IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Ами ти ако го продаде действително преди час, нямаш особено голям избор)

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Sega puk kupuvam ericy!

http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Успех на всички. аз лично скъсявам JDAS и PNRA...

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

за ези и тура-та, имах предвид точно обратното - когато както в случая с WCOM, виждаш че просто няма такова нещо като съпротива и подкрепа и всичко е лудо стампедо, е ами по-добре го наблюдавай отстрани. успехи!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

оле мале, хайде още веднъж - 3.15

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Лично моето мнение е че не трябва да се шорти каквото и да е, струващо 2.50. Иначе аз не търгувам но се забавлявам с WCOM. Няма спиране това нещо)

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Kakvo she go praime tova ericy?buy 500 @2.54 ili sell 500 @2,58?
                As mislia da go shortia zaedno e BRCM i da si sloja po edno stopche za nadolu-ericy kum 2,75,a BRCM-short sell @37,80$,stop 38.50!
                A inache Ericy she pada dneska-utre dosta,ima goliamo predlagane na niva okolo 2,60...Az sum short!
                http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Blagodarja za prepratkata. Javno az ne sam se izrazil pravilno - kazah Vi 4e sam nov. Izkarah edin dosta kratak kurs i zatova mislja, 4e ima smisal v tehni4eskija analiz. Ne vjarvam cjalata svetovna targovija da se osnovava SAMO na esi-tura :-))) A moze i da ne sam prav ?!? Mezdu drugoto si tarsih i programa (ne6to ot sorta na "Real-Tick"), kojato pone da e crack-nata ili da polzva free izto4nik na informacija. Zasega buksuvam i po tozi vapros (kato izklu4im "Medved"-a).

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Моето мнение е че WCOM е излязал за известно време от сферата на техническия анализ, говоря за последните 2 седмици. Като се върнах назад в темата, видях че точно това каквото си поискал, това ти е дадено - REAL TIME котировки. Ако искаш Free real time charts, пробвай това http://finance.lycos.com/home/livecharts/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Thomas, я кажи сега човек как го разбираш ти това ползване на "Технически Анализ" )) и кога е по-добре да хвърляш ези-тура според теб, пред това да използваш какъвто и да било анализ?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Ako gledate SAMO cifri ot stranicata deto mi ja dadohte - ne vajarvam da pravite ne6to pove4e ot TOTO. Az misleh 4e polzvate "Tehni4eski analiz" i zatova Vi pitah za WEB s Real-Time kotirovki. A ina4e o6te dalgo smjatam da sam papertrader.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Че кой ти е казал, че им правя някакъв технически анализ? Аз казах дайте да залагаме, това си е тото отвсякъде))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

бааа Наивник, нямам изобщо намерение да пипам WCOM, но как го изкара - 4.26, щото аз примерно изкарвам 3.93 или 4.38... )) иначе пак много балъшки се руутнах и май ще се затворя в позиции за едно дългооо време
                            ето за това sagitarius, по-хубаво да си връткаш на борсата, щото балъци бол ))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Силно се надявам никой да не ме е послушал в петък и да е купил Ericsson.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Какво ще го правите WCOM днес? Дайте да започнем залаганията доколко ще го продадат днес. На мен ми се върти 4.26?

Коментар

Working...
                                X