IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

СРЕЩА !!!
    Най-учтиво каним всички трейдъри от този клуб
    на среща-дискусия "Съвременни методи при прогнозиране
    тренда на финансовите пазари"
    Срещата е на 27.04.02 в зала №3 на НДК

С любезното съдействие на
    Дирекция "Финансово разузнаване" към МФ
    Вход свободен!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

trader1 - тази гледна точка наистина е интересна...
      но тук май и хубавото и лошото стават много бързо..
      страшничко е.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Наивник, аз с теорията на ISDN съм наясно. Интересуваха ме твоите впечатления. Каква е скоростта - има ли ги тези теоретични 15КБ/с?
        И на час ли плащаш или на трафик?
        Благодаря
        Аз скъсих ORCL и кубчетата. Лонг съм на OEI.
        Успех!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Ima :
          http://stockcharts.com/charts/histor...2/NASD1978.gif
          life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

da, moi e, no ne gledaite na nego s tvarde kritichno oko - napravil sam si go glavno za kef, sabral sam na edno mesto informacia kojato az polzvam za da mi e po-lesno - taka che site64 e glavno za men i posle za vsichki ostanali ))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

5-годишен,а във stockcharts има ли historical graphs na Nasdaq since inception?
              Thankx!
              Успешен trade!
              http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Наивник видя ли че съм прав за Ериксон.A trader1,site64.com тжой ли е?
                Много интересни неща има там!
                Чао!Все още съм къс!
                http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Виж това дали няма да ти помогне http://isdn-guide.dir.bg/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Наивник, би ли ми казал колко плащаш за ISDN и каква е скоростта?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

tosho,
                      kade vijda6 problema da shorti6 akcia s tzena

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Abe kyde gi skasiavate tia akcii pod 5$ ?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

WCOM?
                          skasil sam WCOM na 4$.
                          ne mislite li 4e e kraino vreme da prodalji nizhodia6toto si dvijenie.
                          vse pak WCOM be6e downgradnato v4era kaji re4e ot po4ti vsi4ko jivo.
                          10x
                          GT

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Точно в десетката trader1 ! На трейдинга трябва да му се гледа като всеки друг бизнес с предимствата и недостатъците му.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Я-ааа, че кой казва да рискуваш всичко?? все пак мисля че борсовата търговия (при един разумен подход) съдържа много по-малък риск от отварянето на какъвто и да е друг частен бизнес, в който трябва да се направи значителна инвестиция от пари и време. Конкуренция, лицензи, отваряне, клиенти, затваряне, ликвидиране.... много време, средства, и в края на краищата - отново несигурност. Тук поне като не ти хареса нещо - затваряш позицията и си на чисто. Е, не казвам че трябва да си глупаво-упорит че ти си прав, а целият маркет греши, ), и че трябва да пропилееш всичко. Но идеята че ти сам решаваш колко, кога и къде да си сложиш парите, без да те е страх от бюрокрация, мафия, потребителски маси, търговски лицензи, наеми и данъци, и т.н., и т.н. - и без да си вързан за точно определено работно место - не ви ли допада??

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Да рискуваш абсолютно всичко което имаш за мене е глупост, простете...
                                Аз лично няма да вкарам нито лев повече, преди да се убедя, че имам някакво недвусмислено предимство пред масата участници в пазара ... да кажем, че правя опити да развия интуицията си.
                                Иначе съм се нагледал на оптимисти с отрицателен баланс ..
                                С извинение за острия тон, много хубави неща сте писали тази вечер...
                                )))))))

Коментар

Working...
                                X