                            Не съм фен на банките в Западна Европа и най-вече в САЩ.

Коментар

Търся нещо с редовен дивидент, да са давали поне 8 дивидента в последните 10 години. Не ги търся за спекула, а по-скоро за дивидентна доходност. всичко над 3,5 - 4% би ме удовлетворило към момента...
                              Ми вземи си Сантандер поне си фиксиран към еврото ,а тез румънци с тази Лей

Коментар

• Търся нещо с редовен дивидент, да са давали поне 8 дивидента в последните 10 години. Не ги търся за спекула, а по-скоро за дивидентна доходност. всичко над 3,5 - 4% би ме удовлетворило към момента...

Коментар

Working...
                                X