IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• korekcia do 1640 i sled tova nadolu

perfektno probihme 1613 i kvo ni ostava patia e samo edin nadolu predi vreme niakoi be6e pisal da vzemem 6einite i tova vreme doide--)))

Коментар

selllnah gi predi 2 min dano za dnes pri 1595 tova e........................spored men uspe6na sesia

Коментар

dage kato gledam premarketa mai mai i 1640 6te mu e mnogo na tozi pazar sled 20 min 6te vidim

Коментар

gotovi li ste sa sellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll. 4akam samo otvarianeto .............................i skasiavam ..................vse pak kartinata 6te e iasna kam 17.00,no selllll na 4ipovete niama da e nikak zle spored men

Коментар

Не, не продадох, имах други ангажименти, а и държа малко къси от сряда. Съгласен съм, че ако сме обърнали, не би било редно качване над 1650, но по-важното според мен е затваряне на по-ниско, най-добре под 1613. Все още не съм убеден, че това е краят на ралито, въпреки че и да продължи натискът нагоре, нивата от петък може да останат за дълго в историята. Но пък ако, както казваш слезем на 1500, е тогава картинката ще е далеч по-ясна и с много повече перспектива за мечките. Ще видим как ще им тръгне днес...

Коментар

temata za dnws e mnogo prosta az 6te tarsia da prodam v na4aloto niakade okolo 1640 dage nima da hodi i do 38.2 korekcia 1647.7(taka mislia) nastroen sam ve4e me4i a pak uptrenda 6te po4aka i bikovete sa6to pone do kam okolo 1500. M.-Luta ti prodade li v petak kakto pisa ?dano si go napravil.no i dnes 6te ima dobri ceni za tova kvo 6te kage6 po vaprosa

Коментар

• forum

Здравей Kukuvicata, не разбирам защо трябва да се забранява на когото и да било да пише тук, стига коментарът му да е свързан с темата (в коментарите от последните дни не виждам нищо, което може да дразни непредубедените, за разлика от твоя коментар...). Не виждам за какво окончателно превземане може да иде реч при условие, че има едва по няколко коментара на ден и те са в добрия дух на взаимопомощ, а и мисля, че който е имал да "казва" нещо на някого вече го е направил. Още повече не виждам ти от висотата на каква позиция можеш да претендираш за модератор на форума и как стигна до великолепното заключение, че тук някой си бил компетенция във всичко?
                Разбирам те, интересните коментатори ги няма, добре, но защо виниш всички и всичко и държиш тон, който нито един трейдър, много добре си наясно, не би приел? Понеже темата е за друго, ще помоля ако някой иска да продължи да отвори нова тема, за което благодаря предварително. Това е, което имах да казвам.
                Успешна седмица и на теб!

Коментар

• forum

Rogue Trader, Наивник, виждам че от половин месец форума ви е превзет вече окончателно от 4 души.
                  Аз бих им препоръчал да си отворят yahoo conference, канал в mIRC или просто да си контактуват с мейлове, защото така развалиха 2 годишен труд на истинските участници в този форум.
                  Инвесторе, направи и ти нещо по въпроса. Просто забрани на тези да пишат и толкова... А доколкото виждам те са компетентни по всякакви теми...

Успешна седмица на всички!

Коментар

• Dark Cloud

По-късно, а и малко над нивата, на които се очакваше, все пак ръмженето се чу и за някакъв период това от петък ще остане на индексите като върхове… а Dark Cloud cover е, което при потвърждение в следващите дни може да се случи на Nasdaq.
                    По мое виждане е рано да се говори за край на ралито, но след като S&P 500 мина 1,000, а Nasdaq прави повече от 34% нагоре от годишното дъно, една корекция докъм 1,550 е съвсем необходима и здравословна. Ако слезне и още надолу обаче ще стане доста по-напечено. Но това, както и другото: че според специалистите (кои? - не казват), България е фаворит за спечелването на европейската титла, тепърва ще има да се проверява. Хайде със здраве и добро настроение!

Коментар

• do vsi4ki

prosto perfekten zavar6ek na denia da givee me4kata a bikovete 6te po4akat niakoi drug den a moge i ...........................po dalgo vse pak v ponedelnik sigurno 6te vidim po visoki ceni ot dne6nia kloz taka 4e koito ne e prodal 6te ima 6ans togava

Коментар

• do 6ubeto

vig 4esno da ti kaga vaob6te ne sam siguren nadolu ili na gore 6te hodi pazara dalgosro4no ili pone % okolo 50 na 50 ima grafiki trendove ..............11.09 ................news...........-) i tn i tn no znam edno kogato igraia intra day mnogo riadko gre6a a to4no nai golemite mi zagubi sa idvali ot dalgosro4no prognozirane prosto intraday po lesno se orientiram taka 4e ne me razbirai pogre6no 4e sam za nadolu neka vidim kak 6te svar6i dnes deniat ............................no vse pak triabva da ima korekcia skasil sam edni 4ipove i 6te tarsia udobno nivo da si gi kupia No pak vi kazvam imam dostata4en opit na pazara i takav den prosto ne e za propuskane

Коментар

• short

INTC si dostigna celta ot 22.50 USD .
                          az ne sym siguren 333a, che towa e denqt X za bikovete.
                          wse pak da ne zabrawqme che sme w kraq na sedmicata i dori da mine w na cherveno samo wryshtane pod 1600
                          bi moglo da me nakara da si smena mnenieto.
                          Mislq che wyrha shte byde na 1700 - 1720, no ne za da prodylji bear market-a ot poslednite godinki a za da ima po-golqma korekciq na major trend koito weche e nagore koqto da byde do nivata 1500 - 1550.

GL!

Коментар

• do M.-Luta

shortna li gi ve4e ?dai komentar.

Коментар

• short

reversal 6te ima mai ? 6te e vreme e za me4kite ve4e sam absoliutno siguren za pazara nasdaq 1660 v momenta dage moge low a da e po nadolu ot tova koeto pisah v na4aloto na denia no kvo zna4enie ima da giveiat me4kite
                              i o6te ne6to ako denia zavar6i kakto pisah nadolu gotvete se za me4i pazar pone do kam 1450-1500 blizkite dni ne sam go gledal to4no............................vse pak dnes e deniat X za bikovete

Коментар

• short

pod 1670 za nasdaq razprodavaite kvoto vidite ..........samo bez psft 4e sa opasni

Коментар

Working...
                                X