IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

mmaker, не се притеснявай. Няма да предизвикаш никакви негативни реакции у мен. Всеки има право на мнение и никой не е безгрешен. Още повече, че пазарът е динамична система и ако си бил успешен в прогнозирането му в даден период чрез използването на определен метод, не означава, че ще си също така успешен в следващия период със същия този метод. Ключът е като видиш, че нещо куца да се опиташ да се нагодиш към новата ситуация, а не да упорстваш, че пазарът греши, а ти си прав, защото пазарът никога не греши, Той е такъв какъвто е. Основната му задача е да трансферира пари от мнозинството към една група от малко участници.
    Лично аз осъзнах грешката си преди няколко месеца (някъде май-юни) и вкарах и друг параметър в метода за прогноза, който сочеше, че въпреки рекордния оптимизъм е твърде вероятно пазарът да продължи нагоре. Сега сме ноември и този параметър сочи, че е твърде вероятно да тръгнем надолу, което в добавка с оптимизма може да докара нещата много далеч. Примерно до дъното от март. Разбира се, няма гаранция, че ще стане така, но при всички случаи развръзката ще е скоро.
    Късмет на теб и на всички останали тук!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Бихте ли ме светнали относно тези 4 понятия ...
      - Outstending margin call
      - Daytrading equity shortage
      - Daytrade call
      - Potential day trade call

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Zdrasti,
        wypreki che kazah che nqma da pisha tuka, eto me pak.
        W kratko srochen plan mislq che sme blizko do nqkoi po seriozen top. Nivoto 2000-2025 shte byde pochti nemyzmojno za preodolqwane.Mnogo e weroqtno poslednite meseci na godinata da sa negativni.

Dobri novini ot poslednite dni mislq che pomagat na golemite da izhwyrlqt kwoto imat i da wleznat malko w pari.
        W dylgosrochen plan mislq che sme hitnali bottom /znam che tuka she predizwikam dosta reakcii - Sasho i RT znam wi argumentite ne e nujno da me replikirate/.
        i che tazi korekciq shte byde dokym 1700 ili w po-loshiq sluchai do 200 EMA.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Az sam nov tuka. Zhiveia v chuzhbina i traidiram glavno na NASDAQ. Ne nabliagam izkliuchitelno na TA no sashto taka na
          financials i produkti koito dadena compania predlaga. Misalta mi e che kupih predi izvestno vreme BCSI za 10$ i smiatam
          che potentziala e dosta goliam (Target 20-30$ share) poradi nishestia pazar v koito sa. Software+Hardware Virus protection+control na accessa
          na sluzhitelite kam Internet....

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Може и да си прав за триъгълника. Не разбирам чак толкова от техн. анализ. Знам обаче, че без свежи пари, които да влязат в пазара, на индексите ще им е много трудно да продължат нагоре при този краен оптимизъм. Не че преди не е ставало, но всеки балон рано или късно свършва и в нашия случай това ще стане по-скоро рано, отколкото късно. Данните от Фед показват, че вече са намалили значителното темповете, с които увеличаваха доскоро паричното предлагане.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

какво ще кажеш за триъгълник от 30.09.2003?. засега качването от петък изглежда корективно, т.е. то може да е вълна с на такъв мечи триъгълник. Разбира се, ако видим движение над 1967 този триъгълник ще се развали...
              поздрави,
              Сашо

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Не мога да не призная, че ако се гледа графиката, то поне за момента движението надолу би трябвало да се отлага - индексите индекси вчера възвърнаха над 61.8% от спада след върха постигнат на 15.10. Това би трябвало да означава поне опит за тест на същия този връх. Така че предвид това шансовете за ново покачване са големи.

Ако обаче трябва да кажа какво е моето лично усещане, то аз мисля, че няма да видим нов връх и съвсем скоро движението надолу ще се поднови...

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

RT kakvo misli6 za v4era6noto rali?misli6 li 4e moje da zapo4va o6te edno poka4vane?qsno 4e zad nego sede6e samo novinata na FED,no se pak...?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

ivokaramanski@msn.com=ivokaramanski@hotmail.com

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

CFD-ta turguvam,a tova mie maila, ivokaramanski@msn.com ,mersi
                      za sudeistvieto

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Лозан,
                        Ако използваш Quote.com за datafeed се получават прекасвания.Напражи си регистрация в:
                        www.scottrade.com и използвай техния datafeed за индексите.Безплатни котировки на futures of S&P,
                        NQ100 i DOWJONES можеш да гледаш , след регистрация на www.windsorbrokers.biz

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

разбирах=разбрах

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

BULL, не разбираx от постингa ti , акции ли търгуваш или CFD.Пиши ми на mail-a , мисля , че мога да ти
                            помогна.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Може ли някой да каже защо нямам котировки за NASD. Korp. , DJ , SPX. в Medved.
                              Благодаря.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

ivokaramanski@msn.com tova mi e e-maila,merci

Коментар

Working...
                                X