If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз си мислех, че съм единствения Halt-ван в CPTH. Тежичко беше, наистина..... обаче така е само първия път. Не че ти пожелавам пак да ти Halt- нат акции. Обаче след този аз емам още два YHOO и TGNT /Ch11/.
Коментар
Тошо
NUFO Корекция target 8.5
Bobs, няма как да съм го видял (lawsuit-a), защото поста ми е от 15.00 est а новината от 19 и нещо, въпреки че това не е никаква новина за NUFO. Ако го бях видял, естествено бих се въздаржал от покупка (аз така и така не влезнах, но по финансови причини :-), но пък ако някой ме пита какво влияние оказват тези новини за Class Action suits - бих казал - никакво. Те са в следствие нещо което вече на всички е известно. А повярвай ми, имам опит с такива компании - последният и най-горчив - CPTH през февруари - три седмици halt и купени на маржин, брокера ми ликвидира всички други позиции и три седмици само четох новините и всякакви възможни дискусии.
На никого не пожелавам такъв опит
Have a nice trading.
А за NUFO ако се окажа прав ще е едиствено защото не съм го играл :-)
Още веднъж честито за PALM обаче за добрата тактика - да не те среща МЕЧКА. Иначе ако търгувах options, бих извъртал по един straddle преди всеки Ereport.
Коментар
Владо Аврамов
PALM
Наивник, държа си ги още. Сега ще чакам и лихвите и тогава продавам. Между другото това излезна доста добра тактика. Купувам компанията ден или два преди EREPORT и чакам. Така спечелих и от ORCL.
Колко добре изглежда когато човек пише само за печалбите си.
Tosho, predpolagam si vidql vcherashnoto:
Stull, Stull & Brody Announces Class Action Against New Focus, Inc.
TUESDAY, JUNE 26, 2001 7:13 PM
- BusinessWire
Коментар
Тошо
NUFO Корекция target 8.5
Бих си закупил, ама пак няма средства @6.9 стоп 6.4 4-5 дена 8.5
Може би пък не :-)
Коментар