IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Market

Добре ве Игуано. Кефиш ме )

Коментар

• Market

Lichi si che si amatior. Ama da ne vzemesh da se obidish sega. Nali trqbva i amatiori da ima na pazara )))))))))

Коментар

• Market

Ехоо, време е да се купува, атака...!!!

Коментар

• Market

"This is the sharpest selloff in bonds since 1987," said Kasriel. "And we do recall what happened in October of 1987."

Коментар

• Market

Naivnik proveri si mail-a, pls.

Коментар

• Market

Market still at a Crossroad today. A higher opening which holds BELOW the open is bearish. Lower opening holding ABOVE the open is bullish. Resolution expected today with a mild Bullish Bias.

Коментар

• Market

adresa be6e geheft.333a towa be6e samo primer...

Коментар

• Market

s interes 6te sledia tazi prognoza,no istinski me interesuwa samo prognoza za denia...

Коментар

• Market

@@@za6to me kara6 da pi6a po na4in po koito ti pi6e6(i spored teb e pravilno) 1713i 1740 se vigdat mnogo dobre na grafikata kakvo da pi6a za vidni ne6ta za minaloto vseki moge da pi6e i da go vidi . kazah ti do 5-7 avgust trenda niama da bade probit i tam 6te e varha tova e spored men razbira se(tova moge i da ne te interesuva i da ne si saglase)i 4uite me dobre vsi4ki ama vob6te s nikoi za ni6to na sveta nikoga ne sam se zaiagdal i ne bih se zaiagdal a o6te po malko s niakoi ot foruma niama nugda prosto ima li kakvo da delim (spored men absoliutno ni6to) kato niakoi pi6e ne6to poglegdam grafikata i samo tolkova az si znam kakvo da pravia a sigurno i vseki tuk tova e zasega pazara zatvaria utre 6te vidim novinite na kade 6te go otpratiat

Коментар

• Market

Подкрепата е при 1680. Ако го пробием, то следва 1600, което за мен е максималната цел при това падане. Ще стигнем това ниво около 6-7 Август. След това отново нагоре до около 1780. Големият спад ще започне в средата на октомври.

Коментар

• Market

az i ico a,ne sme edin isa6ti 4owek.zaiajdaneto niama smisal.kaji ne6to ,kato naprimer;1740 e dobra saprotiwa,1713 e silna podkrepa,pazarat 6te 6te se dwiji w tezi granici ili ne6to podobno...

Коментар

• Market

kakvo iska6 kato kazva6 ne6to smisleno otnosno pazara sam kazal kakvoto mislia ne si li pro4el ?????????kakvo nesmisleno ima da ne bi ne6to da si propusnal pro4eti vnimatelno i dano ti e ot polza prosto ni6to nemoga da napravia pove4e za teb ne sam te vigdal dosega ( @@@ i tam drugoto ime ico ste edin i sa6t) no prosto az ne moga da ti pomogna ili pone neznam kak ako iska6 dai tel 6te ti zvanna a otnosno pazara 4akam 5-7 avgust da napravim vrah
                          pri nasdaq i ot tam edna po seriozna korekcia(smiatam 4e ti sa izvestni nivata na korekcia) a otnosno novo dano za pazara vremeto 6te pokage az sam vse po skipti4no nastroen kam tova i nakraia da zavar6a ponege koito pi6e vse ne sa dovolni ot nego naberi smelost i ti da napi6e6 ne6to(pak dori i da e gre6no) ne se bezspokoi az niama da go komentiram pak ako te e strah 4e 6te se izlogi6 prepi6i nikoe mnenie ot 4ugdite saitove kakvo tolkova mu misli6 i nakraia sega da ne se obidi6 ne6to

Коментар

• Market

Ne moga be batko ne moga be

Коментар

• Market

zaradi slanceto ili zaradi oblacite haresa denia.kaji ne6to po-smisleno.

Коментар

• Market

e po hubav den ot tova zdrave mu kagi prosto novinite sa si novini ne razbrah kakvo si pisal sutrinta za posokata no kakto i da e imame o6te tri dni do kraia na sedmicata a kakvi novini sa se ZAREDILI interesni vremena predstoiat(i niakoi da ne se obidi ne6to prosto malko komentar)

Коментар

Working...
                                X